Er zal een Grote Reset komen, maar niet zoals de Globalisten willen. Misschien moeten ze in plaats daarvan genoegen nemen met de Grote Ontkoppeling.

De groene economie, de-industrialisatie, digitale gezondheidspaspoorten, digitale valuta’s van centrale banken, het zijn allemaal kerncomponenten van het plan van de globalisten voor de Grote Reset. Het WEF heeft een beeld geschetst van hun voorgestelde toekomst via Klaus Schwab en zijn acolieten, schrijft Eamon McKinney.

We zullen niets hebben, niets bezitten en gelukkig zijn

Het grootste obstakel voor deze grootse visie is dat, niet verrassend, maar heel weinig landen erin mee willen gaan. De Globalisten weten dat hun spel ten einde loopt en de Grote Reset is hun manier om ervoor te zorgen dat dezelfde financiële kliek die de wereld in zijn huidige deplorabele staat heeft gebracht, zal blijven heersen over allen in de volgende wereldorde.

De meest prominente tegenstanders van dit verraderlijke plan zijn natuurlijk Rusland en China. In tegenstelling tot hun westerse tegenhangers hebben beide landen sterke leiders die de steun genieten van het volk, een sterke economie hebben en optimistisch zijn over de toekomstige groeivooruitzichten. Geen van beide is van plan hun landen op te offeren zodat de westerse elites hun controle over het mondiale economische systeem kunnen behouden en hun zelfzuchtige wil kunnen opleggen aan zwakkere naties. Dat is in zijn eenvoudigste bewoordingen de reden waarom beide landen moeten worden vernietigd, althans economisch, voordat de Grote Reset aan de wereld kan worden opgelegd. De tijd staat echter niet aan de kant van de Globalisten, recente gebeurtenissen hebben aangetoond dat zij zich hiervan bewust zijn en hun tijdschema’s versnellen.

Het Kremlin over de ineenstorting van het globalisme en de toekomstige wereldorde

De Grote Reset en de verklaarde doelstellingen ervan zijn al enkele jaren in de planning, die plannen lopen nu echter ernstig achter op schema. De verkiezing van Trump in 2016 had niet mogen gebeuren. Hij was voor Washington de ultieme “Zwarte Zwaan”. Een buitenstaander zonder steun van een politieke partij en met schijnbaar de hele mainstream media tegen hem, werd zijn overwinning zo goed als onmogelijk geacht. Toch won hij, en het leek erop dat hij de hele vier jaar van zijn presidentschap besteedde aan de strijd tegen de globalistische factie, zowel internationaal als binnen Amerika. Washington voelde zich bedrogen, want Trump was niet alleen een “buitenstaander”, hij was ook een ontregelaar. De meningen over de verdeeldheid zaaiende Trump daargelaten, was hij onbetwistbaar een “America First Nationalist”, hij was anti-NAVO. en een uitgesproken anti-Globalist. Er zou geen Grote Reset komen onder Trump, hij was een obstakel voor de agenda en moest verwijderd worden. Wat in 2020 in een overduidelijk frauduleuze verkiezing ook gebeurde. Mocht Trump zich in 2024 opnieuw kandidaat stellen, en alles wijst erop dat hij dat zal doen, dan zou hij waarschijnlijk een eerlijke verkiezing winnen met een aardverschuiving. De terugkeer van Trump zou weer een groot obstakel vormen voor de agenda van de globalisten. Verwacht dat alles in het werk zal worden gesteld om een nieuw presidentschap van Trump te voorkomen. Met een boze bevolking en een verhoogde electorale controle de volgende keer, zullen ze zich misschien tot andere maatregelen moeten wenden om een terugkeer van Trump te voorkomen. Mocht Trump in 2024 opnieuw in het Witte Huis komen, dan zal de notoir wraakzuchtige Trump naar verwachting verantwoording willen afleggen tegenover degenen die hem volgens hem van zijn rechtmatige verkiezing hebben beroofd. De zenuwen in Washington zijn gespannen en ze weten dat de klok tikt.

Trump heeft de agenda vier jaar teruggezet en ze spelen nu tegen de klok om de verloren tijd in te halen, alles wijst erop dat ze steeds wanhopiger worden. De recente uitnodigingen aan Zweden en Finland om “snel” lid te worden van de NAVO is de zoveelste provocatie aan het adres van Rusland. Poetin wil het conflict in Oekraïne op zijn eigen voorwaarden beëindigen en zich terugtrekken, hij wil niet verzanden in een moeras dat zich jaren zou voortslepen. De NAVO wil precies dat. Zweden en Finland het hof maken is hun poging om jaren van conflict en spanning te verzekeren. Poetin begrijpt dit maar al te goed. Terwijl zij van het ene slechte idee naar het andere slingeren, moet aandacht worden besteed aan de onfatsoenlijke haast waarmee zij zich bewegen. Het lijkt erop dat ze dingen verzinnen terwijl ze bezig zijn, zonder enig duidelijk besef van de gevolgen.

Het vooruitzicht van Trump 2.0 is niet de enige tijdgevoelige kwestie waarmee de globalisten te maken hebben. De wereldeconomie staat op de rand van een implosie. Sri Lanka is onlangs in gebreke gebleven bij de aflossing van zijn internationale schulden. Dit zal onmiddellijk een gat van ten minste 500 miljard dollar in de wereldeconomie slaan. Alarmerend is dat volgens de Wereldbank meer dan 70 andere landen zich in een vergelijkbare hachelijke economische situatie bevinden. Voor de meeste van deze landen zijn de schulden onbetaalbaar en de oplossing van het IMF, namelijk structurele aanpassingen (bezuinigingen), privatiseringen en besnoeiingen op overheidsdiensten, zou deze landen veroordelen tot generaties van ontberingen en sociale onrust. Of zij kunnen de schuld volledig afwijzen en het westerse bankmodel verlaten. Zowel China als Rusland hebben alternatieven voor SWIFT en verwelkomen landen die willen ontsnappen aan de neoliberale financiële plantage. Beide bieden investeringen voor ontwikkeling, niet-inmenging en respect voor de soevereiniteit van landen. Allemaal zaken die door elk land worden gewaardeerd, maar onhaalbaar zijn onder de westerse overheersing. Landen in het Zuiden van de wereld zullen zeer binnenkort beslissen met wie zij hun toekomst in overeenstemming willen brengen.

{…}

Er zal een Grote Reset komen, maar niet zoals de Globalisten willen. In plaats daarvan zullen ze misschien genoegen moeten nemen met de Grote Ontkoppeling. Terwijl de Westerse invloed in een snel tempo blijft afnemen, zal de trend van landen die zich in de baan van China/Rusland bewegen alleen maar toenemen. De NWO waarnaar zij al generaties lang hunkeren, zal waarschijnlijk beperkt blijven tot West-Europa en Noord-Amerika, of zo’n 15% van de wereldbevolking. De gevolgen van de rampzalige Oekraïense provocatie en de mislukte sancties zullen binnenkort niet meer te ontkennen zijn. Voedsel- en energietekorten, samen met een oncontroleerbare inflatie, zullen zelfs deze kleinere NWO moeilijker te controleren maken. De keizer heeft geen kleren, zoals iedereen nu kan zien, hun spel is oud, moe en voorspelbaar, en ze hebben geen nieuwe ideeën. De Globalisten hoeven zich misschien geen zorgen te maken over een terugkeer van Trump in 2024. Het is zeer waarschijnlijk dat tegen die tijd de klok voor hen is afgelopen. Het kan elke dag gebeuren.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


“Het tijdperk van een unipolaire wereld is voorbij” – Poetin op het Internationaal Economisch Forum in St. Petersburg

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hagar
Hagar
8 maanden geleden

Elk volk moet vechten voor zijn nationale onafhankelijkheid, tegen de duivelse internationale samenzweerders!

Tegen de EU, tegen de VN, tegen de Nato, tegen het IMF, tegen de Wereldbank, tegen het WHO, enz..

Alleen zo kan de mensheid gezond en sterk blijven bestaan.

Chris
Chris
8 maanden geleden

In tegenstelling tot hun westerse tegenhangers hebben beide landen sterke leiders die de steun genieten van het volk”

Dat het volk in China de ccp steunt zou ik wel nog eens willen zien