Het was al merkbaar tijdens de Corona-beperkingen: Uitgerekend de belangrijkste protegés van de Groenen, de bonte en cultureel verrijkende migranten die uit alle richtingen het beste Duitsland ooit binnenstromen, staken er met verfrissende onwetendheid bovenuit ten aanzien van contactbeperkingen, samenscholingsverboden en later ook vaccinatie – zij het niet zozeer uit een oogpunt van gerichte burgerlijke ongehoorzaamheid als wel als gevolg van een welhaast traditionele minachting voor staatsvoorschriften in hun parallelle samenlevingen.

Als het in de herfst echt erg wordt in Duitsland, als we collectief worden afgesneden, als er black-outs zijn en we allemaal moeten bevriezen en verhongeren, dan zal het interessant zijn om te zien hoe deze “nieuw aangekomen” delen van de bevolking zich zullen gedragen, meldt JouWatch. Vooral zij die naar Duitsland werden gelokt door fundamenteel valse beloften of verklaringen van onverantwoordelijke welkomstpolitici en hun lobbyistische vluchtelingenhelpers over de (tot dusver volledig uitgekomen) verwachting dat all-round staatszorg en all-inclusive alimentatie hier quasi basisrechten zijn, zullen waarschijnlijk een snel afnemende frustratietolerantie aan de dag leggen – als hier plotseling omstandigheden ontstaan die veel meer lijken op die in hun landen van herkomst dan op het land van melk en honing waarin zij hun toekomst hadden gepland.

Het zou grappig kunnen worden …

We kunnen alleen maar speculeren over wat er dan zal gebeuren. Bovenal zouden de Groenen, als hoofdverantwoordelijken voor deze zelfgemaakte ellende, in zwaar weer terecht kunnen komen en uitleg behoeven ten opzichte van de immigrantengemeenschap en de “Vluchtelingen Umma”, waar zij altijd de baas over zijn geweest. Uiterlijk wanneer het werkende deel van de migranten de straat opgaat, herrie schopt en met hun eigen temperament zoiets als een kleine revolutie ontketent, die dan misschien woekert, zal het grappig worden. Hoe reageren groene afvalligen op plunderende “vluchtelingen” als het tegen henzelf is? Wat doen zij wanneer de Migrantifa de wapens tegen hen opnemen en hen de rug toekeren voor wie een volle (en functionerende) koelkast, verwarming en warm water belangrijker zijn dan groene stroom en een bepaalde vrede ergens anders in de wereld.

Dan, ten laatste, zal de interessante overweging concreet worden: Zouden de Groenen echt op migranten en moslims schieten? Dit is de vraag die Duitse journalisten eigenlijk aan de regering zouden moeten stellen.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Onderzoeker: “Zweden op weg naar burgeroorlog”

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hagar
Hagar
8 maanden geleden

De geprivilegieerde klassen (vrouwen, zwarten, homo’s, lesbo’s, travestieten, moslims, enz..) zullen zoals altijd met fluwelen handschoenen behandeld worden, en alles wat ze fout doen zal beantwoord worden met meer begrip, meer hulpverlening, meer geduld, meer ondersteuning.

Maar als blanke mannen protesteren, zullen ze de keiharde vuist van het duivelse globalisme voelen.
“Schieten om te doden” zal de eerste strategie zijn van de politiediensten, dat hebben we al gemerkt bij de anti-spuit betogingen, en nu met Jouke..

marta
marta
8 maanden geleden

Waarom worden niet de Oekraïnes behandeld dezelfde als andere immigranten ook met oorlog.Tenten neerzetten in Polen dichtbij de grens net als in Italië, geen rechten om te werken, alleen maar eten dezelfde voorwaarden!

Eelke Piers
Eelke Piers
8 maanden geleden

Hier in Nederland zijn het juist de allerarmsten, dus vluchtelingen, migranten, moslims, die door Rutte met ruime giften worden ondersteund en een voorkeursbehandeling krijgen

Pjotr
Pjotr
8 maanden geleden

Het zal mij benieuwen. De maag staat eenieder nader dan het hemd of de rok. Dat wordt dan negers, blanken, gelovigen, heidenen en de hele genderdisforie één strijd. Brood op de plank en vuur in de kachel voor iedereen. De privé-jetsetters moeten het maar betalen.