Tientallen jaren voordat wereldwijd voedseltekorten ontstonden als gevolg van globalistisch “groen” beleid, het Oekraïne-conflict en een reeks rampen met voedselfabrieken, werd in een opiniestuk in de United Nations Chronicle de “voordelen van honger in de wereld” aangeprezen, meldt Jamie White.

In het opiniestuk uit 2009, getiteld “De voordelen van honger in de wereld“, wordt beweerd dat in tegenstelling tot de “naïeve opvatting” dat wijdverspreide honger eigenlijk slecht is voor de mensheid, deze honger in feite een “grote positieve waarde” heeft voor werknemers en hun werkgevers.

“We praten soms over honger in de wereld alsof het een plaag is die we allemaal willen uitroeien, alsof het vergelijkbaar is met de pest of aids. Maar die naïeve kijk verhindert ons greep te krijgen op wat honger veroorzaakt en in stand houdt. Honger heeft voor veel mensen een grote positieve waarde,” schreef professor George Kent van de Universiteit van Hawaii.

“Sterker nog, het is van fundamenteel belang voor de werking van de wereldeconomie. Hongerige mensen zijn de meest productieve mensen, vooral als er behoefte is aan handenarbeid.”

Kent zegt verder dat zonder de “dreiging van honger,” de wereldeconomie zou ophouden te bestaan.

“Hoevelen van ons zouden hun diensten verkopen zonder de dreiging van honger? En nog belangrijker, hoeveel van ons zouden hun diensten zo goedkoop verkopen zonder de dreiging van honger?” Kent schreef. “Wanneer wij onze diensten goedkoop verkopen, verrijken wij anderen, zij die de fabrieken, de machines en het land bezitten, en uiteindelijk de mensen bezitten die voor hen werken. Voor hen die afhankelijk zijn van de beschikbaarheid van goedkope arbeid, is honger de basis van hun rijkdom.”

“Niemand werkt harder dan hongerige mensen. Ja, mensen die goed gevoed zijn hebben een grotere capaciteit voor productieve fysieke activiteit, maar goed gevoede mensen zijn veel minder bereid om dat werk te doen,” voegde hij eraan toe.

Alsof dat nog niet psychotisch genoeg was, gaf Kent ruiterlijk toe dat de elites voedselschaarste als een “troef” beschouwen, en beweerde dat inspanningen om de honger in de wereld te beëindigen “een ramp” zouden zijn.

“Voor degenen onder ons aan de top van de sociale ladder, zou het beëindigen van honger wereldwijd een ramp zijn. Als er geen honger was in de wereld, wie zou dan de velden ploegen? Wie zou onze groenten oogsten? Wie zou er in de destructiebedrijven werken? Wie zou onze toiletten schoonmaken? We zouden ons eigen voedsel moeten produceren en onze eigen toiletten schoonmaken. Geen wonder dat mensen van hoog niveau zich niet haasten om het hongerprobleem op te lossen. Voor velen van ons is honger geen probleem, maar een troef.”

U ziet het: de wereldmacht moet wel blij zijn met het ontstaan van voedseltekorten als gevolg van een verdacht aantal rampen met voedseldistributiefabrieken, “groene” initiatieven, regionale conflicten, storingen in de toeleveringsketen, en ongebreidelde inflatie.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


CEO Nestle: Mensen hebben geen recht op water, moet worden geprivatiseerd en gecontroleerd

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rudolf
Rudolf
7 maanden geleden

De vent is compleet gestoord, heeft geen levenservaring en heeft zelf nooit tussen de gewone arbeiders hoeven te werken…Maar hij verwoordt waarschijnlijk wel wat het verkeerde soort mens-parasieten met onterecht veel geld, macht en invloed eigenlijk denken… Echter geen enkele regio die de eigen mensen uitbuit en in honger en armoe drijft ten bate van een kleine decadente egoïstische bovenkliek komt ooit echt omhoog, creëert op de duur alleen sabotage, opstand, geweld, oorlog, waarin de parasiet zelf met verwanten en aanhang ook niet meer veilig is..Al was het maar omdat de parasieten onderling die mentaliteit ook jegens elkaar gaan toepassen…Zie de mafia-gebieden van Zuid-Italië, zie Sri-Lanka, zie overal waar armoe en honger is, de voedingsbodem voor alle oorlogen : wie het redelijk goed heeft, met dak boven het hoofd en voldoende goed voedsel e.d. wil bést werken om het nog beter te krijgen én voor algemeen belang, maar heeft zelden of nooit de neiging met wapens en bommen aan de gang te gaan en de eigen élite te noodzaken in beveiligde ressorts achter hekken te gaan zitten !! Waarom denk je dat Rutte, de Jonge en al hun hypocriete mede-criminelen nog steeds over straat kunnen gaan zonder serieus belaagd te worden ? Gewoon omdat en zolang wij gewone mensen het hier in meerderheid nog steeds veel te goed hebben !! En de economie overeind houden !!! HOELANG GAAN WE DAT NOG WILLEN ????