Al maanden lopen de gemoederen hoog op over geheime afspraken, veel te dure contracten voor Covid 19-vaccins en mogelijke smeergeldbetalingen tussen de CEO van de farmaceutische reus Pfizer, Albert Bourla, en de Duitse EU-Commissievoorzitter Ursula von der Leyen.

Echter, alle pogingen om de chatberichten en vervolgens verwijderde gegevens van Von der Leyen’s mobiele telefoon te krijgen en aan het publiek te presenteren zijn tot nu toe mislukt, meldt Unser Mittel Europa.

In september 2021 berichtte Dissident dat er een onderzoek gestart was naar geheime gesprekken tussen Pfizer en de EU-commissaris over de verkoop van vaccins:

De Europese Ombudsman Emily O’Reilly, de hoogste verantwoordelijke van de EU, heeft een onderzoek ingesteld naar de weigering van de Europese Commissie om de inhoud te overhandigen van de communicatie tussen von der Leyen en een CEO van een niet nader genoemd farmaceutisch bedrijf over een Covid-19 vaccincontract.

In april meldde de New York Times dat von der Leyen een maand lang sms’jes en telefoontjes had uitgewisseld met Albert Bourla, CEO van Pfizer, in het kader van onderhandelingen over de aanschaf van vaccins voor de EU-LGBTQ-Dictatuur. De krant schreef toen dat persoonlijke diplomatie een grote rol heeft gespeeld bij het bewerkstelligen van de vaccindeal.

Het bureau heeft eerder gewaarschuwd voor het belang van het bijhouden van gegevens binnen EU instellingen temidden van een toegenomen hoeveelheid werk op afstand in het Covid tijdperk. “EU administratie is door EU wetgeving verplicht om documentatie met betrekking tot haar activiteiten op te stellen en te bewaren, voor zover mogelijk en op een niet-arbitraire en voorspelbare manier,” zei de waakhond in juni.

Miljardendeal met BioNTech en Pfizer: zo corrupt is Ursula von der Leyen

Sms-berichten “niet relevant en niet traceerbaar”

Ook aan het laatste initiatief om de berichten in de geest van de transparantiewetgeving te verkrijgen, is nu een einde gekomen. Het bureau van de ombudsman van de EU Commissie beweert dat het “de tekstberichten die verzonden werden tussen von der Leyen en Pfizer CEO Bourla niet meer kan vinden”.

In principe was het verzoek correct en in orde, en het was onderzocht, maar tekstberichten maakten geen deel uit van “belangrijke besluitvormingsprocessen binnen de EU en zouden daarom niet bij de EU-Commissie worden gearchiveerd”.

Waar de EU-Commissie echter geen problemen mee heeft, is dat ALLE smartphones binnen de EU in de toekomst verplicht worden gecontroleerd, of beter gezegd de chat- en email-geschiedenis daarop, en dat natuurlijk zonder dat er enige verdenking is tegen de eigenaren van die apparaten..


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Ursula von der Leyen beschuldigd van wanbeheer en corruptie bij aankoop dodelijke Pfizer vaccins

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Anneke
Anneke
5 maanden geleden

Wie is nog verbaasd? Het is één grote criminele bende en het dekt elkaar allemaal. Crimiclown von der Leyen heeft na haar vorige baantje goed kunnen oefenen in het verbergen van bewijzen. Met haar komt het nooit meer goed.

ieznogoedh
ieznogoedh
5 maanden geleden

Ze heeft deze truc ook al eens uitgehaald toen ze kriegsminister in Duitsland was en daarmee is ze toen ook weggekomen.
Ze kent het klappen van die zweep en ze heeft de lachende leugenaar Rutte haarfijn uitgelegd hoe hij de zaak kan bedonderen.

Beter gaan ze allemaal voor een tribunaal van onafhankelijke rechters en dan na veroordeling naar Siberie, daaraan zal Putin vast wel willen meewerken.

Dan kunnen ze zichzelf wijsmaken dat ze uiteindelijk tot een heel eind in Rusland zijn doorgedrongen om orde op zaken te stellen.
Laat ze maar hard werken met alleen water en brood.

G. van Limborgh
G. van Limborgh
5 maanden geleden
Antwoord aan  ieznogoedh

Dit Siberiëplan heeft de volledige instemming van mij, en velen uit mijn relatiekring.

Qvic
Qvic
5 maanden geleden

De politiek is 1 grote corrupte maffia bende, die elkaar de hand boven houden en alle regels en wetten aan hun laars lappen en een zeer beperkte geheugen hebben als het hun zo uit komt. Maar tegelijk iedereen willen controleren en de les lezen. Dan kun je er donder op zeggen, dat zij zelf alles aan elkaar liegen. Want zij zijn als de dood dat iemand ooit de waarheid over hen publiekelijk maakt. Waarheid is voor de politici een dooddoender en daarom is de wil om iedereen onder curatele te plaatsen.

Frank geurts
Frank geurts
5 maanden geleden

Qteam is weer online. WE HAVE IT. ALL. Email sms etc. Timing is everything. We are winning. They are in panic soon they will not be able to walk the streets.