Sinds Operation Warp Speed door Donald Trump werd gelanceerd, zijn de invaliditeitspercentages in heel Amerika omhoog geschoten.

Een schokkend aantal mensen die voorheen gezond waren, zijn nu permanent beschadigd, met als enige verandering in hun leven dat ze de “bloedklonter-injecties” hebben genomen, ook bekend als (Covid-19) “vaccins”, meldt Ethan Huff.

Van 2016 tot 2020 bleef het invaliditeitspercentage onder mensen van 16 jaar en ouder die in de Verenigde Staten wonen stabiel. Toen, direct nadat de gifprikken van Fauci werden ontketend, was er een scherpe stijging van ernstige verwondingen waardoor miljoenen niet meer in staat waren om te werken en te leven zoals normaal.

Een Twitter-pagina die de sterfte door alle oorzaken in de VS in de gaten houdt, heeft onlangs een grafiek geplaatst die een directe correlatie laat zien tussen de toegenomen naleving van de gifprik en de stijgende invaliditeitspercentages. Begin 2021 is het aantal invaliden gestegen van 30 miljoen Amerikanen tot bijna 33 miljoen Amerikanen, zo bleek uit de grafiek.

Binnen enkele uren na het plaatsen van deze grafiek werd het Twitter-account in kwestie gemarkeerd voor het verspreiden van “desinformatie”, ook al werd dit ondersteund door data. Hetzelfde account werd ook geblokkeerd en reacties op en het delen van de post werden uitgeschakeld.

Officieel waren er op 27 mei 2022 14.181 mensen met permanente handicaps als gevolg van de injecties. Maar het werkelijke aantal is waarschijnlijk veel hoger, omdat slechts een klein deel van de verwondingen door vaccins ooit wordt gemeld.

Meer permanent gehandicapten door zogenaamde Covid vaccinaties?

Na elke vaccinatiepiek, was er een daaropvolgende invaliditeitspiek

Het eerder genoemde Twitter account stelde ronduit de vraag: Zijn covid-injecties verantwoordelijk voor de bijna drie miljoen gevallen van invaliditeit na operatie Warp Speed? Het antwoord op deze vraag lijkt voor de hand te liggen.

Maar zelfs het insinueren ervan is een verboden overtreding op de sociale media omdat het de “veiligheid en doeltreffendheid” van de spuiten in twijfel trekt. Dit zou nooit mogen gebeuren, weten we nu.

Als we afgaan op de metriek die aangeeft dat slechts ongeveer één procent van de verwondingen door vaccins ooit in het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) terechtkomt, is het officiële cijfer van 14.181 logisch.

“Het zou verrassend zijn om dit te zien… zonder een stijging in de meldingen van invaliditeit,” meldde El Gato Malo. “We zien 14.000 permanent gehandicapten in VAERS. En we zien een stijging van 1,8 miljoen invaliden.”

“Dat komt aardig in de buurt van het percentage van 1-2% voor meldingen die we hebben gezien rond andere VAERS-kwesties (naast overlijden, dat beter geteld lijkt te worden), dus het lijkt erop dat we hier in de buurt zitten.”

Uit aanvullende gegevens van FRED en OWID (Our World in Data) blijkt dat de invaliditeitspercentages rond 21 april vorig jaar echt begonnen te pieken, precies op het moment dat Trumps massavaccinatiecampagne Operation Warp Speed voor het eerst echt op volle toeren begon te draaien.

Toen de vaccinatiegraad rond mei zijn eerste piek bereikte, werd die gevolgd door een enorme invaliditeitspiek in juni. Toen de vaccinatiegraad in augustus weer een piek bereikte, piekten de invaliditeitscijfers in oktober opnieuw.

Toen 2021 ten einde liep, begon de vaccinatiegraad af te vlakken, gevolgd door een afvlakking van de invaliditeitspercentages in maart. Elke keer was er een direct verband tussen de injecties en blijvend letsel.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Nieuw rapport van de Britse overheid: COVID-vaccinatie verhoogt risico op overlijden en doodt honderdduizenden na vijf maanden

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties