Voorbijgangers doen een gruwelijke ontdekking voor het kantongerecht in Bonn: het hoofd van een man ligt daar. Korte tijd later vinden rechercheurs ook het lichaam.

Een afgehakt menselijk hoofd werd gevonden voor de regionale rechtbank van Bonn. Voorbijgangers waarschuwden dinsdagavond vroeg de politie dat er een lichaamsdeel bij de ingang van de rechtbank lag, zei een politiewoordvoerder vanavond in Bonn, aldus Epoch Times.

“We kwamen er even later achter dat het een menselijk hoofd was.” De vermoedelijke torso was ontdekt bij de oever van de Rijn – in de buurt van het Oude Douanehuis. De twee vindplaatsen liggen meer dan een kilometer uit elkaar.

In de onmiddellijke omgeving van waar het lichaam werd gevonden, heeft de politie een verdachte gevonden en gearresteerd, aldus een verklaring op dinsdagavond. De verdachte is een 38-jarige man die bij de politie vooral bekend is in verband met drugscriminaliteit.

Onderzoekers gaan uit van een natuurlijke dood

In tegenstelling tot recente veronderstellingen, zou de gruwelijke vondst niet het resultaat kunnen zijn van een moord. Volgens politierapporten op woensdag was de man al dood toen zijn hoofd van zijn romp werd gescheiden. Volgens een forensisch medisch onderzoek stierf hij een natuurlijke dood als gevolg van een ernstige ziekte.

De overledene was een 44-jarige man. De 38-jarige man die het afgehakte hoofd van de overledene voor het gerechtsgebouw had achtergelaten, wordt echter nog steeds onderzocht. Er werd een arrestatiebevel tegen hem uitgevaardigd op verdenking van het verstoren van de rust van de doden.

Voorbijgangers hadden dinsdagmiddag laat het hoofd voor het gerechtsgebouw ontdekt, en het lichaam werd korte tijd later in de buurt gevonden. De 38-jarige werd als verdachte gearresteerd. Net als de dode man zou de man, die eerder bekend stond om drugsdelicten, tot de daklozenscene behoren.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Duitse politie sleurt vrouw busje in en tuigt haar af – Blindeert de ramen als omstanders reageren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Johan P
Johan P
5 maanden geleden

Nou ja, het is ook heel natuurlijk dat je overlijdt aan een afgehakt hoofd toch?
Drugsdelictje erbij. Klinkt toch wel midden-oosters zal ik maar zeggen.

Anna
Anna
5 maanden geleden
Antwoord aan  Johan P

Deze man was eerst overleden en toen dacht hij” kom laat ik mijn hoofd er nog eens afhakken “ Dan ziet de politie tenminste ook dat ik dood ben…..

Welk agent komt op het idee van een natuurlijke dood…… Dat is wel KWALITATIEF RECHERCHE ONDERZOEK 🤭 ❗️