Ik besloot over iets nieuws te schrijven, zodat mijn lezers zich niet zouden vervelen of te zeer bedroefd zouden raken over het recente nieuws over het geboortecijfer. Dus logde ik in op de website van het World Economic Forum, in de hoop een tijdje door hun artikelen te kunnen bladeren op zoek naar een willekeurig gek idee om over te schrijven, meldt Igor Chudov.

Het bleek dat het allereerste artikel WEL een gek idee was!

Het World Economic Forum heeft een nieuw voorstel (archief): gemanipuleerde gewassen waarvan de wortels NIET ROTTEN wanneer de planten sterven, en “koolstof vastleggen”.

Hun plan (volgens het artikel) is als volgt:

  • Laat ons stoppen met het eten van vlees: “Vermindering van de hoeveelheid land die wordt gebruikt voor vee zal de uitstoot van methaan verminderen”
  • Plant genetisch gemanipuleerde gewassen in plaats van weilanden, die koolstof zouden vastleggen. “Door gebruik te maken van een molecuul uit de huid van avocado’s en cantaloupe’s, zijn deze gemanipuleerde wortels beter bestand tegen afbraak, waardoor er minder koolstof ontsnapt.”

Dus, nadat we gestopt zijn met het eten van vlees, zijn ze van plan om weilanden te liquideren en die genetisch gemanipuleerde “koolstof-vangende” planten op het weiland te planten.

De planten zouden genetisch gemanipuleerde polymeerwortels (archief) hebben die niet zullen afbreken. Denk aan deze wortels als zijnde gemaakt van plastic polymeren, zoals plastic vezels of touwen.

Volgens het WEF-plan zouden deze genetisch gemodificeerde planten dus in voormalige weiden groeien, polymeerwortels kweken en elk jaar afsterven, MAAR DE WORTELS ZULLEN NIET AFBREKEN. Aangezien de wortels niet ontbinden, zal de bodem geleidelijk stevig doordrongen raken van een steeds dikker wordende kluwen van nooit verdwijnende polymeerwortels. Die wortels zouden voor altijd CO2 vasthouden.

Geweldig toch? Behalve dat ik wat vragen heb:

  • Zal deze weidegrond in principe permanent veroordeeld zijn tot het huisvesten van deze genetisch gemodificeerde planten, aangezien geen andere planten door de kluwen van plasticachtige polymeerwortels kunnen dringen totdat de vastgelopen grond helemaal geen groei meer ondersteunt?
  • Wat zal er gebeuren met de diversiteit van inheemse weideplanten die nooit geëvolueerd zijn om te groeien op grond die geblokkeerd is door deze genetisch gemodificeerde, nooit rottende planten?
  • Wat zal er gebeuren met insecten zoals bijen, die leven van inheemse weideplanten en hun stuifmeel?
  • Wat gebeurt er met de wormen, die zich niet langer door de bodem kunnen verplaatsen?
  • Wat gebeurt er met de vogels, die deze insecten en wormen eten?
  • Wat gebeurt er met de gravende dieren, die zich niet meer in de kluwen kunnen ingraven?
  • Wat als, net als bij Sars-Cov-2, deze bodemverstoppende, nooit rottende planten ontsnappen en overal wilde planten verdringen? Voordat u dat verwerpt, moet u zich realiseren dat deze planten de natuurlijke weideplanten moeten verdringen om wortel te schieten in de voormalige weilanden.

Een dergelijke ongecontroleerde bezetting van een nieuw ecosysteem gebeurde bijvoorbeeld met konijnen in Australië. De konijnen werden zonder veel nadenken binnengebracht en overvleugelden andere wilde dieren en werden een bedreiging voor het ecosysteem van Australië. Die konijnen aten ook alle planten die ze konden eten, waardoor onvruchtbare grond overbleef, om daarna massaal uit te sterven, maar hun dominantie in het ecosysteem nooit op te geven. Gelukkig waren de Australische konijnen niet ontworpen om nooit te vergaan.

En tenslotte, de grootste zorg: Wat als deze planten zo succesvol en wijdverspreid worden buiten de weilanden, dat ze TE VEEL koolstof uit de atmosfeer halen, alle grond veranderen in een eindeloze kluwen van dood plastic-achtig wortelmateriaal, en er geen kooldioxide meer overblijft om normale planten en plankton te voeden?

Vergeet niet dat alle planten CO2 nodig hebben om te groeien: ze vangen het op via fotosynthese en zetten het om in plantaardig materiaal. Zonder CO2 kunnen planten niet leven!

Als ze niet onder controle worden gehouden, kunnen de in het lab ontworpen “koolstofvangende planten” CO2 uit de atmosfeer zuigen en de bodem vol laten lopen met niet-afbrekende polymeervezels, en een eind maken aan ons plantenleven dat afhankelijk is van CO2.

We hebben een probleem met Sars-Cov-2, dat de wetenschap wel heeft kunnen ontwerpen, maar niet kan stoppen. Wat als de genetisch gemanipuleerde planten zich verspreiden tot buiten de weilanden, in velden en wilde bossen?

Wat als dit eindigt met de aarde als een bevroren (door te veel verwijderde CO2), dorre (door polymeerwortels die normale groei verhinderen en te weinig CO2 om de ontwikkeling van planten en waterplanten te ondersteunen), grijze planeet zonder ruimte voor enig ander plantenleven?

Ik betwijfel of een dromer van het WEF zich deze vragen stelt. Of toch wel? Is er iemand die niet op hun loonlijst staat en hier met de absoluut hoogste graad van scepsis naar kijkt? Of doen de betaalde acolieten van het WEF dergelijke redelijke zorgen opzettelijk af als “samenzweringstheorieën” met behulp van betaalde ” factcheckers”?

Ik begrijp dat er geld te verdienen valt met het opkopen van weilanden en ze om te zetten in planten met polymeerwortels en “koolstofkredieten” te verzamelen en winst te maken. Ik ben pro-zakelijk. Tegelijkertijd wil ik dat mijn planeet een toekomst heeft voor mijn kinderen en (hopelijk) toekomstige kleinkinderen.

Deze mensen werken aan bizarre projecten, met miljarden aan duistere financiering, zonder dat er in wezen toezicht of vragen van volwassenen zijn toegestaan. Dit doet me denken aan “virologen”, die rommelen met het maken van chimere virussen, zonder effectief toezicht. We weten hoe dat is afgelopen.

Zou u die planten in uw tuin planten om te helpen CO2 vast te leggen?


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Top 10 meest waanzinnig kwaadaardige plannen voor de mensheid van het Wereld Economisch Forum

5 3 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
9 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Petra
2 maanden geleden

Ophouden met de LEUGEN die de broeikasgas theorie is.

Dat is de enig echt juiste oplossing van dit probleem.

Broeikasgassen zijn gewoon totale ONZIN.

De wereld is geen broeikas en die stoffen in de gasfase zijn dat ook niet.

Het is gewoon allemaal onzin.

Johan P
Johan P
2 maanden geleden

Niet alleen is de broeikasgas-theorie onzin, de auteur stelt terecht dat planten CO2 nodig hebben om te kunnen groeien.
In feite betekent een hoger promillage CO2 in de atmosfeer dan ook een vergroening van de planeet, evenals hogere opbrengsten van gewassen.
Geologisch gezien is het promillage trouwens laag momenteel, dus een toename is niet alleen gunstig maar ook natuurlijk.
En de overige vragen die de auteur opwerpt zijn ook terecht. Dit is een volkomen geschift plan en de bedenkers ervan zouden in een kamer met rubberen muren moeten worden opgesloten.

Matt
2 maanden geleden

1 vraag die niet gesteld is: wat gebeurt er als er brand uitbreekt na bijvoorbeeld een droog seizoen?
Wordt dan de uitslaande hoeveelheid CO2 vertien(of meer)voudigd?
Is die rommel wel brandbaar? Of erger nog, kan het wel geblust worden?
Hellgates is op dit moment Amerika’s grootste landbouwgrondeigenaar, dus zijn het zijn patenten die hem massa’s geld gaan opleveren, want vergeet niet dat alles wat Hellgates financiert hij minstens 10x terug verdiend. Bij de spuitjes was dat zelfs 1=>20
Maar ach, straks hebben we toch geen geld meer om ook maar iets te betalen en daar zouden we dan heel gelukkig mee zijn. Hij ook?

Eelke Piers
Eelke Piers
2 maanden geleden
Antwoord aan  Matt

Het groeit. Het moet dan toch erg gek gaan als het niet wil branden.
Mogelijk bruikbaar als er geen gas meer is om je huis te verwarmen

Ohje
Ohje
2 maanden geleden

Werkelijk….?

Hagar
Hagar
2 maanden geleden

Het WEF en de andere internationale organisaties financieren alle wetenschappelijk onderzoek dat zogezegd “het klimaat” beschermt.

Het gevolg is dat totaal krankzinnige en levensgevaarlijke technologieën zoals dit worden ontwikkeld.

Donsje
Donsje
2 maanden geleden

VOLKOMEN Krankjorum.

Izzy
Izzy
2 maanden geleden

Los van dat dit een volstrekt krankjorem idee is, begrijp ik het verdienmodel niet. Koop land, vervang de grond door plastic? Niks kan er meer op groeien, het rot niet…en Dan? Roei de mensheid uit, zet de rest -500 miljoen- in bouwblokken voor slaven, waar ze alles moeten huren. Wie koopt er Dan nog wat bij IKEA, Amazon etc.? Wie vliegt nog naar Verweggistan of zelfs Dichtbijistan, koopt aandeeltjes, heeft medicijnen nodig voor zijn transhumane lijf en ga zo maar door! Waarom gaan die paar superrijken, die volledig losgeslagen ons nu terroriseren en kapotmaken, niet naar een andere planeet, of bv met Air Maxiwim naar Argentinië en breidt daar Bariloch, wat toch veel van Hun Nazi “OSM’mers” herbergt, uit en laat ons met rust?!
Als je je eigen patiënten, klanten, cliëntele vernietigt, valt er niks meer te verdienen…niks meer om op je te stemmen of je sprinkhanen op te vreten…
Economie van de kapotte Aarde gestudeerd..Zelfs Microkrediet lobby is overbodig…

FEM
FEM
2 maanden geleden

Ik doe er alvast alles aan om mijn persoonlijke CO2 uitstoot zoveel als mogelijk te maximaliseren als compensatie voor de door de overheden opgelegde rampzalige beperkingen, ik stel voor dat we dat allemaal beginnen doen .
Om een groenere en biodiversere aarde te bekomen kunnen we best de proberen om de atmosferische CO2 waarden terug op te krikken naar de niveaus zoals die waren toen de aarde op haar groenst was met de hoogste biodiversiteit ooit gezien .