Er is een slow-motion opbouw naar een hete oorlog met Rusland gaande. Het motief van de NAVO en de Westerse alliantie voor de oorlog is duidelijk. De vraag verschuift snel van “als” naar “wanneer”.

In dit overzicht zullen we een update geven van de troepen- en militaire bewegingen en dan uitleggen waarom de oorlog met Rusland een self-fulfilling prophecy aan het worden is, meldt The Conservative Treehouse. In veel opzichten zal dit de “Klimaatoorlog” zijn, u zult hieronder zien waarom.

Ten eerste, de VS verplaatst troepen van de 101e Airborne “screaming eagles” naar de NAVO geallieerde landen aan de westelijke grens van Oekraïne. Dit is de eerste uitzending van de 101ste Airborne Divisie van Fort Campbell, Kentucky, naar Europa in 80 jaar. Zoals opgemerkt Clarksville, “Elementen van 2nd Brigade Combat Team, en 101st Headquarters and Headquarters Battalion, 101st Airborne Division, zijn toegewezen om de missie uit te voeren.”

“We gaan de Russische invloed controleren en de Russische besluitvorming voor de komende 10-20 jaar beïnvloeden,” zei kolonel John Lubas, plaatsvervangend commandant operaties van de 101ste Airborne Divisie, tijdens een briefing voorafgaand aan de inzet. “We gaan dit doen met al onze partners in de NAVO, de Europese Unie en het Westen, en dit is een ongelooflijk belangrijke missie.”

Maj. Gen. JP McGee, bevelvoerend generaal, 101e Airborne Divisie en Fort Campbell, zei dat de divisie al enkele maanden in een verhoogde paraatheid is en nu net zo voorbereid is als tijdens de Tweede Wereldoorlog.

“Sinds D-Day, 6 juni 1944, heeft deze divisie herhaaldelijk de roep van de natie beantwoord in elk groot conflict,” zei McGee. “De Screaming Eagles van vandaag zijn klaar om onze bondgenoten te ondersteunen om de langdurige stabiliteit in Europa te behouden waarvoor onze voorgangers vochten en stierven om veilig te stellen.” (link)

Ten tweede heeft Joe Biden aangekondigd dat zes Arleigh Burke-klasse destroyers van de Amerikaanse marine naar de Middellandse Zee worden verplaatst om luchtverdedigingsmissies uit te voeren en kruisraketten te kunnen lanceren tot ver in het binnenland van Rusland [bron].

Zoals opgemerkt in een persconferentie door Biden, “hier in Spanje, gaan we samenwerken met onze bondgenoot om de U.S. Navy destroyers gestationeerd in de Spaanse Rota Naval Base te verhogen van vier naar zes destroyers.”

Joe Biden – “In Polen gaan we een permanent hoofdkwartier vestigen voor het Vijfde Leger van de V.S. en – het versterken van onze V.S.-NAVO interoperabiliteit over de gehele oostelijke flank.

We gaan een extra roterende Brigade – dat zijn 3.000 gevechtsvliegtuigen en nog eens 2.000 man – Combat Team hier in Europa handhaven, met hoofdkwartier in Roemenië. En we gaan onze roterende inzet in – inzet in de Baltische staten verbeteren. (link)

Ten derde, Joe Biden stuurt “twee extra F-35 squadrons naar het Verenigd Koninkrijk, en stationeert extra luchtverdedigings- en andere capaciteiten in Duitsland en Italië.” Dit is geen defensieve houding. Dit is een offensieve opbouw van Amerikaanse troepen over de brede westelijke grens van Oekraïne en een positionering van geavanceerde first-strike elementen in de nabijheid van Rusland. [link]

Deze grote NAVO-voetafdruk, waarvan de Verenigde Staten de overheersende militaire macht zijn, heeft weinig te maken met Oekraïne en bijna niets met president Volodymyr Zelenskyy.

Zoals de New York Times afgelopen weekend opmerkte [link], opereren de speciale strijdkrachten van de CIA, het State Dept. en het Pentagon in Kiev en organiseren zij het militaire conflict tegen de Russische strijdkrachten in Oost-Oekraïne.

VS proxy-oorlog: Oekraïne wemelt van CIA spionnen en commandos

Oorlog met Rusland gaat van “als” naar “wanneer”, en hier is hoe we weten dat het bijna zeker is

De NAVO en de westerse alliantie die zich momenteel bezighouden met de militaire opbouw tegen Rusland, zijn precies dezelfde alliantie van regeringen die koste wat kost de klimaatveranderingsagenda nastreven.

Ik weet dat het vreemd klinkt, maar de multinationals van het World Economic Forum, die de geopolitieke politiek beïnvloeden en manipuleren, zijn de drijvende kracht achter deze noodzakelijke oorlog met Rusland. Hun heilige graal van het klimaatveranderingsbeleid, en de enorme verschuiving in de wereldwijde economische macht die de uitvoering van de klimaatveranderingsagenda met zich meebrengt, is zo belangrijk voor de geopolitieke wereld dat zo’n massale zet nodig is.

Meer specifiek weten we nu al dat er een wereldwijd voedseltekort zal ontstaan als gevolg van het nieuwe energiebeleid van de wereldorde dat ten grondslag ligt aan de Build Back Better agenda. We kennen de omvang van het voedseltekort niet, maar we weten wel dat er wereldwijd minder voedsel, misschien wel veel minder voedsel, beschikbaar zal zijn.

We weten ook dat de meeste stemmen, waaronder die van de Verenigde Staten, binnen het NAVO-bondgenootschap hebben besloten dat het belangrijker is om het klimaatveranderingsbeleid te volgen dan om mensen te voeden. [Voorbeeld] Het V.K. en Duitsland hebben voorgesteld om te proberen verdere conflicten te vermijden door meer voedsel te produceren [link]. De V.S. en Canada hebben deze poging geblokkeerd door te zeggen dat het handhaven van de verschuiving naar de ontwikkeling van nieuwe westerse energie belangrijker is.

Het in stand houden van de ontwikkeling van een nieuw westers energiesysteem om de economische activiteit aan te drijven is dringender en belangrijker dan de dreigende crisis van wereldwijde hongersnood.  Het aanvaarden van die realiteit, het begrijpen van de prioriteiten zoals geschetst, zijn de sleutels tot het begrijpen waarom de westerse alliantie de oorlog met Rusland nodig heeft {achtergrond}.

Ik kan dit niet genoeg benadrukken.  Als je de omvang, reikwijdte en ernst van de collectieve westerse betrokkenheid bij klimaatverandering niet accepteert, zul je overrompeld worden en niet begrijpen wat er komen gaat.

De NAVO en de westerse regeringen, onder leiding van het beleid van Joe Biden, hebben olie- en gassancties tegen Rusland afgekondigd. Deze door de VS geleide Russische energiesancties volgen op soortgelijke sancties die al van kracht zijn tegen olie en gas uit Iran en Venezuela.

Tegelijkertijd zal de G7, de Westerse Alliantie, Afrika niet toestaan om hun eigen gebruik van aardgas te ontwikkelen voor de productie van kunstmest om de opbrengst/oogst van gewassen te verhogen. De G7 controleren de voedselproductie in Afrika door de investeringen van energiebedrijven te controleren die nodig zijn om kunstmest te produceren. Nogmaals, net als bij de biobrandstofkwestie [bron], geven de G7 en de Westerse Alliantie voorrang aan het klimaatveranderingsenergiebeleid boven voedselproductie. Wat uiteindelijk zal leiden tot voedseltekorten en hongersnood.

Globalisten: De wereld zal doodhongeren over 6 maanden vanaf nu

Binnen deze voorspelde dynamiek heeft het ” Westen ” nu echter een ideologisch probleem. Vroeg of laat zullen de problemen met massale belangstelling naar boven komen. Mensen over de hele wereld zullen dit uitvinden. De afwezigheid van voedsel zal dingen veranderen. Mensen in alle delen van de wereld zullen uiteindelijk boos worden als ze zich realiseren dat de afwezigheid van voedsel wordt veroorzaakt door de westerse overheid die voorrang geeft aan klimaatverandering boven mensen.

Het zal er heftig aan toe gaan. Het zal er lelijk aan toe gaan. De Westerse “leiders” hebben een zondebok nodig, een manier om de woede van de wereld van hen af te leiden… en op iets anders te richten. Hun geavanceerde narratieve berichtgeving is al opgedoken in de woorden van Nationale Veiligheidscoördinator voor Strategische Communicatie, John Kirby:

“President Poetin gebruikt, zonder gekheid, voedsel als wapen. Laten we het gewoon noemen wat het is: Hij bewapent voedsel. Hij heeft een essentiële blokkade daar in de Zwarte Zee, zodat niets over zee kan vertrekken – en dat is natuurlijk de manier waarop Oekraïne van oudsher zijn graan op de markten heeft gekregen.” [bron]

Het is geen toeval dat John Kirby is overgeplaatst van woordvoerder van het Pentagon naar NSC strategische communicatie in het Witte Huis. Kirby’s eerdere overstap naar het Witte Huis heeft evenveel te maken met wat komen gaat als de 101e Airborne inzet vandaag.

Merk op hoe het dreigende voedseltekort wordt toegeschreven aan de Russische president Vladimir Poetin. “Hij bewapent voedsel,” herhaalt Kirby, dit is een belangrijk en veelzeggend verhaal vooraf. Wat Kirby schetst is de rechtvaardiging van de westerse regering voor de komende oorlog tegen Rusland.

De collectieve westerse leiders, gepositioneerd door de NAVO-praatjes, gaan een oorlog tegen Rusland rechtvaardigen als een noodzakelijke strijd om de verergering van de wereldwijde voedselcrisis te stoppen. Ze zullen beweren dat het de Russische president Vladimir Poetin is die de wereldwijde energieproductie heeft verstoord.

De NAVO en de westerse alliantie zullen beweren dat Poetin de reden is waarom er een tekort is aan meststoffen. De NAVO zal beweren dat Poetins oorlog in Oekraïne de bron is van de wereldwijde energie-, voedsel- en daaropvolgende economische crisis. Net zoals Poetin de schuld heeft gekregen van de hogere energie- en benzineprijzen, zo zal Poetin ook de schuld krijgen van het verhongeren van miljoenen mensen.

De oorlog tegen Rusland zal worden gerechtvaardigd als de oorlog om Poetin te stoppen met het veroorzaken van massale verhongering. Als je niet kunt zien hoe dit wordt opgebouwd door alle sub-links, citaten en bronnen hierboven, kan ik het niet duidelijker uitleggen.

Een NAVO en westerse alliantie oorlog met Rusland is niet een kwestie van “als”, het is nu een vraag van wanneer?


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Het Kremlin over de ineenstorting van het globalisme en de toekomstige wereldorde

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Eric Boule
Eric Boule
7 maanden geleden

Voor 10 jaar=NAVO gecastreerd,ontbrekende wapens zijn i/d Ukraine maar kunnen op de zwarte markt teruggekocht worden

Johan P
Johan P
7 maanden geleden

Een goed overzicht. Het schetst ook heel duidelijk het totale gebrek aan inzicht van de westerse leiders.
Men denkt Rusland de schuld te kunnen geven van het komende voedseltekort (commodity markets gaan trouwens uit van 400% prijsstijging van voedsel en hier in de VS hebben veel boeren slechts 30%-50% van hun normale areaal ingezaaid door een combo van hoge dieselprijzen en een gebrek aan kunstmest, om even een beeld te schetsen).
Toch wordt dat lastig uitleggen als men zowel in NL als Duitsland de boeren aan het wegjagen is. Nog daargelaten dat veel burgers geen ene reet zullen geven om die beschuldiging, al is het maar omdat ze daar niets aan kunnen doen, terwijl de zeer gehate EU- en landelijke politici en – bureaucraten om de hoek wonen. Die zullen dan ook aks eersten het doelwit worden van hongerige, boze burgers

Hagar
Hagar
7 maanden geleden

De Coronahoax, de klimaathoax, de Ruslandhoax, het maakt niet uit, als ze maar miljarden aan belastingeld in de zakken van hun bedrijven kunnen versassen, tegelijkertijd ook hun globalistische bureaucratie kunnen versterken, en natuurlijk ook de communistische elektronische controlestaat kunnen invoeren, waarin de mensen geen uitweg meer hebben anders dan brave slaafjes zijn…

Waarom laten wij ons leiden door deze duivelse samenzweerders, die ons uiteindelijk in de ondergang zullen storten?

Laatst bewerkt op 7 maanden geleden door Hagar
Peter.
Peter.
7 maanden geleden

Putin heeft al beloofd dat hij niet klakkeloos gaat toezien dat hetzelfde met zijn land gebeurd als in 1940 ,en de invasie zijn gang kan gaan ,Brussel zit vol idioten ,en mochten zij wat in hun kop halen ,moeten ze achteraf niet jammeren .

Peter.
Peter.
7 maanden geleden

Wapens kunnen ze leveren ,maar een transport terug met meel gaat niet ??