Beeld: Wikipedia/Bob Jagendorf /CC BY 2.0

Een 64-jarige gepensioneerde uit Saarland wordt momenteel door het Openbaar Ministerie onderzocht wegens “goedkeuring van strafbare feiten”. Als de “zaak” voor de rechter komt, kan ze tot drie jaar gevangenisstraf of een boete krijgen. Afgezien van de alternatieve media berichtte alleen het Russische portaal Komsomolskaja Prawda (KP) over het proces, maar berichten van buren bevestigen grotendeels haar verhaal, meldt Wochenblick.

Agenten bestormden de flat van de bejaarde

Volgens het bericht werd de flat van de vrouw in de vroege ochtend bestormd nadat zij in april een handgeschreven “poster ter ondersteuning van Rusland” op haar raam had gehangen, waarop zij haar ondubbelzinnige steun aan Vladimir Poetin in de oorlog in Oekraïne had betuigd. Een mening van een buitenstaander, die niettemin natuurlijk onder het grondrecht op vrije meningsuiting zou moeten vallen – net als andere kritieken van de bejaarde, die zich onder meer had uitgesproken tegen de Duitse Corona-vaccinatiecampagnes, de verkiezingsnederlaag van Donald Trump een fraude noemde en de Oekraïense president Volodymyr Selenskyj een “marionet” noemde.

Op posters had zij ook de Duitse regering aangevallen als een “marionettenregering” en het Oekraïense leger beschuldigd van het doden van de eigen bevolking, terwijl Poetin met zijn campagne slechts “biolaboratoria en militaire faciliteiten” aan het elimineren was. Ongeacht hoe dubieus, verstandig of juist men dergelijke beweringen acht, zijn dit natuurlijk toelaatbare standpunten in een vrije samenleving. Alleen al daarom rijst de vraag of de bestorming van de flat bij dageraad en een onderzoek niet buiten alle proporties zijn voor een dergelijk “opiniedelict”.

Zwaarbewapende politie valt Zwitserse dokterspraktijk binnen over maskervrijstellingen

Een geval van “opiniedelict”

Afgezien daarvan kan niet alles wat de beschuldigde beweert categorisch en volledig worden gedegradeerd tot het rijk der samenzweringstheorieën: Het staat al lang vast dat de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2020 ontsierd werden door talrijke onregelmatigheden. Ook de Bondsdagverkiezingen van 2021 in Berlijn zijn aantoonbaar slordig verlopen en vervolgens gemanipuleerd, hetgeen gevolgen heeft gehad voor de huidige samenstelling van de Bondsdag.

Wat het onderzoek naar biowapens en virussen in Oekraïne betreft, heeft zelfs de Wereldgezondheidsorganisatie toegegeven dat er in Oekraïne inderdaad geheime laboratoria zijn waar onderzoek naar ziekteverwekkers wordt verricht. En kritiek op de Corona-vaccinaties is hoe dan ook legitiem, zeker na de talrijke bijwerkingen die bekend worden.

Onevenredig en autoritair

Dus of de beweringen van de gepensioneerde ook overdreven, verdraaid, overdreven of gewoon absurd mogen lijken, ze vallen in elk geval onder het grondwettelijk recht op vrijheid van meningsuiting. In dit opzicht is het radicale optreden van de staat tegen de dame niet alleen buitenproportioneel, maar een verder verontrustend bewijs van de autoritaire praktijken, die sinds Corona helaas steeds vaker gebruik worden.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Lauterbach (SPD) wil privéwoningen bestormen – Grondwet nietig verklaard

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

7 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Matt
7 maanden geleden

Dan zal Poetin toch eerst door een internationaal strafhof veroordeeld moeten worden vooraleer hij kan beschuldigd worden van strafbare feiten.
Zolang dit niet is aangetoond heeft de vrouw gelijk en kan dus niet veroordeeld worden.

Johan
Johan
7 maanden geleden
Antwoord aan  Matt

In het Duitsland van vandaag de dag worden wel meer mensen veroordeeld op oneigenlijke gronden, denk alleen maar aan Ursula Haverbeck die ze op 93 jarige leeftijd wederom willen opsluiten.

Diver
Diver
7 maanden geleden
Antwoord aan  Matt

Srafhof….. Is ook controlled. Alles is fuckup

Marco
Marco
7 maanden geleden
Antwoord aan  Matt

In het Duitsland of eigenlijk de gehele duistere westerse wereld kan alles.

Blanca
Blanca
7 maanden geleden

Ik vind het toch wel een beetje ver gaan om een 64-jarige een ‘bejaarde’ te noemen, echt!

rob
rob
7 maanden geleden

puttin is bad ass als alles uitkomt gaan de schaapjes in shock zijn

Wim Riskam
Wim Riskam
7 maanden geleden

Ik ben 62 en zoals de zaken er nu voorstaan lijkt Putin de enige macht van betekenis die het de NWO moeilijk maakt hun agenda te verwezenlijken.