Woedend en vol onbegrip zijn ze over het ,,agressieve en gewelddadige optreden’’ van arrestatieteams en de Mobiele Eenheid van de politie, dinsdagavond tijdens het boerenprotest in de omgeving van Stroe en Kootwijkerbroek. ,,Dit is het échte verhaal.’’

Ze zijn met z’n vijven. De vader en een jongere broer van twee jongens (19 en 17 jaar) die tijdens het gesprek nog in de cel zitten. Een 23-jarige boerin die in een trekker meereed en zegt te zijn geslagen door een agent. Een 16-jarige jongen die in de trekker van zijn oom zat, die op de snelweg A1 werd klemgereden en in de boeien werd geslagen. En een broer van de oom.

Barneveldse Krant >>


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Het Great Reset kabinet slacht de boeren en veroorzaakt een sociaal economische ramp

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties