In Oostenrijk heeft de enorme schade die door de “Covid-vaccins” aan het leven en de gezondheid van de mens is toegebracht, ertoe geleid dat de Oostenrijkse minister van Volksgezondheid de verantwoordelijkheid heeft afgeschoven op de artsen die hun medische verantwoordelijkheid om patiënten over de risico’s van het vaccin in te lichten, hebben verraden.

Als de artsen dat hadden gedaan, zouden zij natuurlijk zijn gestraft voor “het verspreiden van desinformatie”. Het was de Oostenrijkse regering die probeerde elke Oostenrijker te dwingen zich te laten vaccineren, meldt Paul Craig Roberts.

In werkelijkheid was de “Covid-pandemie” een oefening in massale desinformatie door “gezondheidsautoriteiten”, alias marketingagenten voor Big Pharma, incompetente, hersenloze politici, en een hoerige media die keihard logen en dat nog steeds doen.

Nu de Oostenrijkse minister van Volksgezondheid de verantwoordelijkheid heeft verlegd naar de artsen, hoe lang kan het volkomen corrupte Amerikaanse “volksgezondheidsstelsel” nog ontkennen dat er massale “vaccinatie”-letsels zijn?

Hier is de bron. U kunt Google gebruiken om een vertaling te krijgen.

Het sterftecijfer in de VS in het Covid-jaar 2020 was hetzelfde als in 2019. Het sterftecijfer schoot omhoog na de vaccinatiecampagne. Amerikaanse verzekeringsmaatschappijen hebben verbluffende stijgingen gemeld na de Covid-vaccinatie. De CEO van zorgverzekeraar OneAmerica zei: “We zien, op dit moment, de hoogste sterftecijfers die we in de geschiedenis van dit bedrijf hebben gezien – niet alleen bij OneAmerica,” zei de CEO van het bedrijf, Scott Davison, tijdens een online nieuwsconferentie deze week. “De gegevens zijn consistent voor elke speler in die business.”

Big Pharma en zijn agenten bij NIH, CDC, en FDA, en de verantwoordelijke politici en leugenmedia zullen proberen om het verhaal te controleren en te concluderen dat de sterfgevallen Covid sterfgevallen zijn als gevolg van de afnemende effectiviteit van het “vaccin”. Onafhankelijke en eerlijke wetenschappers zullen erop wijzen dat de sterfgevallen door vaccinatie zijn veroorzaakt. Alles zal in het werk worden gesteld om de massamoord in de doofpot te stoppen door eerlijke artsen te beschuldigen van “het verspreiden van verkeerde informatie” en hun medische licenties af te nemen omdat ze de waarheid vertellen.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


163% meer sterfgevallen bij mensen tussen 18-64 jaar in 2021 na COVID-19-vaccinatieplicht

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
daan
daan
6 maanden geleden

Ex agent Belgian State Security:
U. Von der Leyen got 2% kickback in 36 billion Pfizer contract.
https://www.kairospresse.be/la-famille-von-der-leyen-aux-manettes-de-lue-2/

Liberté
Liberté
6 maanden geleden

” U kunt Google gebruiken om een vertaling te krijgen.”

Nooit doen!!!! Gevaar. Ze leggen je vertalingen ook vast