De resultaten van Steve Kirsch’s laatste Covid-19 “vaccin”-enquête laten zien dat ten minste vijf miljoen “volledig gevaccineerde” Amerikanen nu niet in staat zijn om te werken als gevolg van de prikken, en nog eens 750.000 of zo zijn dood na het nemen ervan.

Hartproblemen zijn ook toegenomen met 6,6 procent als gevolg van de injecties, wat neerkomt op meer dan 10 miljoen mensen. En toch blijft de regering volhouden dat de injecties “veilig en effectief” zijn, schrijft Ethan Huff.

Meer dan 10 miljoen mensen in de Verenigde Staten moesten na de injectie in het ziekenhuis worden opgenomen, terwijl meer dan driekwart van de Amerikaanse huishoudens iemand heeft verloren als gevolg van de injecties.

“Als je gelooft dat een miljoen mensen in de VS zijn overleden aan COVID, dan geeft dit onderzoek aan dat ongeveer 750.000 mensen zijn overleden aan het vaccin (10,18/13/15*1M) met een 95 procent betrouwbaarheid van ten minste 600.000 sterfgevallen,” schrijft Kirsch.

“We zullen dit onderzoek binnenkort opnieuw uitvoeren met een steekproefgrootte van 5.000, die kleinere foutmarges zal hebben. Maar het belangrijkste punt is dat zelfs als we de meest conservatieve datapunten kiezen, de enquêteresultaten niet consistent zijn met het ‘veilige en effectieve’ verhaal.”

Wanneer zal Amerika eindelijk het punt bereiken dat het zegt dat het genoeg is?

Voor zijn enquête heeft Kirsch gebruik gemaakt van de diensten van een deskundige die het merendeel van de vragen heeft opgesteld. In het hele onderzoek zijn “gestratificeerde tellingen” gebruikt omdat deze “genormaliseerd” zijn op basis van de demografische gegevens van de V.S.

Op basis van deze methodologie werd vastgesteld dat slechts ongeveer 34 procent van de Amerikanen de dubbele dosis van een mRNA (messenger RNA) injectie kreeg, zoals bevolen door het Biden regime.

Meer dan twee procent van de huishoudens meldde een sterfgeval als gevolg van de injectie, wat verbazingwekkend is omdat dit bijna hetzelfde aantal mensen is dat zogenaamd aan het “virus” zelf is overleden.

Bovendien is een groot deel van de bevolking in de werkende leeftijd niet meer in staat om te werken als gevolg van gezondheidsschade veroorzaakt door de injecties. Dit is gewoonweg rampzalig, om niet te zeggen volkomen onnodig, aangezien de injecties niets doen om injectie of verspreiding te stoppen.

Wat de hartkwetsuren betreft, blijkt uit Kirsch’ enquêteresultaten dat de U.S. Centers for Disease Control and Prevention (CDC) er drie orden van grootte naast zitten.

“Het onderzoek laat een percentage van 6,6 [procent] zien van hartletsel na vaccinatie, volgens de peiling,” legt Kirsch uit. “Dit is 1.000X hoger dan de CDC ons vertelde.”

Kirsch is zo overtuigd van de geldigheid van zijn onderzoek dat hij heeft aangeboden een interactieve sessie te houden waarin alle gegevens duidelijk naast de resultaten worden gelegd. Iedereen kan er een blik op werpen en zelf de juistheid ervan verifiëren.

“Je kunt zelfs contact opnemen met Pollfish om te controleren of de enquêteresultaten legitiem zijn,” voegt hij eraan toe. “We hebben niets te verbergen.”

Met elke nieuwe enquête die hij houdt, voegt Kirsch nog eens 500 deelnemers toe aan de pool. Uiteindelijk is hij van plan een enquête te houden onder 5.000 personen om de foutenmarge terug te brengen van ongeveer vier procent naar slechts één procent.

“We zullen binnenkort de definitieve resultaten hebben, maar we weten nu al dat de resultaten verwoestend zijn,” zegt hij.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Sterftecijfers stijgen weer in sterk gevaccineerde Europese landen

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Petra
7 maanden geleden

In Nederland moeten er dus zo’n 30.000 doden zijn als gevolg van de gifprikken.

Dat is héél goed mogelijk en dit is nog maar het begin.

Dit najaar en winter zullen er nog vele bijkomen. Ze zullen dat toeschrijven aan een virus, maar iedereen die oplet zal zien dat het vrijwel alleen de ‘geprikten’ zijn die slachtoffer worden.