Uit een nieuw onderzoek in 15 Afrikaanse landen is gebleken dat meer dan de helft van de jongeren het continent in de komende jaren wil verlaten, waarbij de meerderheid van de emigranten naar verwachting naar Europa zal trekken.

Uit de African Youth Survey  bleek dat 52 procent de wens uitsprak om in de komende drie jaar naar het buitenland te verhuizen. In Nigeria en Soedan liep dit aantal op tot driekwart, meldt Free West Media.

Tegen 2030 zullen de jonge Afrikanen naar schatting 42% van de wereldjeugd uitmaken. En meer dan de helft maakt plannen om naar ontwikkelde landen te migreren, zo blijkt uit een enquête onder jongeren uit 15 Afrikaanse landen.

Het aantal jongeren dat het continent wil verlaten, ligt aanzienlijk hoger dan in een enquête die in 2020 werd gehouden tijdens de Covid-19-pandemie, toen tweederde van de jonge Afrikanen in eigen land wilde blijven.

Zo’n 60 procent van de Afrikaanse bevolking is jonger dan 25 jaar, en meer dan een derde is tussen de 15-34 jaar oud.

Uit een in 2018 gepubliceerde studie van Pew Research bleek dat sinds 2010 al een miljoen Afrikanen ten zuiden van de Sahara naar Europa zijn verhuisd, terwijl uit een andere VN-enquête bleek dat 90 procent van de Afrikanen die Europa illegaal zijn binnengekomen, geen plannen heeft om terug te keren naar hun thuisland.

“Ongeveer 60 procent van de Afrikaanse bevolking is jonger dan 25 jaar, terwijl meer dan een derde tussen de 15 en 34 jaar oud is. Tegen 2100 zal Afrika naar verwachting de jongste bevolking ter wereld hebben, met een gemiddelde leeftijd van slechts 35 jaar,” meldt Remix News.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


EU voorzitter Von der Leyen kondigt geheim EU-immigratie pact aan – Haalt woedend uit naar immigratiecritici

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Matt
7 maanden geleden

Waarom gaan ze niet naar China?
Daar hebben ze complete steden gebouwd die totaal leeg zijn en plaats hebben voor enkele tienduizenden toekomstige bewoners.

Eveline
Eveline
7 maanden geleden

De traditionele blanke Europese bewoners zullen de slaven worden van de geïmmigreerde zwarte Afrikanen.

Hagar
Hagar
7 maanden geleden

Het is de ultieme levensdroom van elke zwarte om de andere zwarten zo ver mogelijk te ontvluchten, en bij voorkeur tussen de blanken te gaan wonen.

Want zij weten hoe het is om tussen zwarten te wonen: het is bittere achterlijke ellende, en bovendien levensgevaarlijk.

Als wij het toelaten en steunen, zullen zij zich verspreiden over de hele wereld, uit afkeer en angst voor elkaar.

Wij moeten hen terug concentreren in centraal Afrika, hun thuisland, anders zal de hele mensheid voor eeuwig ten onder gaan.