Vijfde grootste levensverzekeringsmaatschappij in VS betaalt 163% meer uit voor sterfgevallen van werkende mensen tussen 18-64 jaar in 2021 na COVID-19 Vaccin Mandaten.

Vijf maanden na het verhaal van de CEO van One America-verzekeringsmaatschappij die zei dat sterfgevallen onder werkende mensen in de leeftijd van 18-64 jaar in het derde kwartaal van 2021 met 40% waren gestegen, kan ik melden dat een veel grotere levensverzekeringsmaatschappij, Lincoln National, een toename van 163% meldde in overlijdensuitkeringen die in het kader van zijn collectieve levensverzekeringspolissen in 2021 werden betaald, schrijft Margaret Menge.

Dit is volgens de jaarlijkse verklaringen die zijn ingediend bij staatsverzekeringsdepartementen – verklaringen die exclusief aan Crossroads Report werden verstrekt in antwoord op verzoeken om openbare documenten.

De rapporten laten een extremere situatie zien dan de 40% toename van sterfgevallen in het derde kwartaal van 2021 die eind december werd aangehaald door One America CEO Scott Davison – een toename die volgens hem de hele sector betrof en die hij destijds beschreef als “ongehoord” en “enorme, enorme aantallen” en de hoogste sterftecijfers die ooit zijn gezien in de geschiedenis van de levensverzekeringssector.

Uit de jaaroverzichten van Lincoln National Life Insurance Company blijkt dat het bedrijf in 2019 iets meer dan $ 500 miljoen aan overlijdensuitkeringen uitbetaalde in het kader van collectieve levensverzekeringspolissen, ongeveer $ 548 miljoen in 2020, en een verbluffende $ 1,4 miljard in 2021.

Van 2019, het laatste normale jaar voor de pandemie, tot 2020, het jaar van het Covid-19-virus, was er een stijging van de uitbetaalde collectieve overlijdensuitkeringen van slechts 9 procent. Maar de collectieve overlijdensuitkeringen in 2021, het jaar waarin het vaccin werd geïntroduceerd, stegen met bijna 164 procent ten opzichte van 2020.

Hier zijn de precieze cijfers voor groepsoverlijdensuitkeringen, genomen uit de jaaroverzichten van Lincoln National voor de drie jaren:

2019: $500,888,808

2020: $547,940,260

2021: $1,445,350,949

Hier zijn de belangrijkste cijfers voor 2021, hieronder, weergegeven op de jaarlijkse verklaring van het bedrijf die werd ingediend bij het Michigan Department of Insurance and Financial Services. Dit zijn nationale cijfers, niet specifiek voor een bepaalde staat:

Lincoln National is volgens BankRate de op vier na grootste levensverzekeringsmaatschappij in de Verenigde Staten, na New York Life, Northwestern Mutual, MetLife en Prudential.

De jaarlijkse verklaringen die bij de staten worden ingediend, tonen niet het aantal schadegevallen – alleen het totale bedrag in dollars van de betaalde schadegevallen.

Groepsverzekeringen hebben in de meeste gevallen betrekking op volwassenen in de leeftijd van 18-64 jaar, van wie de werkgever een levensverzekering als werknemersvoordeel heeft.

Hoeveel sterfgevallen zijn vertegenwoordigd door de stijging met 163%? Dat is niet vast te stellen aan de hand van de dollarcijfers op de afschriften.

Maar volgens de Society for Human Resource Management bedraagt de gemiddelde overlijdensuitkering voor collectieve levensverzekeringen die door de werkgever worden aangeboden, één jaarsalaris.

Als het gemiddelde jaarsalaris van mensen die onder een collectieve levensverzekering in de Verenigde Staten vallen 70.000 dollar bedraagt, kan dit neerkomen op 20.647 sterfgevallen van werkende volwassenen, gedekt door slechts deze ene verzekeringsmaatschappij. Dit zou neerkomen op minstens 10.000 meer sterfgevallen dan in een normaal jaar voor slechts deze ene maatschappij.

De overzichten voor de drie jaren laten ook een aanzienlijke stijging zien van de gewone overlijdensuitkeringen – de uitkeringen die niet worden uitgekeerd in het kader van collectieve polissen, maar in het kader van individuele levensverzekeringen.

In 2019, het basisjaar, bedroeg dat aantal 3,7 miljard dollar. In 2020, het jaar van de Covid-19 pandemie, ging het omhoog naar $ 4 miljard, maar in 2021, het jaar waarin het vaccin werd toegediend aan bijna 260 miljoen Amerikanen, ging het omhoog naar $ 5,3 miljard.

(Verhaal gaat verder bij de bron)


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Levensverzekeringsmaatschappij One America: oversterfte van 100.000 doden per maand en stijgend!

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties