Als je nog niet door hebt dat het regeringsbeleid, ontworpen om over te gaan op de Nieuwe Groene Wereld Orde, een aanval is op de mensheid met als doel het verminderen van de wereldbevolking, allemaal in de naam van “het redden van de planeet,” dan is het tijd om wakker te worden, want dit is OORLOG!

Boerenprotesten trekken deze week door een groot deel van Europa, voornamelijk om solidariteit te betuigen met de Nederlandse boeren in Nederland, omdat nieuw regeringsbeleid om de “stikstof”-uitstoot te verminderen bijna 50% van de boerderijen in het land dreigt stil te leggen, meldt Health Impact News.

Aangezien Nederland de op één na grootste voedselexporteur ter wereld is en alleen de Verenigde Staten wereldwijd meer voedsel exporteren, hebben deze acties “aan de overkant van de plas” ook belangrijke gevolgen voor degenen onder ons die in Amerika wonen.

Hoe moeilijk het voor velen ook te geloven is, dit is een wereldwijd plan om de wereldvoedselvoorraad te verminderen en een aanzienlijk deel van de wereldbevolking uit te roeien, dit alles in naam van “het redden van de planeet”, een plan dat nu al meer dan anderhalf jaar operationeel is, aangezien de COVID-19 vaccins als wapen werden gebruikt om mensen te doden en te verminken.

Zoals meestal het geval is bij het verslaan van protesten, kan dit nieuws het best worden overgebracht door videobeelden van mensen ter plaatse, dus hier is ons videoverslag dat een overzicht geeft in minder dan 15 minuten.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Na de Nederlandse boeren komen nu ook Poolse, Spaanse en Italiaanse boeren in opstand tegen de regeringselites die hun familiebedrijven vernietigen

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wal
Wal
8 maanden geleden

Vrees dat dit alleen helpt als de veroorzakers met wortel uit de grond getrokken worden…

Eddy
Eddy
8 maanden geleden

Wat houd ons tegen om onze landveradende regering uit het ambt te zetten? Oh ja sorry, ik weet het weer. Onze deugmenaliteit. Als we niet masaal onze boeren steunen zijn wij de volgende.