Verontwaardiging omdat Bill Gates meer landbouwgrond koopt, deze keer in North Dakota

1
1074

De recente aankoop van 2.100 acres eersteklas landbouwgrond in Noord-Dakota door een groep die banden heeft met de miljardair Bill Gates, heeft geleid tot verontwaardiging onder de bewoners, wier klachten de hoogste openbare aanklager van de staat ertoe hebben aangezet in te grijpen.

Veel mensen in de staat geloven dat ze worden uitgebuit door de ultra-rijken, meldt NewsPunch.

Uit openbare documenten die door AgWeek zijn geciteerd, blijkt dat de aan Gates gelinkte Red River Trust de landbouwgrond heeft gekocht van de eigenaars van Campbell Farms, een aardappelboerengroep die zijn hoofdkantoor heeft in Grafton, North Dakota.

Gates wordt reeds beschouwd als de grootste particuliere eigenaar van landbouwgrond in de VS met zo’n 269.000 acres in tientallen staten volgens het vorig jaar verschenen Land Report 100, een jaarlijks onderzoek naar de grootste landeigenaren van het land.

Bill Gates koopt enorme hoeveelheden landbouwgrond terwijl de ‘Great Reset’ Amerikanen vertelt dat de toekomst zonder privébezit is

Fox Business meldt: Het gaat om een wet uit het tijdperk van de depressie die bedoeld is om familieboerderijen te beschermen.

De procureur-generaal van North Dakota heeft de trust die betrokken is bij de aankoop gevraagd om uit te leggen hoe het van plan is het land te gebruiken om te voldoen aan de regels van de anti-corporate landbouwwet van de staat.

De wet verbiedt alle bedrijven of vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid om landbouwgrond of ranchland te bezitten of te leasen, met enkele uitzonderingen.

“Ik weet niet of het zo’n onstabiele situatie is als sommigen hebben geschetst,” zei de Republikeinse procureur-generaal van North Dakota, Drew Wrigley, donderdag tegen The Associated Press. “Het is van de grond gekomen, het is over de hele planeet, maar het is niet dat ik een vinger steek in het oog van Bill Gates. Dat is niet wat dit is.”

De landbouwcommissaris van de staat, de Republikein Doug Goehring, vertelde een tv-station in North Dakota dat sommige inwoners het gevoel hebben dat ze worden uitgebuit door de ultrarijken die land kopen maar niet noodzakelijk de waarden van de staat delen.

“Ik heb hierover veel te horen gekregen uit de hele staat, het komt niet eens alleen uit die buurt. Die mensen zijn boos, maar er zijn anderen die hier gewoon razend over zijn,” vertelde Goehring aan KFYR.

Goehring, die momenteel op een door de staat gesponsorde handelsmissie naar het Verenigd Koninkrijk is, heeft niet onmiddellijk gereageerd op een lijst met vragen die door de AP per e-mail is verstuurd.

Nu Gates de controle over Amerika’s landbouwgrond in handen heeft, is het dan toeval dat globalistische instellingen zoals de VN plotseling zijn begonnen te waarschuwen voor een naderend wereldwijd voedseltekort?


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Waarschuwing: Bill Gates heeft controle genomen over wereldwijde zaadproductie en opslag

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
marta
marta
7 maanden geleden

Het is crimineel zo veel geld te hebben, gewoon afpakken embargo voor de elite.