Het Wereld Economisch Forum van Klaus Schwab heeft plannen aangekondigd voor de lancering van een digitaal Covid-19 paspoort, met als doel “mensen in staat te stellen veilig landen, conferenties en sportevenementen te bezoeken”. Om een digitaal paspoort te verkrijgen, moet u echter uw DNA in de vorm van een bloedmonster naar het WEF sturen.

Gebruikers van het digitale paspoort zullen hun bloed moeten laten onderzoeken in een niet nader genoemd, door het WEF goedgekeurd biolaboratorium en wie slaagt voor de test zal een “QR-gezondheidsvisumcode” krijgen die zij op hun telefoon kunnen downloaden, meldt NewsPunch.

Het nieuwste plan van het WEF om onze privacy te schenden en onze gezondheidsgegevens te stelen is door privacy-activisten omschreven als “zeer sinister”. En laten we eerlijk zijn, waarom zouden we onze kostbare lichaamssappen ter beschikking stellen van naamloze en gezichtsloze biolabs die voor Klaus Schwab werken?

Terwijl de elites ons ervan proberen te overtuigen dat we niets te vrezen hebben, is het goed eraan te herinneren dat de elites zelf hun DNA met niemand delen uit angst voor “DNA-diefstal”.

In februari van dit jaar weigerde de Franse president Emmanuel Macron een verzoek van het Kremlin om een Russische COVID-19 test af te leggen toen hij aankwam om president Poetin te zien, om te voorkomen dat Rusland het DNA van Macron in handen zou krijgen.

Het is weer een geval van “een regel voor mij, en een andere voor u.” President Macron is een van de Young Global Leaders van Klaus Schwab. Sinds zijn aantreden in 2016 heeft Macron gewerkt aan de uitvoering van de WEF-agenda in Frankrijk en de EU.

President Macron weigert dus zijn bloed in te leveren bij buitenlandse biolabs uit angst voor DNA-diefstal. Maar wij worden geacht Klaus Schwab en het World Economic Forum te vertrouwen en ons DNA aan hen af te staan?

Dat is geen goed idee.Newspunch gaat verder met een tirade tegen het Chinese sociaal kredietsysteem, maar daar ben ik wel klaar mee. Het is Westerse propaganda van dezelfde kliek die ons opzet tegen Rusland en de oorlog in Oekraïne uitgelokt heeft en een volgende oorlog met China in de planning heeft staan.

De Mythe ontkrachten van het Chinese sociale kredietsysteem

Deze neocon-Anglo-Saksische anti-Chinese retoriek is al lang gaande. Van het bloedbad op het Tiananmenplein in 1989 dat nooit heeft plaatsgevonden tot de niet-bestaande genocide op de Oeigoeren. Dat laatste doet het altijd goed in Zio-Counter-jihad kringen, maar er is geen enkel bewijs voor behalve berichtgeving uit eigen media.

Er staan in de VS meer camera’s per hoofd van de bevolking dan in China, en zeker in Nederland dat al tientallen jaren het meest afgeluisterde en getapte land ter wereld is.

Dat maakt me geen China fan, ik denk dat het een mierennest is, bevolkt met slaafse insecten, maar niet de totalitaire dictatuur waar het in onze media voor uitgemaakt wordt.

China is extreem nationalistisch – waren wij dat maar – en verwerpt degeneratie en woeker. Die laatste twee, degeneratie en woeker, zijn de enige ‘waarden’ die het ‘Westen’ nog heeft. Vandaar de China haat.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Wereld Economisch Forum: “Geef ons je bloed – We zijn echt geen Vampiers”

4.8 4 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hagar
Hagar
8 maanden geleden

Weinig mensen gaan zo dom zijn hun bloed op te sturen naar het WEF.

Maar dat is ook niet de bedoeling: dit is waarschijnlijk maar een proefproject, een prototype van een identificatiesysteem dat Zieke Zwabber aan de regeringen en internationale organisaties voorstelt om te volgen, en dan langzaamaan in te voeren en verplicht te stellen.

Weiger de gifspuit, weiger de QR code app, weiger de testen!!!

Boycot klantenkaarten, gezichtsherkenning, iris-scans, vingerafdrukherkenning,.. .

Johan P
Johan P
8 maanden geleden
Antwoord aan  Hagar

U droomt. We hebben met de covid-onzin gezien dat veruit de meeste mensen zich als schapen gedragen. Zeker als ze anders niet mogen sporten of vakantie houden. Wat strak ongetwijfeld zal veranderen in eten mogen kopen of de verwarming aanzetten, wat niet zal kunnen zonder zo’n pas.
Dat klinkt misschien vergezocht, maar het is slechts een klein stapje verder dan wat er de afgelopen 2 jaar is gedaan.
Wat dat betreft maak ik me geen illusies; veruit de meeste mensen zullen dus braaf naar de GGD gaan en bloed af laten nemen om het te laten registreren.

Dat brengt me dan meteen op het volgende punt; ik niet. Ik betaal steeds meer contant. Het meeste geld heb ik geinvesteerd in mijn eigen huis, tuin, beesten en toebehoren, waardoor ik voor een groot deel onafhankelijk ben. In ieder geval wat betreft water, voedsel en in geval van nood energie mits ik niet alles tegelijk wil laten werken. Als ik wat geld over heb dan wordt dat besteed aan wapens, ammo, zilveren munten etc. En met mij veel anderen net zo.

Dee
Dee
8 maanden geleden

Tja, volgens mij hebben zij het DNA van de meesten van ons al via de PCR test. Er wordt ook DNA afgenomen van mensen die veroordeeld zijn voor een delict waar een gevangenisstraf TOT 4 jaar op staat. Dat zijn er dus heel veel. En wat te denken van al die bloedtesten op alcohol en drugs, bloedafnames voor onderzoek, bloedbanken etc. Zo kom je toch al snel tot een heel groot aantal mensen van wie zij allerlei informatie hebben.

Rudolf
Rudolf
8 maanden geleden

Hoop dat het waar is wat hier over China beweerd wordt…Zou ‘n klein beetje meer hoop geven, als veel dus echt gelogen blijkt…Anderszins maak je mij ook echt niet wijs dat ze daar verstandiger bezig zijn dan hier..Dat zullen ze m.i. pas blijken te zijn als tot en met de mainstream media gemeld gaat worden dat Xi als Loekasjenko begint te praten.. Zie je het voor je ? Al zou onze Loek alleen Putin al maar zover krijgen ! Zou al een prachtige kanteling zijn, haha !