Inleiding. Europa is een serie-zelfmoord. De eerste poging begon in Sarajevo in 1914 en eindigde in Versailles in 1919. De tweede poging begon een generatie later in Warschau in 1939 en eindigde in Berlijn in 1945. Nadat de tweede poging bijna geslaagd was (het miste de atoombom op enkele maanden na), werd Europa nuchter en trager, en wachtte tot de honderdste verjaardag van 1914 om het voor de derde keer te proberen. Deze poging begon in Kiev, opnieuw in Oost-Europa, in 2014 en wordt voortgezet in de Speciale Militaire Operatie (SMO). Bij elke poging heeft Europa verloren. De eerste keer verloor het drie rijken (het Russische, het Oostenrijks-Hongaarse en het Duitse), de tweede keer twee rijken, het dodelijk verzwakte Britse en Franse, waardoor de suprematie van het Amerikaanse Rijk in Europa, net als in de rest van de wereld, verzekerd was, schrijft Batiushka.

Wat zal Europa deze keer verliezen? Het enige imperium dat overblijft – de EU. Wanneer? Pas enige tijd na de afsluiting van de (SMO). Het zou dwaas zijn om precies te voorspellen wanneer dat zal zijn, het hoogtepunt van Europa’s derde zelfmoordpoging. Het zou allemaal begin juli voorbij kunnen zijn. Of het kan nog jaren aanslepen. Beide uitkomsten zijn echter extreme mogelijkheden en er zijn andere mogelijkheden daartussenin. Niettemin zijn sommige tendensen duidelijk. Alleen de mate waarin en de snelheid waarmee zij zich zullen ontwikkelen, is onzeker. Hoe dan ook, wat er ook gebeurt in Oekraïne, Europa zal worden hervormd. Het zal nooit meer hetzelfde zijn. Het zaad dat de westerse elite in 2014 in Kiev heeft gezaaid, wordt vandaag geoogst in de vorm van verdeeldheid, ontevredenheid en armoede in Europa.

Als we kijken naar de drie doelstellingen van de Speciale Militaire Operatie, zien we dat de eerste en de tweede doelstelling, de bevrijding van de Donbass en de demilitarisering, beide voor 75% zijn verwezenlijkt, ondanks nieuwe aankomsten van westerse wapens om de lijdensweg te verlengen. De realiteit is echter ook dat de operatie veel verder moest worden uitgebreid van de Donbass naar het oosten en zuiden van Oekraïne en daar zijn we nog niet eens voor 50% klaar. Het derde doel, de denazificatie van Oekraïne, is echter nog niet eens begonnen en kan pas beginnen als het moorddadige regime van Zelenski is vervangen door een regering die de onafhankelijkheid en de culturele tradities van Oekraïne daadwerkelijk koestert. Dan zal het niet langer een serviele chimpansee zijn van het LGBT Westen en zijn Nulands die, heel beleefd gezegd, geen tijd hebben voor Europa.

Militair

Sommigen hebben kritiek geuit op de speciale operatie van de geallieerden in Oekraïne. Na vier maanden, zeggen zij, is nog niet eens de hele Donbass bevrijd. Dergelijke critici zouden uit hun leunstoel moeten komen en tegen de NAVO moeten gaan vechten. We zouden snel zien hoe snel ze zouden gaan. Waarom is de vooruitgang “traag”? Ten eerste omdat de geallieerde troepen weliswaar klein van omvang zijn, maar vechten tegen het overgrote deel van het leger van Kiev, dat in acht jaar door de NAVO is getraind, omgeschoold, bevoorraad en opnieuw bevoorraad en ingegraven in zijn versterkte stellingen. Ten tweede proberen de geallieerden burgerslachtoffers en natuurlijk ook hun eigen slachtoffers te voorkomen. Dat is niet gemakkelijk wanneer Kiev burgers als menselijk schild gebruikt en vanuit woonwijken beschiet. De geallieerden zullen niet, zoals het Westen, als een lopend tapijt bombarderen. Er is geen haast bij.

Met de zeer recente gebeurtenissen in Severodonetsk en Lisichansk wordt echter de poort naar heel Centraal- en West-Oekraïne geopend. Zo lezen we in het rapport van 25 juni: “Het Bureau van de President heeft opdracht gegeven alle reserves uit de richting Mykolaiv/Odessa/Kharkiv over te brengen voor een tegenaanval in de richting van Severodonetsk”. Met andere woorden, Kiev heeft alleen nog maar reserves en wil die allemaal overbrengen. Dit klinkt als wanhoop – het einde is nabij. Te oordelen naar de kwaliteit van de reserves van Kiev tot nu toe, zal dit een walkover worden. En dat veronderstelt ten eerste dat de reservisten bereid zijn zich te laten afslachten. En dat veronderstelt ten tweede dat ze kunnen worden overgebracht wanneer de wegen rondom bezet zijn door geallieerde troepen, of gecontroleerd worden door Russische radar, artillerie, drones en vliegtuigen.

Het belangrijkste van alles is dat dit betekent dat Mykolaiv/Odessa/Kharkiv min of meer weerloos zullen worden achtergelaten, zonder zelfs maar reserves. Volgens serieuze westerse gegevens zijn de Oekraïense militaire verliezen ongeveer 200.000 doden en is bijna driekwart van het militaire materieel en de munitie vernietigd. In slechts vier maanden. Dit is catastrofaal. Als zelfs Westerse spionnen van MI6, de BRD en Polen dit zeggen, dan is er weinig toekomst of hoop voor de Amerikaanse marionetten in Kiev. We kunnen alleen maar een militaire ineenstorting verwachten en de vorming van een nieuwe regering, authentiek pro-Oekraïens (dat is anti-Amerikaans) en dus pro-Russisch. Wat gebeurt er na de bevrijding van Oekraïne? De bevrijding van Moldavië? Van de Baltische staten? We weten het niet. Maar als het agressieve NAVO/EU gesaboteer doorgaat, is alles mogelijk.

Niets zal meer zijn zoals voorheen

Economisch, Politiek en Ideologisch

Zoals we weten, zijn de Westerse anti-Russische sancties een zelfopgelegde economische ramp geweest, een eigen doelpunt. De terugslag is smerig geweest. Dedollarisatie is aan de gang. Betalen in roebels, alstublieft. Nu. Voedsel, kunstmest, olie, gas, alles schiet in prijs omhoog, en het is nog geen winter. De ontevredenheid onder de bevolking en de straatdemonstraties in West-Europa nemen toe. In Frankrijk heeft de Rothschild marionet Macron de controle over het Franse parlement verloren aan links en aan rechts. In het Verenigd Koninkrijk wordt de “waanzinnige” (het woord van leden van zijn eigen partij) Johnson (een man die door zijn eigen partij wordt veroordeeld als “een opportunistische journalist die in zijn hart een moreel vacuüm heeft”) gezien als een blok aan het been, die de Tory Party bij elke verkiezing naar de ondergang zal leiden. We zullen het hier niet hebben over andere non-entiteiten als Scholz, Draghi, Trudeau en Biden.

Dan is er de vorming van alternatieven voor het westerse blok. Een nieuwe G8/BRICS+? Rusland heeft veel discrete en niet zo discrete steun gekregen van China, India, Kazachstan, Brazilië, Iran, Indonesië, Afrika (van Egypte tot Zuid-Afrika), Saoedi-Arabië, Venezuela, Argentinië, Hongarije…. Dat wil zeggen, van de “opkomende” wereld op alle vijf continenten, van degenen die beschikken over grondstoffen en productie-infrastructuur. Zij willen de ruïnes van het kolonialisme en neokolonialisme achter zich laten. Het geïsoleerde Westen, de VS, Canada, het VK, de EU en Australië, heeft weinig vrienden buiten zijn in zichzelf gekeerde kleine wereldje. Er zijn slechts een paar bezette vazallen in Azië, zoals Israël, Japan, Taiwan en Zuid-Korea, die gedwongen zijn westerse wapens te kopen om te voorkomen dat zij van zichzelf worden bevrijd, en dat is alles.

Zelfs de huurlingen van de door de Staat gecontroleerde Westerse media beginnen terug te komen op hun door de Staat betaalde leugens. Ze zijn gewend alles op zijn kop te zetten, alles om te keren. Zo was het Russische leger samengesteld uit “gedemoraliseerde en ongetrainde ruwe dienstplichtigen”, die “enorme verliezen” hadden geleden en “te weinig brandstof en munitie” hadden, “kinderen verkracht en vermoord”, “in volle terugtocht” waren en “woonwijken en burgers” bombardeerden en beschoten. Verander gewoon het woord “Russisch” in “Kiev” en we zijn een stuk dichter bij de waarheid. Gelooft iemand deze medialeugens nog? Toch zeker alleen de levende doden? Het moet wel gênant zijn voor deze klunzen, die het tegendeel van de waarheid vertellen, of liever gezegd de opdracht kregen dat te doen. Vroeger meldden zij hun dromen als werkelijkheid. Nu moeten ze de werkelijkheid melden – hun ergste nachtmerrie.

Conclusie: Het tijdperk van de wereldrijken is voorbij

Na de westerse nederlagen in Irak en Afghanistan heeft de NAVO geen militaire of politieke toekomst meer. In feite had zij na de val van de USSR moeten worden afgeschaft. Oekraïne (of hoe het ook zal heten in de grenzen die het zal hebben wanneer zijn bevrijding voltooid is) is Russisch. Vergeet het maar, NAVO. Jullie hebben al verloren. De uitbreiding van de NAVO naar Azië? Wat een grap. Taiwan is Chinees, net als het hele westelijke deel van de Stille Oceaan. Vergeet het maar, NAVO. Jullie hebben al verloren. De Amerikaanse Eeuw die begon in februari/maart 1917 met de paleisopstand van corrupte aristocraten en generaals in het Russische Rijk, zorgvuldig georkestreerd vanuit Londen en New York, is voorbij. Europa hoeft niet langer te proberen zelfmoord te plegen, laat staan te slagen. Jullie zijn vrij om de soevereiniteit van jullie natiestaten te herstellen.

Het is een feit dat het Tijdperk van de Wereldrijken voorbij is. 1917 betekende het begin hiervan. In 1991 stortte het Rijk van de Rode Ster (USSR) in. Vandaag stort het White Star (USSA) Empire, met zijn Twelve-Star EU (USSE) vazal-rijk op sleeptouw, in, en om precies dezelfde reden: omdat niemand nog in hun ideologieën gelooft. Zowel communisme als kapitalisme hebben gefaald. Nu is het tijdperk van vrije allianties van soevereine naties aangebroken. Wat is de toekomst van Europa na zijn derde mislukte zelfmoordpoging? Die ligt in de herintegratie van de soevereiniteit van Eurazië, beschermd door de Russische paraplu van hulpbronnen. De Atlantische Oceaan heeft Europa nooit verenigd, het heeft Europa verdeeld. Als degenen die aan de overkant van de Atlantische Oceaan wonen, van ons willen herontdekken hoe ze weer een normaal leven kunnen leiden, kunnen ze dat. Maar dat zal gebeuren op onze voorwaarden, die van onze soevereiniteit, niet op die van hen.

Wij hebben over de speciale militaire operatie gesproken als het hoogtepunt van Europa’s derde poging tot zelfmoord. We hebben gezegd dat Europa daarna nooit meer hetzelfde zal zijn. Dat komt omdat, tenzij Europa deze keer echt serieus is over zelfmoord (en het is er twee keer eerder in geslaagd het te vermijden), deze Operatie Z de tirannieke Westerse wereld, EU en VK Europa, zal afsplitsen van de VS. Het is Operatie Z+. En wie zijn wij, degenen die zullen overleven? Wij zijn Generatie Z+. Wij zijn degenen die ‘uit de grote verdrukking’ zullen komen en zullen overleven. Wij zijn degenen die in de echte Wereldwijde wereld zullen leven, niet in de Westerse bubbel Globalistische wereld. Wij zijn de echte Europeanen van de oude en nieuwe Europese geschiedenis, die weigerden zelfmoord te plegen, de Soevereine Europeanen. De werkelijkheid begint eindelijk te dagen.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Wereldoorlog 3 voor dummies

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Andre
Andre
7 maanden geleden

BRICS heeft net afgesloten en gaat voorspoedig want vrije handel op basis van gelijkheid. G8 BRICS = BRICS + Iran + Venezuela + Argentinie. Wie mogen er vandaag aanschuiven bij de G7 puppet show? India, Argentina en Zuid Afrika. Gaat niets worden natuurlijk want geen gelijkheid en ook geen vrije handel.

Peter
Peter
7 maanden geleden

De oorlog gaat niet om Oekraïne !

Het kan het westen geen drol schelen dat Oekraïnse burgers omkomen of dat heel het land in puin wordt geschoten.

Waar deze oorlog om gaat is wie wordt de leider van de New World Government !

Worden dat de BRICS landen of wordt dat Amerika, England en EU.

Voor de burger maakt het geen verschil want beide willen ons tot slaaf maken.

Dus laat ze elkaar maar afslachten maar ik doe NERGENS aan mee.