Terwijl de voedselinflatie toeneemt, maakt een gevoel van wanhoop zich meester van de geesten van het Amerikaanse volk, en sommigen van hen slaan toe met gewelddaden tegen werknemers in supermarkten en andere detailhandelszaken voor levensmiddelen. Amerika ziet nu een schokkende toename van geweld in winkels, die alleen maar erger lijkt te worden.

Het rampzalige economische en energiebeleid van Joe Biden heeft geleid tot een prijsstijging van 400% voor kunstmest, een prijsstijging van 100% voor dieselbrandstof, verstoringen van de toeleveringsketen en tekorten in de voedselproductie. Zelfs zuigelingenvoeding is in een bevoorradingsketencrisis terechtgekomen, en de kosten van landbouwproductiemiddelen vandaag betekenen veel hogere prijzen in de komende maanden, meldt Mike Adams.

Het resultaat is een recordhoogte van de voedselinflatie, die alleen maar erger wordt. De hogere voedselprijzen slokken een groter percentage van het vrij besteedbaar inkomen van de consument op en treffen vooral de consumenten met een laag inkomen. Wanneer de voedselprijzen zodanig stijgen dat 50% van iemands inkomen nodig is om te kunnen eten, leert de geschiedenis ons dat samenlevingen uiteenvallen en in opstand en revolte vervallen.

Nu bericht zelfs de New York Times (via Yahoo News) over deze trend en meldt dat het geweld tegen werknemers in de levensmiddelen- en detailhandelsector explosief toeneemt:

In haar 37 jaar in de kruideniersbranche, zei Kim Cordova, een vakbondsvoorzitter in Colorado, had ze nog nooit het niveau van geweld meegemaakt waarmee haar leden vandaag worden geconfronteerd.

“Wat is er gebeurd met COVID?” zei Cordova, voorzitter van Local 7 van de United Food and Commercial Workers. “De mensen zijn veranderd. Soms vraag ik me af of ik in een Netflix-film leef. Dit kan niet echt zijn.”

Brussel vreest volksopstanden in Europa door aardgascrisis

Maar het is echt, net zoals voedselinflatie echt is. Verkiezingen hebben gevolgen en gemanipuleerde verkiezingen hebben catastrofale gevolgen, omdat de criminelen die de verkiezingen hebben gestolen nooit de steun van het Amerikaanse volk hebben gehad. Dus hebben ze de economie vernietigd, de energie-infrastructuur stilgelegd, voedselproductiefaciliteiten in brand gestoken en de waarde van de dollar verwaterd door lukraak geld bij te drukken. Het resultaat? Minder en minder Amerikanen kunnen het zich veroorloven om te betalen voor basisbehoeften zoals voedsel.

Winkelketens zijn het beu te worden geplunderd door criminelen, vooral wanneer die criminelen worden beschermd door linkse officieren van justitie in blauwe steden waar criminelen een soort “links voorrecht” wordt toegekend om te plunderen en te stelen wat ze willen.

“Deze criminelen hebben het gevoel dat ze de winkel bezitten,” zei Tony Settles, een winkelbediende bij een Safeway in het centrum van Denver.

Nu willen veel winkelbedienden en winkelketens terugvechten. Uit datzelfde verhaal:

De vakbond onderhandelde over een contract dat ervoor zorgt dat werknemers het recht hebben om zichzelf te verdedigen als een klant hen aanvalt. Het is een grimmige erkenning van niet alleen het geweld dat vele facetten van de Amerikaanse samenleving teistert, maar ook de toenemende onwil van winkelmedewerkers om de misdaad in hun winkels de andere wang toe te keren.

Hier is de bijgewerkte lijst van in de VS gevestigde voedselverwerkende bedrijven die onder de regering Biden zijn vernietigd

Dit is wat er gebeurt als je criminelen toestaat de wet te overtreden zonder consequenties – nog zo’n rampzalig “progressief” idee

Dit is natuurlijk allemaal het resultaat van wat er gebeurt als je afstapt van het idee dat criminelen moeten worden aangehouden en gearresteerd in plaats van dat ze mogen blijven stelen. Wanneer winkeliers te horen krijgen dat winkeldiefstal in wezen gelegaliseerd is – en dat is precies het geval in veel linkse steden – zijn ze verlamd en kunnen ze niets doen om de voortdurende diefstallen te stoppen. Zelfs wanneer dieven winkelpersoneel bedreigen of aanvallen, krijgen winkeliers te horen dat ze moeten terugkrabbelen omdat criminelen in een progressieve samenleving privileges genieten.

Ze kunnen bijna alles doen wat ze willen, zonder enige gevolgen. Ze vertonen in wezen wat linkse propagandisten “white privilege” noemen, maar in dit geval zijn de meeste dieven niet blank.

Zoals de NYT uitlegt:

Van 2018 tot 2020 stegen de door rechtshandhavingsinstanties aan de FBI gemelde aanvallen in totaal met 42%; in supermarkten stegen ze met 63% en in buurtwinkels met 75%.

Die aantallen zullen blijven stijgen totdat winkeliers en werknemers hun leven en eigendommen gaan verdedigen. Dat kan natuurlijk gemakkelijk met vuurwapens, maar linkse mensen zijn ook irrationeel anti-wapen, en ze willen niet dat winkelmanagers gewapend zijn. Ze bellen blijkbaar liever 911 en wachten af terwijl de politie niets doet en de dieven hun werknemers aanvallen.

“Terwijl het politieke debat gaat over de omvang van de criminaliteit en de oorzaken ervan, zeggen veel van de mensen die in de winkels werken dat de winkeliers te toegeeflijk zijn geweest ten opzichte van criminaliteit, met name diefstal. Sommige werknemers willen meer gewapende beveiligers die een actieve rol kunnen spelen bij het stoppen van diefstal,” aldus de NYT. Maar nogmaals, “progressieven” haten het idee van het gebruik van beveiligers, zowel in supermarkten als in scholen. Zij zouden liever borden plaatsen met “wapenvrije zone” en doen alsof bewegwijzering schietpartijen tegenhoudt. Dit staat gelijk aan doen alsof mannen zwanger kunnen worden. Als je overtuigingen geworteld zijn in fantasie en waanvoorstellingen, zul je niet veel succes hebben met het omgaan met de werkelijkheid. (En nee, mannen worden niet ongesteld en hebben ook geen tampons nodig).

De realiteit is dat naarmate de voedselinflatie verergert, de werknemers van kruidenierswinkels en buurtwinkels te maken zullen krijgen met een toenemend aantal gewelddadige aanvallen. We verwachten nog voor het einde van dit jaar flash mob plunderingen van kruidenierswinkels te zien, en de voedselprijzen zullen zonder twijfel blijven stijgen tot alarmerende niveaus in 2023 en mogelijk daarna.

18 tekenen dat voedseltekorten veel erger zullen worden in de tweede helft van 2022

In sommige gebieden zullen supermarkten oorlogsgebieden worden

Het is nu overduidelijk dat naarmate de voedselprijzen de pan uit rijzen, supermarkten
te maken zullen krijgen met een golf van gewelddadige aanvallers die wanhopig op zoek zijn naar voedsel voor zichzelf en hun gezin. Naarmate de aanvallen toenemen, zullen veel levensmiddelenwinkels besluiten hun deuren te sluiten in risicogebieden. Dit zal op zijn beurt wettige klanten de toegang tot voedsel ontzeggen, waardoor de voedselschaarste en de paniek alleen maar toenemen en de golf van wanhoop en wetteloosheid alleen maar groter wordt.

Misschien was het ontslaan van de politie in blauwe steden toch niet zo’n goed idee. En het aan de macht brengen van door George Soros gefinancierde aanklagers – die routinematig criminelen vrijlaten in plaats van ze aan te klagen – werkt averechts.

Als eerlijke mensen honger lijden, zijn ze geneigd radicale dingen te doen die ze normaal niet zouden doen. Wanneer oneerlijke mensen honger lijden, slaan ze door en zijn ze bereid bijna iedereen te bedreigen of te schaden om aan voedsel te komen. We zullen zien hoe de samenleving ineenstort tot haar meest dierlijke neigingen als deze voedselschaarstecrisis zich ontvouwt, en de blauwe steden waar de meeste inwoners de christelijke waarden verwerpen en moraal en ethiek verachten, zullen het hardst worden getroffen.

Persoonlijk verwacht ik dat veel blauwe steden voor het eind van dit jaar in brand zullen staan, en 2023 kan nog erger zijn. Ik verwacht ook voedselrellen en voedselrantsoenering.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Onderzoekers ontdekken dat de vernietiging van Amerika’s voedselvoorziening een ‘inside job’ is van de ‘Nieuwe Wereld Orde’

3 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
ohje
ohje
7 maanden geleden

jes we can