Terwijl de mainstream media de vernietiging van honderden voedselverwerkende fabrieken en de dood van duizenden runderen schaamteloos afdoet als niets meer dan een “samenzweringstheorie” – hebben onafhankelijke onderzoekers besloten om zelf de oorzaak van deze incidenten te onderzoeken, aldus Newspunch.

Allnewspipeline meldt: Volgens dit recente verhaal in de Western Journal verliezen we de laatste tijd op mysterieuze wijze de ene boerderij, fabriek of voedselverwerkingsfabriek na de andere aan vreemde en destructieve ongelukken, maar hebben we er gelukkig een gloednieuwe fabriek bijgekregen die voedsel maakt, hoewel het precies in het straatje van ANP-commentator Bulletje Bonenstaak past; voedsel gemaakt van insecten.

Massale koeiensterfte stuurt schokgolf door voedselvoorziening terwijl speculaties toenemen: Worden ze opzettelijk vergiftigd?

In dat verhaal wordt gemeld dat de “Aspire Food Group” onlangs heeft aangekondigd dat het de grootste fabriek ter wereld heeft geopend voor de productie van alternatieve proteïnen die krekels als basisingrediënt gebruiken, en dat deze nieuwe fabriek 9000 ton krekels per jaar zal produceren voor menselijke consumptie en huisdieren. Dat zijn ongeveer twee miljard insecten die jaarlijks over Canada en de Verenigde Staten zullen worden verdeeld”, melden ze.

Dit is het laatste verhaal dat we hebben gezien over een sterke beweging van de globalisten, weg van traditioneel vlees en eiwitbronnen, naar een op insecten gebaseerd voedingsschema voor de toekomst van de wereld. Merk op in de lijst in het laatste deel van dit verhaal hieronder hoeveel van deze voedselverwerkende fabrieken die ‘getroffen’ worden door ‘mysterieuze gebeurtenissen’ fabrieken zijn die op de een of andere manier betrokken zijn bij de ‘vleesvoorzieningsketen’. Uit dat Western Journal verhaal voordat we verder gaan..:

Aspire beweert dat krekels rijk zijn aan proteïnen en beschouwd zouden moeten worden als het volgende “supervoedsel”. De vezelrijke voedselbron is al te vinden in supermarkten en restaurants, zeggen ze, en ze “hebben een kleinere ecologische voetafdruk dan traditionele eiwitbronnen.”

Linkse mensen roepen natuurlijk al decennia lang dat insecten “duurzaam” zijn als voedsel, en quasi-overheidsinstanties proberen al jaren insecten aan de man te brengen.

"Great Reset": Het World Economic Forum vertelt het publiek om te beginnen met het eten van onkruid, insecten en rioolwater

Onlangs vroeg New York Food Policy zich af, “Waarom eten we niet meer insecten?”, en het Smithsonian plaatste onlangs een hele sectie op haar website om insecten als voedsel te promoten.

Wetenschappers en onderzoekers in Groot-Brittannië hebben geprobeerd om de Britse regering te laten beginnen met het serveren van insecten-voedsel aan schoolkinderen in de door de regering gecontroleerde scholen in het land.

“Onderzoekers zijn van plan om insecten zoals krekels en meelwormen te voeren aan kinderen tussen 5 en 11 jaar oud van vier basisscholen in Wales,” meldde de Daily Mail in mei.

Dus met de globalisten die insecten als voedsel opdringen aan Amerika en de wereld in een tijd waarin we al getuige zijn van enorme tekorten aan voedsel en andere voorraden direct in de frontlinie van waar Amerikanen traditioneel ons voedsel halen, in de lokale supermarkten, terwijl steeds meer voedselverwerkende bedrijven worden getroffen door “mysterieuze incidenten” die rieken naar “terreur”, vergeet niet dat de Russische overloper en inlichtingenofficier Viktor Suvorov in zijn boek “Spetsnaz’s First World War” had gewaarschuwd voor precies zo’n periode, wat hij “de ouverture” noemde, in wat volgens hem de aanloop zou zijn naar de Derde Wereldoorlog.

Dus terwijl de mainstream media deze ‘aanvallen’ op onze voedselvoorzieningsketen een ‘gekke rechtse samenzweringstheorie’ blijven noemen, wanneer wordt ‘genoeg genoeg’ en realiseert de massa zich eindelijk dat er iets heel verdachts aan de hand is? Wij zijn ervan overtuigd dat het geen toeval is dat dit nu allemaal in Amerika gebeurt, terwijl globalist Henry Kissinger ooit heeft gezegd: “Controleers het voedsel en je controleert de mensen”.

Bill Gates, Davos Elites dringen aan op wereldwijde voedselcontrole onder het mom van "voedselzekerheid"

Net zoals Susan Duclos had gewaarschuwd in dit ANP-verhaal van 30 mei, getiteld “‘Beheers voedsel en je beheerst de mensen’: Branden in voedselfabrieken, explosies, neergestorte vliegtuigen, terugroepacties en voortdurende tekorten decimeren onze voedselvoorziening”, gebeuren al deze mysterieuze gebeurtenissen met onze voedselvoorzieningsketen op veel te veel plaatsen, en veel te vaak in de afgelopen twee jaar, om slechts ‘toevalligheden’ te zijn.

Dus voordat ons verhaal wordt afgesloten, met links naar noodvoedsel dat nu nog verkrijgbaar is, moeten we deze ongelooflijk lange lijst bekijken van alle verschillende voedselvoorzieningsinstallaties die de afgelopen twee jaar zijn ‘getroffen’. Alle eer komt toe aan de Gateway Pundit voor het oorspronkelijk publiceren van deze uitgebreide lijst.

Hieronder is de bijgewerkte lijst van Amerikaanse fabrieken die zijn vernietigd, beschadigd of getroffen door “toevallige branden,” ziekte, of algemene oorzaken.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Hier is de bijgewerkte lijst van in de VS gevestigde voedselverwerkende bedrijven die onder de regering Biden zijn vernietigd

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Peter
Peter
7 maanden geleden

Ze vernietigen de voedsel keten om daarna het giftige GMO shit door onze strot te drukken.

Matt
7 maanden geleden
Antwoord aan  Peter

96% van de verbouwde soja is al GMO en volgespoten met monsatantroep.
Kijk maar op zowat iedere verpakking hier: gemodificeerde soja.

Eddy
Eddy
7 maanden geleden
Antwoord aan  Matt

Wie vreet er nu ook soja?