Staatssecretaris Van der Burg zet deze zomer een wetsvoorstel op papier, waardoor gemeenten in Nederland verplicht worden om asielzoekers op te vangen. Het gaat om een juridische stok achter de deur waarmee gemeenten in het uiterste geval kunnen worden gedwongen om mee te werken.

De staatssecretaris hoopt dat de Tweede en Eerste Kamer na de zomer met zijn voorstel akkoord gaan. Hij wil de nieuwe ‘dwangwet’, zoals die wel genoemd wordt, op 1 januari laten ingaan.

NOS >>


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Nederland móet kapot – WEF-omvolkingsminister Van Gennip haalt de meest criminele immigranten die ze kan vinden naar Nederland

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

6 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Petra
4 maanden geleden

Dwang is nodig omdat niemand ze wil.

Als niemand ze wil, hoe komt het dan dat ze komen in een DEMOCRATIE?

Het mag duidelijk zijn dat daar iets fundamenteel mis zit.

Er is geen democratie maar een TOTALITAIRE WEF-STAAT.

Hoogste tijd om daar een eind aan te maken en de DEMOCRATIE te herstellen.

Johan
Johan
4 maanden geleden
Antwoord aan  Petra

Hier een draad wat de volgende stap kan zijn ; https://afnv.forumeiros.com/t62-burgemeester-mag-straks-uw-huis-vorderen

Doordenker-2
Doordenker-2
4 maanden geleden
Antwoord aan  Petra

Hoezo niemand wil ze? Waarom blijven de mensen dan verder stemmen voor de politieke partijen die de grenzen openzetten? Als dat uit onachtzaamheid gebeurt door kiezers die niet bij de les blijven, dan zullen ze een pijnlijke les leren.

Qvic
Qvic
4 maanden geleden

Al die immigranten die bewust hier alles gratis krijgen om er voor te zorgen dat er een burger oorlog tussen deze immigranten en de autochtonen ontstaan. Met het bekende heers en verdeel principe. De autochtonen worden steeds verder in de verdrukking gebracht en hun rechten ontnomen door het criminele Staat der Nederlanden coöperatie, die overgenomen is door de mensenhaters onder leiding van Klaus Schwab van het WEF. Het WEF wil ons burgers allemaal doden hebben, huidskleur of ras of afkomst doet niet ter zake. Omdat te kunnen realiseren moet er chaos ontstaan in het land, waar met behulp van schaarste aan alles zo iedereen een zo kort mogelijk lontje te krijgen, zodat iedereen overschakelt op het overlevingsmodus.

Helder denken kan niemand dan meer. Dus eerst wordt er een burgeroorlog uitgelokt, door iedere gemeente te overspoelen met immigranten, waar geen woonruimte meer voor handen is. Alles is al vol gepropt door het WEF kabinet. Daar ze nu al voorstellen om dan maar de autochtonen huizen te confisceren om zo die vol te kunnen proppen. En/of zo iedere autochtoon te verplichte om 1 of meerdere immigranten op te nemen, afhankelijk hoeveel ruimte er is in het huis en de samenstelling van het huishouden. Daar wordt niet naar gekeken hoe jij je huis hebt ingericht. (Zou je van 2 slaapkamers tot 1 grote gebouwd hebben heb je pech, want dan krijg er toch 2 immigranten in de maag gesplitst. Die jij dan moet onderhouden en verzorgen volgens de richtlijnen van de staat)

Er zullen eerste instantie genoeg deugmensen zijn om die immigranten in huis te nemen, maar dan zijn ze zelf niet meer veilig in hun eigen huis. Je vrouw en dochters zullen verkracht worden, maakt niet uit hoe oud ze zijn. Zodra jij dan protesteert bij de staat, wordt jij je huis ontnomen en jij afgevoerd naar kampen. Want het werkelijke doel is dat de autochtonen moeten allemaal geruimd worden in de zienswijze van het WEF. Daar helpen de experimentele vergiftigde injecties ook geweldig aan mee. Het moordkabinet krijgt nog steeds alle ruimte om hun doelstellingen te kunnen behalen in opdracht van het mensen hatende organisaties

Het Angelo Zionisten Rijk staat op in storten, mede opdat zij geen geld uit het niets meer mogen toveren en als sociopaten en psychopaten niet kunnen winnen, maken zij alles kapot wat kapot kan. Slopen zij met gemak de wereld en voelen zich daar niet eens verantwoordelijk voor. Zij verdraaien de kwestie altijd, van dat het aan de burgers ligt. Want die wilden niet eraan meewerken en daarom waren zij verplicht om die maatregelen te nemen.

mensje
mensje
4 maanden geleden
Antwoord aan  Qvic

Het Moord kabinet wil slaafse geld beluste onderdanen en geen kritische Ontwaakten!

Digital Overlord
Digital Overlord
4 maanden geleden

Problem, reaction, solution. Het Hegeliaanse dialect over and over and over again.

Massale immigratie is onderdeel van het cultureel Marxistische gedachtengoed uit de jaren ’60, waarin de Frankfurt School een aantal tactieken formuleerde om de strategie uit te voeren van het langzaam maar gestaag kapot maken van het Westen. Nummer 5 uit de lijst van tactieken:

5. Huge immigration to destroy identity. (http://billmuehlenberg.com/2009/05/11/the-frankfurt-school-and-the-war-on-the-west/)

Het is niet nieuw, het is niet verrassend, het is zomaar ontstaan. Het is moedwillig en met een hele nare ideologie er achter.

Er wordt een genocide op ons gepleegd en iedereen doet net alsof er niets aan de hand is.

Eerst zorgen ze voor een conflict ergens in een ver land. Dan bieden ze “noodhulp” aan. Gefinancieerd door ons, de burger. En tot overmaat van ramp mogen wij ze ook nog eens huisvesting bieden terwijl zij onze dochters verkrachten en onze bejaarden beroven. En ze hoeven er niet voor te werken of zich te gedragen naar onze maatstaven.

Dit is compleet respectloos. En ze worden boos als je de aanhanger van de ster van Remphan benoemd.