Burgers moeten ongehoorzaam zijn aan de “onwettige” autoriteit om de “opzettelijke intentie om schade te berokkenen” van de globalisten te voorkomen, aldus de aartsbisschop.

Aartsbisschop Carlo Maria Viganò verklaarde dat de wereldwijde COVID-respons deel uitmaakt van “een enkel script onder een enkele regie” dat “het bestaan van een crimineel ontwerp en de kwaadaardigheid van de makers ervan aantoont.”

De voormalige apostolisch nuntius in de Verenigde Staten maakte de opmerkingen in een nieuw interview gegeven aan Steve Bannon, een voormalige Trump adjudant, op zijn show War Room, meldt LifeSite.

Aartsbisschop Viganò is een consequente criticus geweest van draconische COVID-19 gerelateerde maatregelen, waarbij hij herhaaldelijk waarschuwde dat de uitvoering ervan zou kunnen leiden tot een catastrofaal verlies van vrijheid. In een gesprek met Bannon herhaalde de aartsbisschop zijn bezorgdheid en zei dat de wereldwijde reactie niet wijst op een “pandemie” maar op een “geplande” gebeurtenis.

“Het verbod op behandeling, het in diskrediet brengen van de effectiviteit van medicijnen die al tientallen jaren in gebruik zijn, het besluit om ouderen die ziek werden in verpleeghuizen op te nemen en het opleggen van een experimentele genbehandeling waarvan niet alleen is aangetoond dat die niet effectief is, maar ook schadelijk en vaak fataal – dit alles bevestigt voor ons dat de pandemie is gepland en beheerd met het doel om de grootst mogelijke schade aan te richten,” zei hij.

Aartsbisschop Vigano: De Great Reset is de komst van Satan

Wijzend op de bijna identieke reactie in de hele wereld, suggereerde aartsbisschop Viganò dat dit kwam doordat veel wereld- en gezondheidsleiders “lid zijn van een lobby – het Wereld Economisch Forum – die hen heeft opgeleid en geplaatst op de hoogste niveaus van nationale en internationale instellingen om er zeker van te zijn dat zij die regeren gehoorzaam zouden zijn”.

Klaus Schwab, de leider en oprichter van het WEF, heeft ook “bij vele gelegenheden publiekelijk opgeschept dat hij zich zelfs met religieuze leiders kan bemoeien,” voegde de aartsbisschop eraan toe.

“Er is duidelijk sprake van één draaiboek onder één leiding: Dit bewijst het bestaan van een crimineel ontwerp en de kwaadwilligheid van de makers ervan.

Het doel van dit “enkele draaiboek” en de “pandemie”, beschreef aartsbisschop Viganò als zijnde “gepland als een instrument voor de vestiging van een totalitair regime, bedacht door ongekozen technocraten die verstoken zijn van elk gevoel van democratische vertegenwoordiging.”

Het traceren van een ‘wereldwijde staatsgreep’

De oorsprong van het huidige scenario werd gevonden in het begin van de jaren ’90, zei de aartsbisschop, toen “in alle westerse naties bijna gelijktijdig een staatsgreep werd gepleegd”. Hij vertelde Bannon dat sinds het begin van het COVID-tijdperk de effectieve macht over de naties in handen was van aanhangers van de ideologie van het WEF en hun bondgenoten.

“Kortom, we worden geregeerd door een hoge leiding van woekeraars en speculanten, van Bill Gates, die investeert in grote boerderijen vlak aan de vooravond van de voedselnoodsituatie, of in vaccins vlak voor het uitbreken van de pandemie, tot George Soros, die speculeert op de schommelingen van valuta’s en staatsobligaties en samen met Hunter Biden een biolaboratorium in Oekraïne financiert.”

Aartsbisschop Vigano onthult Satanische Agenda van de Paus

De voormalige nuntius beschreef deze overdracht van de macht in de handen van een onzichtbare enkeling als “gegijzeld door een groep technocraten die ideologisch afwijkend en moreel corrupt zijn”.

“De volkeren van de wereld moeten hun soevereiniteit, die door de globalistische elite is afgepakt, weer opeisen,” drong hij aan.

De werkelijk machtigen, zo beschreef aartsbisschop Viganò, zijn te vinden op Schwabs Davos Forum, of onder “de heersers, premiers, directeuren van kranten en televisieomroepen, CEO’s van sociale bankiers en directeuren van sociale platforms en multinationale ondernemingen, bankiers en directeuren van ratingbureaus, voorzitters van stichtingen en zelfbenoemde filantropen.”

Dergelijke personen “delen dezelfde agenda”, zei hij, “en zijn zo overtuigd van hun eigen macht dat ze die straffeloos bevestigen”, waarbij ze zowel “censuur als massamanipulatie als instrumentum regni” omarmen.

De aartsbisschop excuseerde ook de huidige staatshoofden in landen over de hele wereld niet van schuld, door te zeggen dat “onze heersers verraders van onze natie zijn, die toegewijd zijn aan de eliminatie van bevolkingsgroepen, en dat al hun handelingen worden uitgevoerd om de burgers zoveel mogelijk schade toe te brengen”.

Terwijl sommigen het falen van politieke leiders kunnen verontschuldigen als “onervarenheid of onvermogen”, beschuldigt aartsbisschop Viganò dergelijke leiders ervan “een opzettelijke intentie te hebben om schade te berokkenen”.

De rol van de katholieke kerk in de ‘wereldwijde staatsgreep’

De aartsbisschop, die sinds het begin van de jaren zeventig in de curie en het diplomatenkorps van het Vaticaan werkzaam was, noemde “de revolutie van Vaticanum II” een sleutelmoment voor de katholieke Kerk in de aanloop naar het huidige wereldscenario. Sinds dat moment, en “vooral gedurende de laatste negen jaar van het Bergogliaanse ‘pontificaat’,” heeft de Kerk “dezelfde cognitieve dissonantie ervaren,” zei hij.

Met “het doel van de vermeende ‘hervormingen'” als zijnde “de systematische vernietiging van de Kerk door haar hoogste leiders, die ketters en verraders zijn,” zei aartsbisschop Viganò dat de “diepe kerk haar toevlucht heeft genomen tot dezelfde valse argumenten om de leerstellige, morele en liturgische ontbinding af te wentelen.”

Een dergelijk proces werd gedaan door de indruk te wekken van een “grondige” aanvraag tot verandering, met “infiltranten in de hoogste regionen van naties en internationale organismen die het doen voorkomen alsof hun plannen worden bekrachtigd door instemming van het volk”.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Aartsbisschop Viganò: De vrijmetselarij gebruikt de WHO en de ‘Bergogliaanse kerk’ om haar wereldwijde coup te bevorderen

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
mensje
mensje
8 maanden geleden

De katholieke kerk is ook wel nou aan grote veranderingen toe, het is een machtswellustig instituut!