Justin Trudeau en Mark Rutte zijn de twee meest toegewijde WEF-laven die er zijn. Het merendeel van de Westerse wereldleiders is middels Klaus Schwab’s school voor dictators aangesteld zoals Schwab zelf toegaf, maar Trudeau en Rutte zijn extreem gehoorzaam.

Trudeau wil een emissiereductie van 30% voor Canadese boeren, wat hun inkomen zal decimeren en honderden failliet zal doen gaan.

Ze willen niet dat je vlees eet… of graan. Ze willen eigenlijk dat je sterft. Net als tijdens de Holodomor. In honderd jaar tijd is de communistische agenda niet veranderd.

Een rapport van de regering Trudeau zet boeren als volgende op het hakblok voor koolstofemissies, gebruik makend van VN-gegevens die Canadese graantelers beschuldigen van het produceren van gewassen met de hoogste “emissie-intensiteit” ter wereld.

In een nieuw “discussiedocument” van Agriculture and Agri-Food Canada, getiteld “Reducing emissions arising from the application of fertilizer in Canada’s agriculture sector”, worden tarwe-, gerst- en andere graanproducenten aangewezen voor emissiereducties.

Het rapport schetst een kader om te voldoen aan de doelstelling van het klimaatplan voor 2020 van premier Justin Trudeau om de uitstoot van broeikasgassen in de landbouwsector binnen tien jaar met 30% te verminderen ten opzichte van het niveau van 2020, meldt TNCNews.

“Het doel van de meststoffendoelstelling is om bij te dragen aan lagere broeikasgasemissies van de landbouwsector, voortbouwend op en als hefboom voor publieke en private programma’s en initiatieven”, schrijft Agriculture Canada.

Voorts beschuldigt Agriculture Canada de graanboeren ervan “een van de hoogste niveaus van emissie-intensiteit” te hebben onder de exporterende landen. De bewering verwijst naar gegevens die zijn verzameld door de Voedsel- en Landbouworganisatie van de Verenigde Naties (FAO) en die Canada bovenaan de lijst plaatsen.

The Counter Signal meldt ongeveer hetzelfde.

In december 2020 onthulde de regering-Trudeau haar nieuwe klimaatplan, met een focus op het verminderen van de uitstoot van stikstofoxide door kunstmest met 30% onder het niveau van 2020 tegen 2030.

“Meststoffen spelen een belangrijke rol in het succes van de landbouwsector en hebben bijgedragen tot recordoogsten in het afgelopen decennium. Ze hebben bijgedragen tot de stijging van de oogstopbrengsten, de graanverkoop en de export van Canada”, staat te lezen in een persbericht van Agriculture and Agri-Food Canada.

“De uitstoot van stikstofoxide, met name als gevolg van het gebruik van synthetische stikstofmeststoffen, is echter ook aanzienlijk toegenomen. Daarom heeft de regering van Canada de nationale doelstelling voor de vermindering van meststofemissies vastgesteld, die deel uitmaakt van de verbintenis om de totale broeikasgasemissies in Canada tegen 2030 met 40-45% te verminderen….”.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


De gecontroleerde afbraak van de VOEDSEL en ENERGIE infrastructuur is nu aan de gang… bereid je voor of wordt verpletterd

5 3 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

13 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Johan
Johan
6 maanden geleden

(Sarcastisch)

Gelukkig krijgen we steun uit onverwachte hoek.

comment image

pipo
pipo
6 maanden geleden
Antwoord aan  Johan

zo is het alle geld gaat naar Amerika zo overleven ze

ohje
ohje
6 maanden geleden

Truckers zijn al dood ,nu de tractor nog.

Hagar
Hagar
6 maanden geleden

De internationale samenzwering van duivelaanbidders zit nooit stil.
Terwijl wij hun duivelse plannetjes aan het licht proberen te brengen, hebben zijn al nieuwe plannetjes bedacht die nog honderd keer gevaarlijker zijn.
Lees over de Baha’i cultus:

http://www.irishsavant.net/?p=2288

Hagar
Hagar
6 maanden geleden
Antwoord aan  Johan

Prachtige toespraak van Baudet over het CETA verdrag.
Spijtig dat de andere volksvertegenmoordigers denken dat het alleen gaat om het opheffen van handelsbeperkingen, en totaal blind zijn voor de automatisch volgende uitbreiding van de “supranationale” machten.

Bob Fleumer
Bob Fleumer
6 maanden geleden

Het echte probleem zit in het stupide volgen van de 2de kamer, die hebben de macht op Rutte op een lang verlof te sturen. Na al die jaren van wanbeleid zeg ik Rutte ga toch koken! En verlos ons van uw aanwezigheid!

anoniem
anoniem
6 maanden geleden
Antwoord aan  Bob Fleumer

De enige oplossing voor dit tuig is niet meer praten maar directe arrestatie, tribunalen en dat tuig verantwoordelijk laten afleggen. Als dat niet gebeurd massale oorlog tegen deze overlords. Doen we dat ook niet dan zijn we de lul.
Ik kan je één ding verzekeren, ik werk nooit ooit mee met dit tuig. Geen KILL SHOTS, frauduleuze testen, mondkapjes, insecten eten etc. Ik stap nog liever uit het leven dan dat!!! Ik zal dan wel als martelaar uit het leven stappen.

Petra
6 maanden geleden

Het leuke van vergelijkingen met andere landen als Canada is dat onmiddellijk duidelijk wordt dat ze exact hetzelfde patroon volgen.

Een gemeen plan dat uitgevoerd wordt en uit dezelfde koker van het WEF komt.

Zelfs de zinsconstructies en uitdrukkingen, die de mensen die het wanbeleid moeten verkopen, zijn gelijk.

Paul
Paul
6 maanden geleden

En CETA dan…

Ad Bos
Ad Bos
6 maanden geleden

Laat ze de tyfus krijgen . ALLEBIJ !!!

pipo
pipo
6 maanden geleden

laten we hun zin doen ? nee we doen verder dan valt hun systeem in duigen

Evers Hannelore
Evers Hannelore
5 maanden geleden

Je trouve tout ceci énormément exagéré et destiné à faire peur en entretenant cette peur en mieux le mieux.
Pourquoi les gouvernements européens suivraient un cinglé dans la personne de ce gros homme ?
Que faire d’une nation en pauvreté et sans perspective?