Tijdens een debat op dinsdag in het EU-parlement in Straatsburg over de stijgende kosten van levensonderhoud in de gemeenschap van staten, viel europarlementariër Cristian Terheș EU-Commissievoorzitter Ursula von der Leyen aan over haar “krankzinnige beleid”.

Volgens hem is “de stijging van de kosten van levensonderhoud in de EU als gevolg van stijgende prijzen en belastingen een gevolg van het onzinnige en ongefundeerde beleid dat sinds het aantreden van Ursula von der Leyen wordt gepropageerd”, meldt RT.de.

Hij riep op: “Ursula von der Leyen moet begrijpen dat zij mensen niet uit de armoede kan halen door belastingen te heffen. Zij kan – op een markt waar de vraag naar energie toeneemt – geen goedkopere energie krijgen door energiebronnen te sluiten. Het Europees Parlement moet deze waanzin een halt toeroepen en steun verlenen aan de productie van energie uit kernenergie en gas, die samen met hernieuwbare energiebronnen duurzame en goedkopere energie kunnen leveren die de kosten van levensonderhoud voor alle Europeanen betaalbaarder maakt”.

EU-parlementslid Cristian Terhes is een consequente criticus van de EU-dictatuur.

Vorige maand nog meldde hij dat het doel van het digitale vaccinatiepaspoort was de EU-burgers te “domesticeren”, en vorig jaar wees hij er op dat we zijn er getuige van zijn dat het Chinese sociale kredietsysteem nu in Europa wordt ingevoerd.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Europarlementslid toont sterk geredigeerd Big Pharma-contract – Wat verbergen ze?

5 4 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

7 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Petra
8 maanden geleden

Ursela von der Lügen moet gewoon verdwijnen. Permanent!

Johan
Johan
8 maanden geleden
Antwoord aan  Petra

Dat zal niets uithalen, in dat geval staat de volgende knecht al klaar.

Hagar
Hagar
8 maanden geleden

De EU is altijd waanzin geweest.

Voor de bedenkers was het een opstapje naar een wereldregering, en vooral een structuur om Duitsland voor eeuwig verknecht te houden.

En voor al wie eraan meewerkt, is het pure zakkenvullerij en volksbedrog.

De EU moet volledig ontmanteld worden, de naties moeten terug onafhankelijk worden, met een eigen munt, alle wetgeving die onder invloed van de EU tot stand is gekomen moet worden geannuleerd, en ieder wie promotor is geweest van de EU moet in een diepe kerker.

Laatst bewerkt op 8 maanden geleden door Hagar
Johan
Johan
8 maanden geleden
Antwoord aan  Hagar

De Masonische wereldregering: Coudenhove-Kalergi
https://archive.ph/1Ovrb

Wal
Wal
8 maanden geleden
Antwoord aan  Hagar

Maar hoe bereiken we dat!??

Marianne
Marianne
8 maanden geleden
Antwoord aan  Wal

Als we nu eens Putin lief aankijken, misschien heeft hij hier of daar nog wel een 💣 liggen

Han
Han
8 maanden geleden
Antwoord aan  Hagar

De eu is een nazi project opgezet door I G Farben,die , na de 2e ww verloren te hebben,hun Europa,wereld, veroverende project voortgezet hebben in oprichting eu,de 1e eu voorzitter was nazi jurist walter einstein( als ik zijn naam goed schrijf),die ook het verdrag van Rome geschreven had,oprichting eu,na deze walter weer een nazi kopstuk als voorzitter,nu zitten we met von leyen,3x raden.