Rowan Dean, presentator van Sky News, zegt dat Nederland onder premier Mark Rutte lijkt af te glijden naar een dictatuur, omdat de nationale regering is ” gepenetreerd door globalistische activisten van het World Economic Forum”.

“Op dit moment is de Nederlandse regering begonnen met waanzinnige inspanningen om broeikasgassen te verminderen en de hoeveelheid stikstof ammoniak in de bodem met 30 tot 70 procent te verminderen tegen 2030,” zei de heer Dean.

“De Nederlandse Tweede Kamer heeft een verklaring vrijgegeven waarin staat: “De eerlijke boodschap is dat niet alle boeren zullen doorgaan met hun bedrijf. Degenen die dat wel doen, zullen op een andere manier moeten boeren”.

“Wow – denk daar maar eens over na.”

De Collaboratie van het voltallige Nederlandse kabinet met het WEF kan niet meer ontkend worden - Ook Wopke Hoekstra in de tengels van Klaus Schwab

Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Klaus Schwab, Hoofd van het WEF-kartel, geeft plan toe om westerse regeringen over te nemen en dictatuur te installeren

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Petra
6 maanden geleden

Nederland is reeds een totalitaire dictatuur.

Vernietiging van alles dat ECHT NEDERLANDS is, is hun prioriteit.

Kijk om u heen en zie…

Johan
Johan
6 maanden geleden
Antwoord aan  Petra

Gelukkig zijn er ook nog jongeren die wel door hebben wat er allemaal gaande is, en er ook naar handelen.

Qvic
Qvic
6 maanden geleden

Het gaat niet over het stikstof, het wordt enkel als excuus gebruikt om de boeren van hun land af te krijgen. Daar draait het om. Want er zijn al boeren geweest, die hun veestapel weg hebben gedaan en overgeschakeld zijn op akkerbouw. Dan blijven hun bedrijven te boek staan als veehouderij met het gewenste stikstof gehalte in de RIVM boeken voor de gehanteerde rekenmethode om zo hoog mogelijke stikstof concentraat te verkrijgen op papier. Want als er flink gefraudeerd moet worden met cijfers is het RIVM de organisatie die dat heel goed kunnen. Zoals ze al eens bewezen hebben met de covid cijfers, dat je besmet kan raken van iets wat niet eens bestaat. Of dat je asymptomisch ziek kunt worden.

Ook is er bekent geworden dat een boer die zich heeft uit laten kopen en op zijn vorige land, wordt nu een enorm asielzoekerscentrum gebouwd voor 30.000 asielzoekers. Het voormalig grondgebied Nederland en delen van Duitsland en België moet vol gebouwd worden tot een megastad voor ruim 30 miljoen slaven. Daarvoor moet elke boer van zijn land af gepest worden. Want er moeten ook mega flats overal gebouwd worden met de benodigde infrastructuur en daar is veel ruimte voor nodig.

Of het volk moet nu massaal alle overheidsbestuurders uit hun functies zetten en opsluiten tot nader orde. Praten is toegeven en uitstel van executie. Want het volk is de oorlog verklaard door het WEF regiem van de mensenhater Klaus Schwab. Die de mens als een product ziet, waar flink aan verbouwd kan worden tot een perfecte slaaf door o.a. het experimentele genetische modificatie injecties, die valselijk vaccins genoemd worden. Daar wordt al de eerste scheiding al genomen van de bruikbare en onbruikbare toekomstige slaven. De onbruikbare worden vergiftigd met de injecties en zullen binnen 5 jaar allemaal dood zijn. De bruikbare die als slaaf mogen dienen en als de slaaf in kwestie niet meewerkt of niet meer nodig is. Wordt het product slaaf alsnog geëlimineerd via injecties en afgevoerd.

Dit proces is al decennia al bezig om telkens stapje bij stapje het volk te ondermijnen en weerloos te maken, zodat we konden komen waar we nu zijn in onze degradatie tot een product “slaaf”. Nu het verzet van het volk steeds groter wordt, heeft het WEF regim de troefkaart van hoofdzakelijke moslim immigranten, die dan getrokken wordt om chaos en een burger oorlog uit te lokken. Die waarschijnlijk eind dit jaar getrokken wordt en de chaos zich als een olievlek over het land kan verspreiden.