Twee dagen geleden werd Gideon van Meijeren in de Tweede kamer de mond gesnoerd door Kamervoorzitter Vera Bergkamp toen van Meijeren vragen stelde naar aanleiding van de afwezigheid van Derk Boswijk.

Van Meijeren wilde weten wat er waar was van de geruchten dat er een oud vrouwtje bij Boswijk langs was geweest in plaats van boze boeren zoals gesuggereerd in parlement en pers. Die vraag mocht niet gesteld worden.

Vandaag meldt Van Meijeren in een twitterdraad dat “nog niemand heeft tegengesproken dat Derk Boswijk in werkelijkheid is bezocht door een oudere dame van 70 jaar oud, in plaats van door boze boeren”. En “dat zou je wel verwachten, als het niet waar zou zijn”, stelt hij.

“Het heeft er dus alle schijn van dat het inderdaad waar is”, vervolgt het FvD Kamerlid.

De media gingen er klakkeloos van uit dat hij bezoek gehad zou hebben van “boze boeren”, hoewel Boswijk het in zijn tweet alleen had over “bezoek”, aldus Van Meijeren, “Pure aannames. Nergens op gebaseerd. Feiten doen er niet toe, als de boeren maar gedemoniseerd kunnen worden”. 

“Politici deden er nog een schepje bovenop in hun voorbarige conclusies: bedreiging, intimidatie, terrorisme, hooligans, aanval op democratie. Wederom: allemaal op basis van een tweet, waarin slechts over “bezoek” werd gesproken”, stelt Van Meijeren vast.

We bevinden ons in de zorgwekkende situatie dat media en politici feitenvrij bevolkingsgroepen kunnen stigmatiseren, demoniseren en beschuldigen“, besluit Van Meijeren zijn twitterdraad en concludeert:

“Door een een-tweetje tussen politiek en media wordt willens en wetens een vals beeld gecreëerd. Allemaal om mensen te manipuleren en te laten denken dat de boeren bedreigend, intimiderend en gevaarlijk zijn. Met als uiteindelijke doel om de massale steun in de samenleving voor de boeren te laten afnemen. Zodat de onteigeningsagenda niet wordt gefrustreerd.

Net als in communistische samenlevingen, is het niet toegestaan het opgelegde narratief in twijfel te trekken. Wie een ander geluid laat horen, of kritische vragen stelt wordt – zelfs in het parlement – de mond gesnoerd”.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Werd CDA-er Boswijk opgezocht door een 70-jarig vrouwtje? Gideon mag het niet vragen

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Frits
Frits
6 maanden geleden

voor iemand die niet in de wereld staat kan alles bedreigend lijken