Wie heeft echt het gas dichtgedraaid, vraagt prinses Gloria von Thurn und Taxis. Hoe tegenstrijdige informatie en standpunten elkaar afwisselen. Is het misschien de bedoeling om iedereen in verwarring te brengen?

Door de oorlog in Oekraïne en de westerse sancties stevent Europa af op een energie- en economische crisis, meldt Epoch Times. In haar discussieprogramma “Talk im Hangar 7” ging de Oostenrijkse particuliere omroep “Servus TV” met de genodigden in gesprek over het onderwerp: “Energieoorlog tegen Europa: Kolenstroom in plaats van klimaatdromen?”

EU verbrandt nu steenkool om zelfveroorzaakt gebrek aan Russisch gas op te vangen, en riskeert totale klimaat Apocalyps

Gloria von Thurn und Taxis was op 23 juni ook te gast in het programma. Toen de prinses en grootgrondbezitster werd gevraagd of zij had verwacht dat de Russische president Poetin het gas zou afsluiten, wees zij op een ongemakkelijk feit: weken geleden, zei zij, moesten wij lijden uit solidariteit met Oekraïne. “We moesten geen gas of olie meer kopen van de Russen, want we moesten de slechte Poetin niet steunen.” Dat is wat ze de laatste weken hebben gezegd, zei zij, maar nu is alles plotseling weer anders. “Nu is het het slechte Rusland dat ons niet langer gas verkoopt.”

Het Westen was de eerste die Rusland uitsloot van het internationale betalingssysteem, waardoor gasrekeningen niet langer in euro’s konden worden betaald.

De groene agenda en het plan om de industriële wereldeconomie te laten instorten

Maar de prinses ging nog een stapje verder. Voor de Duitse ondernemer is het duidelijk dat Duitsland niet meer zal kunnen produceren vanwege de dure energieprijzen. “Dit is de late vervulling van het Morgenthau Plan, en dat is wat de Groenen willen.” Het was de vervulling van de droom van de Groenen dat Duitsland zou worden gede-industrialiseerd.

Thurn und Taxis wees ook op overeenkomsten met de Corona-pandemie. De mensen waren keer op keer misleid met nieuw, volkomen tegenstrijdig nieuws. Het is nu hetzelfde. Men kan er niet van uitgaan dat wat men leest of hoort ook werkelijk waar is. “Dit is een voortdurend propagandabombardement”, aldus de Prinses, die de mensen aanraadt zelf uit te zoeken “wat waar is en wat niet waar is”.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Waarom zetten de NAVO-landen zich in voor een energie-“hara kiri”?

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Petra
6 maanden geleden

Westerse zelfhaat, m.n. in landen als Duitsland, Nederland, België en Frankrijk is de basis van alles wat er de afgelopen decennia, maar m.n. de afgelopen 2 jaar is gebeurd.

Alles, MOET EN ZAL KAPOT.

En de Duitsers pakken dat met Duitse grondigheid aan. Dat is wat we hier zien. Nederland volgt echter in LOCKSTEP. Laat dat maar aan Rutte/Kaag over.

De vernietiging komt sneller dan u denkt. Binnen één jaar. Sterkte!