Hahaha. Derk Boswijk zal de rest van zijn miezerige leven uitgelachen worden. Op het schoolplein door de klasgenootjes van zijn kinderen als hij die naar school brengt. Als hij boodschappen doet in de supermarkt die nu leeg is dankzij hem. De hele rest van zijn leugenachtige leven.

Dankzij Derk Boswijk hebben de anti-Nederlandse kartelpolitici en hun hoerige handlangers in de leugenpers de boeren bijna een week lang weg kunnen zetten als hooligans en terroristen. Derk Boswijk moet zich dood schamen en verdient het om de rest van zijn leven uitgelachen te worden. Overal waar hij komt.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Gideon van Meijeren: “We bevinden ons in de zorgwekkende situatie dat media en politici feitenvrij bevolkingsgroepen kunnen stigmatiseren, demoniseren en beschuldigen”

5 3 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Johan
Johan
8 maanden geleden
Antwoord aan  DissidentNL

Dissident, dank voor het plaatsen van het bericht en de toevoeging. Betreffende het bericht ik ben niet zo van dat politieke gedoe, maar ik moet eerlijk zeggen dat Gideon zich voortreffelijk inzet voor een aantal zaken waaronder de zaak van de boeren.

comment image

Aangaande u schakel (die nog niet bij mij bekend was, dank).

Hierbij heb ik er nog een paar die in aanmerking komen ; https://afnv.forumeiros.com/t46-jumbo-en-meat-friends-bv-nemen-onaanvaardbare-risicos-uit-winstbejag-met-betrekking-tot-dierenwelzijn-en-varkenssector#117

Groet Johan

rob
rob
8 maanden geleden

was dit verhaal van die minister?