Je denkt dat het alleen maar een kwestie kan zijn van volslagen gekken die echt geloven dat ze greep kunnen krijgen op de zelfgemaakte links-groene energiecrisis door minder te douchen.

Maar nu heeft een Saksische woningbouwcoöperatie zelfs aangekondigd dat zij het warme water zal uitschakelen als gevolg van de “energiecrisis”, meldt JouWatch.

“De prijzen voor gas en elektriciteit blijven stijgen”, staat in de brief van de woningbouwcoöperatie Dippoldiswalde (district Sächsische Schweiz-Osterzgebirge) aan haar leden. “Zoals reeds aangekondigd op de ledenvergadering, moeten we nu al sparen voor de winter”.

En daarom krijgen de bewoners van deze drievoudige gekken te horen dat er in de toekomst – in een van de rijkste landen ter wereld – niet langer 24 uur per dag warm water beschikbaar zal zijn. Het verantwoordelijke onderhouds- en reparatiebedrijf heeft ook opdracht gekregen de verwarming tot september volledig uit te schakelen.

“Het gaat er niet om de huurders dwars te zitten, maar om ons aan te passen aan wat we anders volgend jaar misschien niet meer kunnen betalen”, aldus bestuurslid Falk Kühn-Meisegeier, volgens de Berliner Kurier. Hij zei dat het er alleen om ging een beetje te helpen bezuinigen: “Wij willen dat huurders deze crisis goed doorkomen. Het leven is al duur genoeg,” zegt het hoofd van de Dipoldiswalder Wohnungsgenossenschaft in kleingeestige dictatorstijl.

Op het internet vragen mensen: “Wat is het volgende? Zet je het warm water uit tijdens de zomer? Verwarming alleen van december tot februari?” En komt tot de conclusie: “Het is tijd voor grote energieprotesten: weg met de krankzinnige sancties, een einde aan het eco-extremisme van de regering!”


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Frans Timmermans zegt dat we minder moeten douchen en kleren wassen om Oekraïne te steunen – Stinken tegen Poetin

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hermi
6 maanden geleden

De opmaat voor ww 3…

Wim Riskam
Wim Riskam
6 maanden geleden

Eigenlijk hoeven regerringen alleen maar te stoppen met Rusland te sanctioneren om de energiecrisis à la minuut te stoppen. Dus laten we als volk de regeringen flink onder druk zetten.
Natuurlijk moet er best wat veranderen, maar in feite is het systeem, financieel en energie, door dezelfde club opgezet en aan de mensen opgrdrongen, want dat levert hen het meeste op. Alternatieve en werkelijk schone energiebronnen, tot op het nivo van vrije energie aan toe, worden… net als ivermectine… structureel belachelijk gemaakt, onmogelijk gemaakt, opgekocht, etc.
Ik wacht op het moment dat wij, de massa zeg maar, ons realiseren dat Wij sterker zijn dan die club… oneindig veel sterker. En dat moment komt gek genoeg, juist hierdoor, steeds dichterbij.

Hopsakee
Hopsakee
6 maanden geleden
Antwoord aan  Wim Riskam

Onderschatting;
Die club is veel groter dan je doet voorkomen, de infiltratie wef/who ligt in elk bedrijf , behalve mkb de kleinere ondernemingen.
Het geld/ en vette worst voorhouden is de motivatie, kleine zaken, regelen voor grote geldschuiverij . Waarom denk je anders dat het Cor. Maatregelen pakket zo gladjes is geïmplementeerd in de gezondheidszorg en onderwijs? Zonder ook maar 1 reactie van weerstand.

Hopsakee
Hopsakee
6 maanden geleden
Antwoord aan  Hopsakee

Ter aanvulling; sociopaten en psychopaten.