Een Britse man bij wie tijdens een geslachtsveranderende operatie zijn genitaliën zijn verwijderd, klaagt de NHS aan.

De niet bij naam genoemde man, die zegt dat hij meteen spijt had van de operatie, voert aan dat de artsen hem niet hebben gewaarschuwd voor de drastische gevolgen van de lichaamsveranderende operatie. Hij zegt dat hij door de operatie onvruchtbaar en incontinent is geworden en zich een “seksuele eunuch” voelt, aldus de Daily Mail.

Hij zei dat hij effectief ‘gecastreerd’ was door de operatie: “Op het moment dat ik wakker werd uit de operatie, wist ik dat ik de grootste fout van mijn leven had gemaakt.

Actievoerders zeggen dat dit de eerste zaak van medische nalatigheid is in verband met NHS-transgenderzorg in dit land. De naam van de betrokken NHS-trust is niet genoemd.

Stephanie Davies-Arai, oprichtster van Transgender Trend, een groep die ouders adviseert over transgender kinderen en jonge volwassenen, zei: “Hopelijk dwingt dit de NHS tot een heroverweging van dit soort barbaarse operaties bij patiënten die door medici worden verteld dat het hen zal helpen.

Hij heeft een zeer reële zaak voor schadevergoeding tegen de gezondheidsdienst. Wij geloven dat hij schade heeft geleden.

Zijn zaak is in behandeling genomen door advocaten in Liverpool. De zaak draait om de vraag of de NHS en haar genderklinieken hem voldoende hebben geadviseerd voor de operatie vijf jaar geleden.

De man zegt dat hij homo is en dat zijn seksualiteit vóór de radicale, onomkeerbare geslachtsoperatie besproken had moeten worden. Ik ben gecastreerd. Dat is de juiste term”, zegt hij op zijn Twitter-feed, die 19.000 volgers heeft.

Ik kan niet geloven dat ze [de NHS] mij dit hebben mogen aandoen.

Ik werd niet eens gevraagd of ik mijn sperma wilde laten invriezen, of in de toekomst kinderen wilde krijgen.’ Hij wil niet bij naam genoemd worden omdat hij zich schaamt voor hoe hij eruit ziet. In plaats daarvan twittert hij onder het pseudoniem TullipR.

TullipR zegt dat hij op zijn 25e, meer dan tien jaar geleden, is overgestapt op een vrouw en vrouwelijke hormonen is gaan slikken om zijn lichaam vrouwelijker te maken. Dit werd gevolgd door een operatie waarbij hij een NHS-operatie onderging, genaamd ‘penile inversion with scrotal graft’, waarbij mannelijke genitaliën worden verwijderd en het weefsel wordt gebruikt om een valse vagina te maken.

Hij zegt te zijn opgegroeid in het noordoosten van Engeland. Ik wist van jongs af aan dat ik homoseksueel was en was daar doodsbang voor,’ zegt hij in zijn tweets waarin hij zijn verleden beschrijft. Iedereen in de familie maakte grapjes en sprak zijn afschuw en afkeuring uit over homo’s.’

Hij trok zich terug in een online wereld waar hij zich in vrede voelde. Daar vond hij op zijn 23ste discussies over genderdysforie, de angst om in het verkeerde seksuele lichaam te leven. ‘Dat ben ik, dacht ik.’

Hij vond een internetforum genaamd ‘Angels’ dat zich richtte op transvrouwen – mannen die vrouw willen zijn.

Zij spoorden hem aan om ‘nu’ in transitie te gaan, voordat het ‘te laat’ was. Hij zegt dat hij zich ijverig aan het idee vastklampte.

Hij nam vrouwelijke hormonen die hij bij een particulier had gekocht en die later werden voorgeschreven door zijn huisarts en een genderkliniek van de NHS voor volwassenen, om zijn mannelijke kenmerken te onderdrukken en er vrouwelijk uit te zien. Maar toen een psychiater van de NHS hem vroeg of hij een geslachtsveranderende operatie (GRS) wilde, stelde hij dat twee jaar uit omdat hij twijfels had.

Bezorgd dat als hij zou weigeren hij geen NHS-behandeling zou krijgen voor zijn genderproblemen, stemde hij uiteindelijk toe.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


“Niemand vertelde me iets van wat ik je nu ga vertellen”: Getransitioneerde man deelt grimmige details van transoperaties

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

6 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ron
Ron
7 maanden geleden

Net goed!

P. Snot
P. Snot
7 maanden geleden

Je moet ook van je lijf afblijven zoals het je gegeven is!

ieznogoedh
ieznogoedh
7 maanden geleden

Eigen schuld plaagt een mens het meest.

Yvonne
Yvonne
7 maanden geleden

Heel fijn dat hij geen sperma heeft laten invriezen, hiervan kan gelukkig niet meer gekweekt worden 😉

Hagar
Hagar
7 maanden geleden

Hij werd plotseling wakker uit zijn waanidee dat hij eigenlijk een vrouw was, en nu is het allemaal de schuld van anderen.

Mensen die denken dat zij het andere geslacht zijn, lijden aan een waanidee, het is een psychopathologie, die door de duivelaanbidders aan mensen wordt aangepraat..

Rijkse
Rijkse
7 maanden geleden

De linkse fabeltjes krant valt aan duigen