Een veganistische vrouw uit Florida is schuldig bevonden aan de moord op haar 18 maanden oude zoon nadat ze had geprobeerd hem een dieet te geven van alleen rauw fruit, groenten en wat moedermelk, meldt PM.

De New York Post meldt dat “Sheila O’Leary, 39, levenslang tegemoet kan zien nadat een jury haar woensdag veroordeelde voor moord en een reeks aanklachten wegens kindermishandeling in verband met de dood van haar peuter, Ezra, in 2019.”

Het kind stierf op 27 sept. 2019 in Cape Coral, Florida en Sheila en haar man Ryan werden in december van dat jaar aangeklaagd voor moord in de eerste graad. Het paar werd ook aangeklaagd voor kindermishandeling, doodslag op een kind en twee gevallen van kinderverwaarlozing.

Volgens Law and Crime zei officier van justitie Amira Fox: “Het bewijs en de plaats delict in deze zaak zijn hartverscheurend. Dit zijn beelden die ik als moeder en officier van justitie niet zal kunnen vergeten.”

Het echtpaar werd een deal aangeboden met straffen van 30 jaar, maar beiden wezen die af. Sheila wacht nu op een veroordeling, mogelijk levenslang, terwijl haar man op zijn proces wacht.

Volgens The Daily Mail hebben de O’Leary’s “een driejarige en een vijfjarige” die ook ondervoed waren en ter plekke werden gemeld dat ze een gele huid en zwarte, rottende tanden hadden.

Sheila had nog een ander kind uit een andere relatie, een 11-jarig meisje, van wie de gezondheid “aanzienlijk beter” was dan die van de andere kinderen.

Aanklagers beschreven Ezra als een kind dat zodanig vermagerd was dat men zijn skeletstructuur kon zien. Het kind was thuis geboren en ging nooit naar de dokter. Sheila negeerde het onophoudelijke huilen van het zieke kind, terwijl het afgleed naar de dood.

Het kind begon blijkbaar de nacht voor zijn dood ademhalingsmoeilijkheden te krijgen, maar zijn ouders gingen slapen in plaats van hem hulp te halen. s Nachts stopte hij met ademen en de paramedici verklaarden hem dood toen zij de volgende ochtend ter plaatse kwamen.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Vrouw vermoedt dat zoon Covid heeft – stopt hem in kofferbak van auto en rijdt naar testlocatie voor coronavirus

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Petra
7 maanden geleden

De doodstraf is de enig juiste oplossing voor dit soort mensen, euh, MONSTERS!

Uit te voeren door hen in een cel te stoppen met alleen water en 1 en vooral niet meer, droge boterham per dag!

Laat ze maar de Veganistische dood sterven die ze ambiëren. Ze verdienen het!

Rudolf
Rudolf
7 maanden geleden

Van rauw fruit, groenten en moedermelk in voldoende mate kan volgens mij een kind van die leeftijd niet doodgaan ! Er zijn zat mensen die van zo’n dieet ópleven ! Wat had het dan nog meer moeten hebben ? Regelmatig een steak of coteletten ? Misschien een setje mRNA-vaccins ? Ijs en patatten en hamburgers American-style ? Daar was natuurlijk iets heel anders aan de hand, temeer waar dat andere kind dat ze elders hadden helemaal niet zo slecht eraan toe was.