Oekraïne heeft de oorlog verloren en geen enkele hoeveelheid Westerse nepdollars gaat daar iets aan veranderen. Rusland is simpelweg beter in oorlogvoeren. Het Oekraïense proxy-leger is acht jaar lang getraind door de NAVO, maar de Amerikanen hebben nog nooit een oorlog gewonnen.

Zelenski weet ook dat de oorlog niet gewonnen kan worden, dus als je nu nog meer dollars vraagt is dat alleen met het doel nog meer geld zwart te wassen en te verduisteren. De Inner Circle van Oekraïense president heeft al voor miljoenen dollars villa’s in Zwitserland gekocht en zelf heeft de komiek huizen in Israël, Miami en Zwitserland. Kennelijk is het nog niet genoeg.

RT:

De Oekraïense president Volodymyr Zelensky heeft er bij het door de VS geleide NAVO blok op aangedrongen om de steun aan zijn land op te voeren temidden van het aanhoudende conflict met Rusland, waarbij hij beweerde dat de nederlaag van Kiev zou resulteren in een “uitgestelde” oorlog tussen Moskou en het hele Westen. Zelenski maakte de opmerkingen toen hij de NAVO-top in Madrid toesprak via een videoverbinding op woensdag.

“Het is of dringende hulp aan Oekraïne die voldoende is voor de overwinning, of een uitgestelde oorlog tussen Rusland en jullie,” zei Zelensky tegen de NAVO-leiders.

Het land heeft zowel directe militaire als financiële hulp nodig, verklaarde Zelensky, eraan toevoegend dat zo’n 5 miljard dollar per maand nodig is om het begrotingstekort te dekken. Topambtenaren van Oekraïne hebben herhaaldelijk een beroep gedaan op het Westen om financiële steun te verlenen.

“Financiële hulp voor Oekraïne is niet minder belangrijk dan wapenleveranties,” zei Zelensky. “We hebben elke maand zo’n 5 miljard dollar nodig, dat weet u. En dit is een fundamenteel ding, nodig voor verdediging en bescherming.”

Oorlog is een verdienmodel

In 2011 zei Julian Assange: “Het doel is om Afghanistan te gebruiken om geld uit de belastinggrondslagen van de VS en Europa via Afghanistan terug te laten vloeien in de handen van een transnationale veiligheidselite. Het doel is een eindeloze oorlog, niet een succesvolle oorlog”

De geschiedenis herhaalt zich:

De oorlog in Oekraïne is oplichterij

Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Assange beschreef een decennium geleden hoe een ‘eindeloze’ Afghaanse oorlog het doel was

5 3 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Dee
Dee
7 maanden geleden

Zucht… Het is jammer dat ik het niet in mij heb om gebakken lucht te verkopen.

Arnie
Arnie
7 maanden geleden
Eric Boule
Eric Boule
6 maanden geleden

Slaapt Ukraineleiding?Ukraine wilde altijd NAVOlid worden.Navo heeft geweigerd,ze waren niet rijp.Daarna=oorlog gestart.Ook heeft NAVO geweigerd over Ukraine-neutraliteitsstatus teonderhandelen.Ukraine=tot oorlog veroordeeld,zonder NAVOverdediging.Levering v oude wapens heeft enkel maar schade+slachtoffers verhoogd.Paar milliard Euro totnu beloofd zijn fooien vergeleken m echte schade,totnogtoe 3.000/5.000 milliard Euro. Daarom moet Oekraine schadevergoeding claimen bij NATO voor internationaal gerecht.Als EUlanden hun historische gebieden terugeisen i/d Westukraine,loopt de schade op tot 10.000 Milliard+=de EU failliet.Dit geld kan Zelenski gewoon op eigen rekening laten boeken.Hij is dan wel de rijkste man ter aarde