De uitdrukking “fiddling while Rome burns” is een intrigerende uitdrukking, die verwijst naar de grote brand die Rome in 64 n.Chr. zes dagen lang teisterde en de legende dat Nero, een van de meest sadistische, decadente en wrede heersers aller tijden, in plaats van actie te ondernemen om de brand te stoppen, op zijn lier speelde terwijl hij een lied componeerde over de verwoesting van Rome. De Romeinse historicus Tacitus schreef dat het gerucht de ronde deed dat Nero zong over de vernietiging van Rome terwijl hij toekeek hoe de stad afbrandde, maar het is waarschijnlijk dat dit slechts een mythe was.

Het vuur verwoestte zeventig procent van de stad en liet de helft van de bevolking dakloos achter. Er zijn mensen die geloven dat Nero de brand met opzet heeft aangestoken, vooral omdat hij de grond die door de brand was vrijgekomen, gebruikte om zijn Gouden Paleis en de omliggende lusthoven te bouwen. Nero, een zielloze autocraat in hart en nieren, deed wat alle politici zonder ziel doen: hij gaf de christenen (een obscure religieuze sekte in die tijd) de schuld van de brand en liet velen arresteren en terechtstellen, aldus The Burning Platform.

Of dit verhaal nu waar is of slechts een gelijkenis, de boodschappen zijn relevant door de geschiedenis heen, en nooit meer dan nu. Je tijd verdoen met onbelangrijke dingen terwijl er een catastrofale gebeurtenis gaande is, is het toppunt van falend leiderschap. Focussen op triviale zaken terwijl je volk lijdt in een tijd van crisis is het kenmerk van een ineffectieve onverantwoordelijke leider of een leider wiens ware doel het is om de samenleving af te branden zodat het “weer beter kan worden opgebouwd” (build back better) in de vorm van een communistische totalitaire staat geregeerd door een globalistische elitekabal.

Men kan de parallellen met ons Amerikaanse rijk in vlammen niet negeren, nu Biden, de hordes hyena politici in Washington DC, hun gezagsgetrouwe corporate propaganda media spreekbuizen, handlangers van het fiatgeld drukken door de centrale bankiers, en de miljardairskaderleden van Davos een poging doen om onze wereld gecontroleerd af te branden, maar het is een vuurzee geworden die voorbestemd is om uit de hand te lopen en de planeet in vlammen te verteren.

We leven zeer zeker in een tijd van crisis, terwijl deze zich versnelt naar ons rendez-vous met het lot. Niet alleen brandt het Amerikaanse rijk in abstracte zin, maar zodra de ANTIFA, BLM en pro-abortus terreurgroepen (allen gefinancierd door Soros en Gates) de straat opgaan, staat het land letterlijk in brand. De chaos, de ravage, het geweld en het vitriool worden allemaal in elkaar gezet door de poppenspelers/onzichtbare regering die de geesten van de massa’s beheersen door middel van media-manipulatie, non-stop propaganda, technologisch bedrog, en sociale indoctrinatie door middel van overheidsonderwijs. Het werd beknopt beschreven door Edward Bernays bijna een eeuw geleden en is geperfectioneerd door degenen die vandaag de dag de wereld regeren.

“De bewuste en intelligente manipulatie van de georganiseerde gewoonten en meningen van de massa’s is een belangrijk element in de democratische samenleving. Degenen die dit onzichtbare mechanisme van de samenleving manipuleren, vormen een onzichtbare regering die de ware heersende macht van ons land is. Wij worden geregeerd, onze geest wordt gevormd, onze smaak gevormd, onze ideeën voorgesteld, grotendeels door mensen waar we nog nooit van hebben gehoord. Dit is een logisch gevolg van de wijze waarop onze democratische samenleving is georganiseerd. Enorme aantallen mensen moeten op deze manier samenwerken om samen te kunnen leven als een soepel functionerende samenleving. In bijna elke handeling van ons dagelijks leven, of het nu in de politiek is of in het zakenleven, in ons sociaal gedrag of in ons ethisch denken, worden wij gedomineerd door het betrekkelijk kleine aantal personen dat de mentale processen en sociale patronen van de massa’s begrijpt. Zij zijn het die aan de draden trekken die de publieke opinie controleren.” – Edward Bernays – Propaganda (1928) blz. 9-10

Ik vraag me af of de mensen in Rome net zo verbijsterd waren over de totale minachting van hun keizer voor hun welzijn en veiligheid toen hun stad tot de grond toe afbrandde, als de minderheid van de kritisch denkende Amerikanen nu is, terwijl ze toekijken hoe Biden, zijn handlangers Obama en hun slaafjes in het congres onze eens zo grote republiek systematisch tot de grond afbranden. Er bestaat geen twijfel over, dat Biden een incompetente, laag IQ, ongelukkige, demente, pedofiel is, maar wat er in dit land en over de hele wereld gebeurt is niet te wijten aan incompetentie, maar aan een doelbewuste vernietiging van alle productieve structuren, kleine bedrijven, grondwettelijke rechten en maatschappelijke normen, om een totalitaire techno-goelag over de hele wereld te implementeren, geleid door een wereldwijde elite van miljardairs en hun kwaadaardige apparatsjiks.

Een cruciaal aspect van deze Nieuwe Wereld Orde is een massale ontvolking van de planeet tot het gewenste aantal lijfeigenen dat nodig is om de slavenarbeid te verrichten die nodig is om de opperheren in luxe en pracht te laten leven. Privéjets, jachten en omheinde luxueuze herenhuizen met 25 badkamers en gewapende privébeveiliging voor hen. De lijfeigenen zullen niets bezitten, insecten eten en gelukkig zijn, of snel worden afgemaakt, omdat wapens verboden zullen zijn. Onze natie wordt geteisterd door verraders van binnenuit.

De ontvolkingsagenda van de elite is nu onweerlegbaar

 

De brandhaarden die uitwaaieren over de hele wereld, opzettelijk aangestoken door degenen die de touwtjes in handen hebben, maken het moeilijk om onderscheid te maken tussen branden die als afleiding zijn aangestoken en het echte inferno dat bestemd is om de wereld in de as te leggen. Alles wat de wereld de laatste zevenentwintig maanden in beroering heeft gebracht, is in gang gezet en/of gebruikt door de heersende oligarchen om hun meesterplan uit te voeren om “weer beter op te bouwen” nadat zij de wereld tot de grond toe hebben afgebrand. Zelfs de afleidingen zijn ontworpen om hun agenda te bevorderen. De laatste afleiding is de uitspraak van het Hooggerechtshof over abortus.

Hooggerechtshof beëindigt Roe v. Wade! De helft van de staten verbiedt abortus! Alle hoeren huilen!

Gekke linksen rellen en protesteren in linkse steden waar ze een ongeboren kind kunnen vermoorden wanneer ze maar willen, terwijl woke corporaties deugsignalen geven, en krankzinnige vrouwtjes mentale inzinkingen hebben op Tik Tok. Het geeft de linkse media iets anders om over te schreeuwen dan de “oproer” hoorzittingen van 6 januari waar niemand naar keek. Pride maand is niets anders dan een gigantische afleiding, waar drag queens, leraren die kinderen groomen, en transgender bullshit door onze strot worden geduwd, terwijl bedrijven proberen munt te slaan uit de verering van abnormaliteit om hun winsten te verhogen. De regering heeft het doel bereikt dat William Casey in 1981 stelde.

Net zoals Nero de christenen de schuld gaf van de ramp die hij veroorzaakte, geeft Biden Poetin, Trump, oliemaatschappijen, de niet-gevaccineerde, legale wapenbezitters en de 70 miljoen kiezers die hem nog steeds als een onwettige president beschouwen, de schuld van het alarm dat de economie, de aandelenmarkt en een samenleving die hij blijft degraderen met extreem-links beleid, overspoelt. Als het zo doorgaat zal Biden de geschiedenis ingaan als de beruchte Nero, met zijn fataal roekeloze acties om een derde wereldoorlog met Rusland te beginnen.

Poetin is hem en zijn NAVO-collega’s te slim af geweest. Het is allemaal in Biden’s gezicht ontploft, want zijn sancties hebben Rusland geen schade berokkend, maar hebben zeker de financiën van de gemiddelde Amerikaan verwoest. De roebel staat op het hoogste punt in zeven jaar ten opzichte van de USD, de Russische olie-inkomsten rijzen de pan uit, Biden’s goedkeuringscijfers zijn lager dan walvisstront, en de VS en de EU zijn in een door henzelf veroorzaakte recessie beland.

Terwijl Biden zijn dagen doorbrengt in een waas van dementie, van fietsen valt, in zijn broek schijt, aan kleine kinderen ruikt, groene energiefantasieën uitpompt, geestelijk beschadigde LGBTQ+-iconen eert en doet alsof hij president is, terwijl zijn handlers alles wat hij doet, zegt of denkt orkestreren, versnelt het land in de richting van een economische implosie, een wereldwijde oorlog, civiele chaos en ontberingen die de gemiddelde Amerikaan sinds de jaren dertig niet meer heeft meegemaakt.

Iedereen weet dat de verkiezingen van 2020 gestolen zijn. Iedereen weet dat we op de verkeerde weg zijn. Iedereen weet dat Biden hersendood is. Iedereen weet dat Kamala de domste mens op de planeet is. Iedereen weet dat Biden’s team een stelletje incompetente diversity huurlingen zijn. Iedereen weet dat we 54 miljard dollar in een Oekraïens toilet hebben gegooid en dat Biden verantwoordelijk is voor inflatie met dubbele cijfers. Iedereen weet dat er de komende twee jaar slechte dingen gaan gebeuren, die een heel hoofdstuk in de geschiedenisboeken zullen vergen, als de wereld dan nog bestaat.

De Coronahoax loopt ten einde - De elite beseft dat een oorlog hun doelen beter dient

Ik blijf terugdenken aan de theorie dat Nero Rome in brand stak om ruimte te maken voor zijn Gouden Paleis en zijn lusthoven. In wezen zijn build back better plan. Ondanks de non-stop parade van afleidende gebeurtenissen, verhalen, en valse vlaggen, is het grote plaatje voor mij in beeld gekomen. Wat zelfs ik een jaar geleden als een samenzweringstheorie zou hebben beschouwd, is nu het meest logisch gebaseerd op de binnenkomende feiten en acties van de belangrijkste spelers.

Ik geloof dat het hele Covid plan en de mRNA brouwsels gepland en gecoördineerd zijn door diegenen die de “onzichtbare regering” vormen, als een langzaam maar zeker ontvolkingscomplot, ontworpen om de wereldbevolking te reduceren tot een aantal waarvan zij geloven dat het beheerd en gemanipuleerd kan worden om hun rijkdom, macht en controle te maximaliseren.

Het meest sadistische en verraderlijke aspect van deze depopulatie samenzwering zijn de zogenaamde vaccins, die je niet behoeden voor besmetting, verspreiding, ziekenhuisopname of overlijden aan Covid, gepompt in de lichamen van bijna 5 miljard mensen. Kritisch denkende artsen, niet omgekocht door Big Pharma, waarschuwden al meer dan een jaar geleden voor de mogelijke bijwerkingen, de antilichaam afhankelijke versterking (ADE) die door de vaccins wordt veroorzaakt, en de gevaren van myocarditis bij jonge, schijnbaar gezonde mensen. Zij waarschuwden ook voor de mogelijke gevolgen voor de vruchtbaarheid.

Verminder de wereldbevolking: Geheime 2009 bijeenkomst van de Miljardairs Good Club

Ik ben er nu van overtuigd dat wat chaos, toeval en krankzinnige waanzin lijkt, in werkelijkheid gecoördineerd is, bedacht door Schwab, Gates, Soros en anderen, en gecreëerd om de wereld opnieuw te vormen naar het beeld dat deze tirannen wensen. Ze willen verstoringen in de toeleveringsketen. Ze willen voedseltekorten en hongersnood. Ze willen een energiecrisis waarbij fossiele brandstoffen te duur worden om te betalen. Ze willen dat de steden afbranden en moordenaars vrij op straat rondlopen. Ze willen dat de financiële markten instorten en de middenklasse weggevaagd wordt.

Ze willen het “bevolkingsoverschot” verminderen door miljarden mensen op een langzame, methodische manier te laten sterven door vaccinaties. Ze maken geen grapje met hun slogans over dat je niets bezit en gelukkig bent. Wij zijn niets meer dan vervelende parasieten voor deze elitaire heersers. Ze zijn in oorlog met de mensheid en de overgrote meerderheid van de mensen is te zeer afgeleid door hun social media likes, crypto accounts, sportweddenschappen, deugdsignalering, en techno-gadgets om op te merken dat ze worden gehoed, bijeengedreven, en naar de slachtbank worden geleid.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Globalisten zijn begonnen met de kill-fase van de Great Reset; Herinner je je de Deagel bevolkingsvoorspelling? Het is nu volkomen logisch

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties