“Het is pure manipulatie, emotionele chantage, omdat men weet, dat als men zegt wat men in werkelijkheid wil bereiken, de bevolking daar nooit mee in zou stemmen”, stelt Gideon van Meijeren.

En, zo vervolgt hij: “Zo draait het stikstofbeleid in werkelijkheid niet om de natuur maar om grond. Het is ordinaire grondpolitiek. Landjepik”.

Het CDA wil 1 miljoen huizen bouwen voor negers - Niet in Afrika maar in Nederland

Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Het Great Reset kabinet slacht de boeren en veroorzaakt een sociaal economische ramp

4.8 4 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wal
Wal
7 maanden geleden

Wat er achter zou zitten… het WEF vrees ik!?? Ik vraag me wel steeds af wat de motivatie is van alle presidenten etcetera om aan zoiets zieks mee te werken: redden ze zo hun eigen hachje of worden ze gechanteerd……….!!?? Moet iets in hun eigen voordeel zijn dat anderen zo moeten lijden, wereldwijd. Helaas voor hun, zal ooit het recht zegevieren, ik verheug me daarop al maak ik dat misschien nooit mee…