In het eerste kwartaal van 2022 waren er 30 procent meer sterfgevallen in IJsland in vergelijking met het eerste kwartaal van het jaar daarvoor. Dit zou te maken kunnen hebben met het feit dat vanaf december 2021 de boostervaccinaties vooral aan senioren werden toegediend, zodat de stijging van het aantal sterfgevallen, vooral bij mensen van 70 jaar en ouder, hierdoor verklaard zou kunnen worden.

De sterftecijfers zijn in IJsland echter ook sterk gestegen onder ongeborenen en zuigelingen tot de leeftijd van één jaar: In het eerste kwartaal van 2022 was het aantal doodgeborenen en zuigelingensterfte bijna twee keer zo hoog als daarvoor, meldt Unser Mittel Europa.

Van de bevolking van iets meer dan 360.000 zijn er tussen januari en maart 2022 precies 28 procent meer IJslanders overleden dan het gemiddelde van de vijf voorgaande eerste kwartalen. Dat waren 760 personen. In de genoemde periode van 5 jaar bedroeg het gemiddelde 592 in het eerste kwartaal. De absolute aantallen varieerden van een minimum van 560 tot een maximum van 620 overledenen.

Tussen 2011 en 2020 waren er in IJsland 5,6 miskramen of doodgeboorten per 1.000 levendgeboren baby’s. In 2021 waren er bijna twee keer zoveel miskramen of doodgeboorten, namelijk 10,7. Het aantal niet-gemelde gevallen ligt waarschijnlijk veel hoger, aangezien het meldingssysteem in IJsland ook onvolmaakt is en de reguliere media daar ook de ware omvang trachten te verhullen.

Het verloop van de vaccinatiecampagne zou de stijging van het sterftecijfer goed verklaren, aangezien de geboorte van deze kinderen in het eerste kwartaal van 2022 is gedaald. De campagne is begin 2021 in IJsland van start gegaan en heeft op 15 juli een dekkingsgraad van 70 procent volledig gevaccineerden bereikt. Volgens de autoriteiten (IJslands bureau voor de statistiek) waren er in IJsland tot april 2021 11 gevallen van “beschadigde” foetussen gemeld.

In een Israëlische studie van februari 2022, uitgevoerd door Prof. Joesh Gutekow van de Hebreeuwse Universiteit in Jeruzalem, werd zelfs een 34 procent hoger risico op miskramen gevonden bij gevaccineerde moeders. Maar wat veroorzaakt de vruchtwandbeschadiging, doodgeboortes en babysterfte?

Uit de Amerikaanse studie “BNT 162b2 vaccination induces SARS-Cov‑2 specific antibody secretion into human milk with minimal transfer of vaccine m‑RNA” bleek dat spike-eiwitten en minimale concentraties mRNA aanwezig zijn in moedermelk. Dat de placentabarrière, de natuurlijke beschermende barrière tussen moeder en kind, doorlaatbaar is voor spike-eiwitten en voor het genetisch gemanipuleerde Biontech-vaccin, was reeds vastgesteld in een andere studie.

De foetus – zoals vaccinatie-critici vanaf het begin vermoedden – is in feite weerloos tegen de spike-eiwitten en het mRNA van het vaccin, zodat het duidelijk is dat de verhoogde zuigelingensterfte en het verhoogde aantal doodgeborenen hiermee verband moeten houden.

De arts en vaccinatiecriticus prof. Sucharit Bhakdi wordt steeds weer door de feiten in het gelijk gesteld: Vaccinatie is een misdrijf en hoort voor een rechtbank. Een team van advocaten verdedigt hem momenteel omdat de universiteit van Mainz zijn hoogleraarschap wil intrekken en er een gerechtelijke procedure tegen hem is gestart.

Tot dusver is de hoofdprocedure nog niet gestart. Bhakdi vertrouwt erop dat hij zich, met de steun van de advocaten die hem te hulp zijn geschoten en andere medestanders, met succes zal kunnen verdedigen tegen deze politiek gemotiveerde vijandelijkheden.

Bhakdi is van mening dat de bewijzen steeds overweldigender worden en dat de genetisch gemanipuleerde vaccins, met name het vaccin van Biontech, op het punt staan te worden teruggetrokken. Opdat Big Pharma ten minste de winsten kan blijven maken die het gewend is (Biontech: 8 miljard euro, Pfizer: 33 miljard dollar), wordt nu echter het spike-eiwit, waarvan de schadelijkheid reeds lang wordt ontkend, tot de enige boosdoener verklaard.

Het proces van genetische vaccinatie met mRNA wordt echter nog steeds verheven tot de methode bij uitstek, en bijgevolg zullen alle vaccins tot op heden worden omgebouwd tot vaccins op basis van mRNA. Dit is al vast gepland, zegt Bhakdi.

Toch zijn dergelijke vaccinaties een essentieel onderdeel van de oorzaak van de vele gezondheidsproblemen, omdat het mRNA het genetisch materiaal van de eigen cellen manipuleert – waarschijnlijk voorgoed. Bijzonder vernuftig is dat de vaccins die nieuw zijn omgezet in mRNA worden beschouwd als bewezen vaccins die onmiddellijk goedkeuring moeten krijgen zonder opnieuw te worden getest, merkt Bhakdi met bezorgdheid op.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Ontvolking van Taiwan: Geboortecijfer met 23% gedaald in één jaar – en het is NIET Covid

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Petra
7 maanden geleden

De correlatie tussen injectie met het vergif en de gevolgen zijn voor iedereen die nog open staat voor de realiteit duidelijk.

Harm
Harm
7 maanden geleden

Verschrikkelijke waarheden over het Covid vaccin komen aan het licht! Japanse artsen waarschuwen de bevolking. Het Covid-vaccin vernietigt het immuunsysteem. Prof. Dr. Virgil Păunescu had gelijk: het ADE-syndroom, de vaccinverslaving, is geboren, schrijft Claudia Marcu.

In een artikel in het International Journal of Virology, waarin ook studies in het prestigieuze Lancet worden geciteerd, worden de Covid-vaccins aangevallen. Het vaccin vernietigt het immuunsysteem en veroorzaakt ernstige ziekten, aldus Japanse artsen, die oproepen tot een stopzetting van de herhalingsinentingen. Zij wijzen ook op het optreden van het ADE-syndroom, de zogenaamde vaccinverslaving, ook gemeld door prof. Virgil Păunescu, vice-voorzitter van de Academie voor Medische Wetenschappen.

De spike-eiwitten die door het vaccin worden geactiveerd, circuleren meer dan vier maanden in het lichaam en vernietigen alles op hun weg, aldus een artikel dat in het Journal of Virology is gepubliceerd door Dr. Kenji Yamamoto van de Afdeling Vasculaire Chirurgie van het Okamura Memorial Hospital in Shizuoka, Japan. De verminderde immuniteit bij gevaccineerde personen is te wijten aan verschillende factoren. Een daarvan is N1-methylpseudouridine, dat in dit boodschapper-RNA werd gebruikt ter vervanging van het uracil in het oorspronkelijke virale RNA (in de genetische code). Dit veranderde spike-eiwit kan de activering van regulerende T-cellen in gang zetten en leiden tot een verminderde immuunrespons.

“Spikeiwitten verdwijnen dus niet onmiddellijk uit de bloedbaan, maar zijn aanwezig in exosomen en circuleren meer dan vier maanden in het lichaam. Bovendien is uit in vivo studies gebleken dat lipide nanodeeltjes (LNP) zich ophopen in de lever, de milt, de bijnieren en de eierstokken. Messenger RNA ingekapseld in lipide nanodeeltjes bevordert eveneens een zeer heftige ontstekingsreactie. Het vasculaire endotheel wordt ook aangetast door circulerend spike-eiwit, wat kan leiden tot schade aan het immuunsysteem en de bijnier,” aldus het artikel in het Journal of Virology