Moskou heeft de lijst van goederen die in Russische valuta moeten worden betaald, uitgebreid.

De Russische regering heeft graan, zonnebloemolie en geëxtraheerd meel toegevoegd aan de lijst van uitvoerproducten die in roebels moeten worden betaald. Een resolutie ter uitvoering van het besluit is vrijdag aangenomen en gepubliceerd op het officiële portaal voor juridische informatie, aldus RT.

De resolutie voorziet ook in een verlenging met één jaar, tot 31 augustus 2023, van de termijn voor de betaling van de rechten die in de nationale valuta moeten worden betaald voor uitgevoerde zonnebloemolie en zonnebloemschroot.

Als onderdeel van het nieuwe betalingsmechanisme zal de basisprijs voor de berekening van het uitvoerrecht voor tarwe 15.000 roebel (ruim 267 dollar) per ton bedragen.

Rusland is ‘s werelds grootste exporteur van tarwe en een belangrijke leverancier van zonnebloemzaad. De Russische minister van Landbouw, Dmitry Patrushev, zei deze maand dat het land landbouwproducten alleen naar “bevriende landen” zal uitvoeren.

Volgens de minister zou de Russische graanoogst dit jaar 130 miljoen ton kunnen bereiken, wat voldoende zou zijn om zowel de binnenlandse behoeften te dekken als het exportpotentieel veilig te stellen.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Plant de Duitse regering een hongersnoodramp? – Boeren: voedsel zal extreem duur worden

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ohje
Ohje
7 maanden geleden

Gelukkig hebben we Rutte ,de man met de witte duif en een lach vol vrede.

Qvic
Qvic
7 maanden geleden

Dit zal de prijzen in het westen opdrijven, want wij zijn niet de begunstigen. Maar we kunnen nu ook niet meer met het fiatgeld wat uit het niets gemaakt wordt betalen. Daar het westen nu in een sneltrein vaart hun eigen economieën laten imploderen, zal er geheid een voedsel te kort aan alles komen, wat de inflatie alleen maar zal stimuleren. Zodat de burgers op deze manier onteigend worden. Dit past precies in de doelstelling van het WEF project. Ruzie maken met de grootste exporteur van goederen op de wereld, waar wij onze producten van afnemen. Dat is vragen om een zelfmoord scenario op je zelf af te roepen. Het wordt tijd dat we alle politici uit hun functie ontheven en op moeten sluiten voor goed, voordat ze het nog extremer laten escaleren voor de eigen bevolkingen.

PearlDragon
PearlDragon
7 maanden geleden

Waarom wil Rusland eigenlijk voor graan ed. in Roebels betaald worden als het tegelijkertijd alleen naar bevriende landen wil exporteren? Ik dacht dat Rusland alleen maar Roebels wilde hebben van vijandige landen, en bevriende landen liet betalen in haar eigen munteenheid.

Andre
Andre
7 maanden geleden

We worden een giga crisis ingerommeld door Schwab met zn idioten zoals Rutte Zelenskii Scholz Macron en Boris Jo.