Nou, dat heeft niet lang geduurd. De aasgieren cirkelen al rond, met elk westers land dat aast op een stuk van de lucratieve naoorlogse wederopbouwtaart in Oekraïne.

Westerse politici leven in een droomwereld, totaal losgezongen van de realiteit. Als Rusland klaar is, bestaat Oekraïne niet meer. Ik heb al vaker gezegd dat Oekraïne een historische vergissing is, omdat het land voor 1991 nooit bestaan heeft.

Militair-technisch (en industrieel) is Rusland zeker in staat om heel Oekraïne te veroveren. Het is de vraag of Rusland dat wil, want dan zit het met een zeer vijandig Westers deel (Galicië) opgescheept. Het is ook niet mogelijk om Galicië onafhankelijk te laten voortbestaan, want het Westen zal het vol met wapens pompen en het zal een voortdurende bedreiging voor Rusland vormen. Misschien is het een optie om het aan de historische eigenaar Polen te laten, dan zitten die met het probleem en Polen kan het niet maken Rusland aan te vallen vanaf zijn grondgebied. Iets met geschiedenis die niet zo goed bekomen is.

Ze hebben zelfs al bedacht wie welk deel op gaat bouwen. Die mensen sporen niet, dat zijn gebieden die bij Rusland gevoegd worden. En daar hebben ze helemaal geen toegang.

AP meldt…

Op de westerse conferentie over de wederopbouw van Oekraïne in Lugano, Zwitserland, presenteerde premier Shmygal een nieuwe kaart van Oekraïne – waarop was aangegeven welke westerse landen welke wederopbouwcontracten zouden krijgen. Met een bedrag van 750 miljard zou dit de grootste geldstroom zijn die ooit naar een land is gevloeid – een bijna bodemloze put van gemakkelijk geld.

Schmiegol moet een beetje op gaan passen. Het enige land naast Israël dat zowel een Joodse president als minister-president heeft, dat door een Joodse crimineel-oligarch opgerichte nazi-hooligan-bendes heeft vechten, vraagt om bijna 1 biljoen te storten in de grootste corrupte bodemloze put die er is, voor een land dat niet meer bestaat. Mensen krijgen voor minder antisemitische gedachten. Bovendien is de hele wereldeconomie om zeep geholpen door dit vooropgezette plan.

Hieronder is te zien op welke gebieden de westerse leiders verwachten te cashen de corrupte Oekraïense oligarchen te spekken als de oorlog eenmaal voorbij is:

🇮🇪 Ireland – Rivne
🇩🇪 Germany – Chernihiv
🇨🇦 Canada – Sumy
🇺🇸🇹🇷 USA and Turkey – Kharkiv
🇨🇿🇫🇮🇸🇪 Czech Republic, Finland and Sweden – Lugansk
🇧🇪 Belgium – Nikolaev
🇸🇪🇳🇱 Sweden and the Netherlands – Kherson
🇨🇭Switzerland – Odessa
🇫🇷 France – Odessa city
🇳🇴 Norway – Kirovograd
🇱🇻 Latvia – Zaporozhye
🇵🇱🇮🇹 Poland and Italy – Donetsk”

Wij mogen Kherson op gaan bouwen. Kherson is heel stevig in Russische handen. Welke idioot bedenkt dit soort dingen, en waarom hebben zij de macht in ons deel van de wereld en waarom financieren wij deze waanzinnigen.

Roflmao.

De BRUTALITEIT …

Weet je wat.

Print het maar als je dat corrupte tuig geld wilt geven. Dat kun je toch zo goed.

Maar als je dan toch geld kan printen, laat ons dan niet langer belasting betalen !


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Inner Circle van Oekraïense president koopt voor miljoenen dollars villa’s in Zwitserland!

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
9 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
ohje
ohje
2 maanden geleden

Waar komen toch al die psychopaten vandaan.

Qvic
Qvic
2 maanden geleden

@ ohje,
We hebben met elke generatie na de 2e wereld oorlog onze kinderen steeds meer gewend, niets was te dol. Daar er tevens enorm veel scheidingen zijn, deze gescheiden ouders worden door deze gewende kinderen met regelmaat tegen elkaar uitgespeeld met nog meer eisen door die kinderen. Die meer en meer verlangen van hun ouders. Als deze kinderen groot zijn, willen zij ook alles hebben. Daar ons schoolsysteem er ook bij helpt om via list en bedrog hoger op te komen. In de politiek wordt er niet anders gedaan. Het is immers hun 2e natuur geworden. Om met list en bedrog andermans eigendommen toe te eigenen en dan dat door verkopen aan de hoogste bieder. Zoals het zogenaamde hervormen van alle publiekelijke voorzieningen, wat inhield dat het geprivatiseerd werd en de burgers meer voor het zelfde moesten gaan betalen. In Oekraïne wordt gewoon landje pik gedaan op kosten van de eigen burgers. De verborgen deal was waarschijnlijk van: als Amerika en de EU lidstaten wapens leveren om Rusland het land uit te jagen, dat zij dan een stukje land mogen opbouwen op kosten van de eigen burgers en alle grondstoffen in en op het stukje land in eigen beheer mogen exploiteren.

Hagar
Hagar
2 maanden geleden

Het oostelijk deel van Oekieland is onderdeel van Rusland, dus daar moeten die EU-hyena’s en aasgieren niet over leuteren.

De Oekie-vluchtelingen, die nu over heel Europa verspreid zijn, drijven we terug naar het westelijk deel van Oekieland, samen met de huidige bevolking van Polen. Zij kunnen het dan heropbouwen. Het huidige grondgebied van Polen geven we terug aan Duitsland, want dat is historisch van Duitsland, en wat extra grond krijgen ze erbij als een begin van herstelbetaling.

William
William
2 maanden geleden
Antwoord aan  DissidentNL

zouden ze echt het 3 rijke willen terug bouwen? of willen ze de wereld in drieën verdelen? als concurreerden polen zie eigenlijk een samen hang hebben je weet dat de hele wereld in bezit is van 7 families met 377 schaduw bedrijven die gezamenlijk alle investeringen in handen hebben die de wereld leiden ,,,, de beschaving is een verkoop strategie geworden ,,,, en de oorlog word ook alleen maar gebruikt om hun goal te halen ken je de uit spraak don’t pook the bear??? zijn de de laatste 20 jaar aaan het doen en natuurlijk bijt hij terug ,,, dus die oorlog zat ook gewoon in de penning van het ver haal ,,,

Hagar
Hagar
2 maanden geleden
Antwoord aan  DissidentNL

Ja het is een ambitieus maar eerlijk plan, en met een beetje goede wil is het best haalbaar, want in vergelijking met het veranderen van een man in een vrouw, of in vergelijking met het afkoelen van de planeet, is het kinderspel.

William
William
2 maanden geleden

Zo aal Putin al zei hij vecht tegen de nieuw world orden ,,,met onze ogen open kijken we er naar ,,,,, build back better toch nou gaan we zien als Oekraïne helemaal plat is,,,, er geen ziel meer leeft,,,,, denk maar eens over na wat het inhoud,,,,, build back better you need to destroy the old to do that ,,fase twee is in opschorting want Poetin werk eve niet mee ,,, lol

Eric Boule
Eric Boule
2 maanden geleden

Slaapt Ukraineleiding?Ukraine wilde altijd NAVOlid worden.Navo heeft geweigerd,ze waren niet rijp.Daarna=oorlog gestart.Ook heeft NAVO geweigerd over Ukraine-neutraliteitsstatus teonderhandelen.Ukraine=tot oorlog veroordeeld,zonder NAVOverdediging.Levering v oude wapens heeft enkel maar schade+slachtoffers verhoogd.Paar milliard Euro totnu beloofd zijn fooien vergeleken m echte schade,totnogtoe 3.000/5.000 milliard Euro. Daarom moet Oekraine schadevergoeding claimen bij NATO voor internationaal gerecht.Als EUlanden hun historische gebieden terugeisen i/d Westukraine,loopt de schade op tot 10.000 Milliard+=de EU failliet

Doordenker-2
Doordenker-2
2 maanden geleden

Als mijnheer Zelensky eist dat de Europeanen ‘uit solidariteit’ in de kou moeten zitten, dan hebben wij ook het recht om te eisen dat hij in ruil daarvoor ‘uit solidariteit’ zijn persoonlijk vermogen van honderden miljoenen euro aan de Europese bevolking zou schenken. Over het vermogen van mijnheer Zelensky houden hijzelf en zijn vriendjes in de mainstream media mooi het mondje dicht.
Als Donald Trump zelfs maar een scheet liet, waren de immer kritische msm journalisten er steeds als de kippen bij om aan die scheet te ruiken en de geur, intensiteit, frequentie en geluidsterkte ervan te bespreken en te analyseren.
Alhoewel nu de impact op ons leven van de acties en eisen van mijnheer Zelensky 10 keer groter is, horen we nu geen enkel kritisch geluid van de zelfverklaarde kwaliteitsvolle en betrouwbare journaille van de mainstream media…