Opmerking vooraf: Dit is een opiniestuk van de gevaccineerde Australische auteur Peter Chris in Duitse vertaling, door TKP. Het is een bewerking van Susan Dunham’s originele artikel uit Canada “What We Learned From Hating the Unvaccinated“. Hier zijn het origineel door Susan Durham en de bewerking door Peter Chris.

Als Covid een slagveld was, zou het nog warm zijn van de lijken van de ongevaccineerden. Gelukkig neemt de druk af en keren beide zijden van de oorlog terug naar een nieuwe norm.

De niet-gevaccineerden zijn de helden van de afgelopen twee jaar, want zij hebben ons allen in staat gesteld een controlegroep te hebben in het grote experiment en de tekortkomingen van de Covid-vaccins aan het licht te brengen. De niet-gevaccineerden dragen veel littekens van gevechten en verwondingen, omdat zij de mensen zijn die wij geestelijk hebben proberen te breken, maar niemand wil praten over wat wij hen hebben aangedaan en wat zij de “wetenschap” hebben opgedrongen om te onthullen. Wij wisten dat de afnemende immuniteit van de volledig gevaccineerden hetzelfde risicoprofiel had als de minderheid van de niet-gevaccineerden in de samenleving, en toch bestempelden wij hen voor speciale vervolging. Wij zeiden namelijk dat zij niet “het juiste hadden gedaan voor het algemeen belang” door hun lichaam en medische autonomie niet aan de staat over te dragen.

Veel van de zogenaamde gezondheidsdeskundigen en politici in Australië gaven toe dat het doel was het leven van de niet-gevaccineerden bijna onmogelijk te maken, wat nog werd verergerd door de collectieve menigte, die de strijd naar de werkplek, vrienden en familie voerde. Vandaag is de harde waarheid dat niets van dit alles gerechtvaardigd was, aangezien wij snel van rechtschapenheid naar absolute wreedheid zijn afgegleden. We kunnen onze leiders en gezondheidswerkers de schuld geven voor de push, maar ieder individu in de samenleving moet verantwoordelijk worden gehouden voor het trappen in de goed gelegde val. We hebben dit gedaan terwijl we heel goed wisten dat principiële oppositie onbetaalbaar is als het gaat om wat er in ons lichaam terechtkomt, en we hebben ons laten misleiden door de overtuiging dat de schuld voor weer een ineffectieve vaccinatie bij de niet-gevaccineerden ligt, en niet bij het giftige beleid van ineffectieve vaccins.

Australië is van plan om het leven van alle niet gevaccineerden te vernietigen

We vonden het leuk om de ongevaccineerden tot zondebok te maken, want na maanden van lockdowns, georkestreerd door machtsgeobsedeerde politici, voelde het goed om iemand de schuld te geven en op de brandstapel te zetten. We geloofden dat we de logica, liefde en waarheid aan onze kant hadden, dus was het makkelijk om de ongevaccineerden de dood in te wensen. Degenen onder ons die de draak staken met de ongevaccineerden, deden dat omdat wij ons schaamden voor hun moed en principes en niet geloofden dat de ongevaccineerden het er ongeschonden vanaf zouden brengen, en wij maakten de ontkenners tot bokszakken. Lambie, Carr, Chant, Andrews, McGowan, Gunner en de andere honderden acteurs in prominente rollen moeten ter verantwoording worden geroepen voor het publiekelijk belasteren van de niet-gevaccineerden en het aanwakkeren van de woedende menigte op de sociale media.

De maffia, de gemaskerde dictators en de vaccinators hebben zichzelf te schande gemaakt door te “wedden” tegen de ongevaccineerden omdat mandaten alleen de macht hadden die wij hen gaven. Het was niet de naleving die een einde maakte aan de overheersing van big pharma, Bill Gates en zijn vele organisaties en het World Economic Forum… Het was DANKZIJ de mensen die we hebben geprobeerd in verlegenheid te brengen, belachelijk te maken, te bespotten en af te breken.

We moeten allemaal proberen enige innerlijke dankbaarheid te voelen voor de niet-gevaccineerden, omdat we hebben toegehapt en hen hebben gehaat omdat hun volharding en moed ons de tijd hebben gegeven om in te zien dat we het bij het verkeerde eind hadden.

Dus hopelijk zullen, als er ooit weer vaccinatie-eisen voor covid of een andere ziekte of virus worden ingevoerd, meer van ons wakker worden voor het opkomende autoritarisme dat zich niet bekommert om ons welzijn, maar meer om macht en controle. De oorlog tegen de ongevaccineerden is verloren en daar moeten we allemaal heel dankbaar voor zijn.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Gevangeniseiland Australië zet het internet uit – Wil geen pottenkijkers terwijl het de bevolking mishandelt

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

8 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hagar
Hagar
9 maanden geleden

Goed artikel, maar de oorlog tegen de ongevaccineerden is zeker nog niet afgelopen.

Binnenkort komen de spuitmaniakken weer af met één of ander virus, de homopokken of iets anders, waartegen iedereen weer moet ingespoten worden.

Ons verzet tegen de gifspuiters is dus nog lang niet gedaan.

Want als een moordlustig regime (onze eigen overheid of een internationale organisatie) ons wil vergiftigen met een biowapen, zullen ze dat niet doen door iets vrij te laten rondvliegen, dat is veel te gevaarlijk en onbeheersbaar.

Ze zullen het doen door een virushoax te creëren, en ons dan inspuiten met het biogif, zogezegd om ons te beschermen.

Dat is veel beter te controleren dan iets vrij te laten rondvliegen.

Max_Q
Max_Q
9 maanden geleden
Antwoord aan  Hagar

Uw laatste zin kan ook nog anders worden gezien: De hufters die nu een zoutoplossing kregen kunnen de losvliegende zooi niet ontlopen tenzij ze ergens in atoombunkers kruipen waar geen ongefilterde buitenlucht in kan. Zie ik niet gebeuren.

4 prikken en gezond
4 prikken en gezond
9 maanden geleden
Antwoord aan  Hagar

“Homopokken”
“Moed en principes van de ongevaccineerden”
En dit is dus 1 van de redenen waarom ik voor verplichte vaccinatie ben, niet perse voor Covid, want daar maak ik mij geen zorgen over.
Maar mensen zoals u mogen niet deze maatschappij slechter maken door de mazelen en polio te herintroduceren.
Deze pandemie heeft ook aangetoond wat er met ongevaccineerden gebeurt: Ze gaan onnodig dood en winnen HermanCainawards links en rechts.
“Moed en principes”

Gre
Gre
9 maanden geleden
Antwoord aan  4 prikken en gezond

Volgens mij draait u de dingen om. Ik ben vaccinvrij, heb onderliggende aandoeningen, ben ziek geweest (griep) maar ik ben er nog steeds. Ik ken gevaccineerden die om de haverklap ziek zijn, moe zijn, hersenbloeding krijgen ga zo maar door. En ik als vaccinvrije wandel gewoon tussen debijwerkingen door. Ik voel mij best. Tja, het is maar wat je wilt zien om het voor jezelf goed te praten. Een ding weet ik wel; ik zal zo lang als ik kan vechten tegen de huidige gifprikken.Ik ben een senior die volgens de berichten allang dood had moeten zijn ivm die corona waarvan nog steeds niet wetenschappelijk is aangetoond dat ie bestaat. Ik zou u willen adviseren (al is het nu een beetje laat) om dieper in de materie te duiken. En niet op de NOS af te gaan.

Qvic
Qvic
9 maanden geleden
Antwoord aan  4 prikken en gezond

@ 4 prikken en gezond 17 uren geleden,

Hiermee geef jij aan dat je meer vertrouwen hebt in de frauderende farmaceuten met haar chemische substanties in de injecties, waar niemand de ingrediënten van mogen weten. Je vertrouwt dus niet eens je eigen immuunsysteem, die alleen maar sterker wordt als je in aanraking komt met ziektes. Daar je ook weinig geeft om je eigen gezondheid op peil te houden. Want je besteedt jouw gezondheid liever uit aan wild vreemden, die meer waarde hechten aan mega geld te verdienen aan de injecties. Dan iemand anders gezondheid. Als je ook een zelf ging verdiepen in die mazelen en polio, dan zou je er achter kunnen komen, dat mazelen een kinderziekte is en max. 2 weken duurt en dan voor je leven er voor immuun voor bent. Polio een lood/tin vergiftiging is, wat vroeger vaak voor kwam door tinnen serviezen e.d. Alle hedendaagse oude ziektes worden juist in stand gehouden door injecties, die we vaccins noemen. Maar deze wijsheden is niet aan jouw besteed, want jij vertrouwt alleen wat de autoriteiten jouw wijs maken, wat jij geeft hiermee eigenlijk aan dat je te angstig bent om zelf na te denken.

Oizaz
Oizaz
8 maanden geleden
Antwoord aan  Qvic

Klopt helemaal!

Gre
Gre
9 maanden geleden

Als toetje zou het leuk zijn als van het woord ‘ongevaccineerden’ ‘vaccinvrije’ zou worden gemaakt. Klinkt wat vriendelijker vinden jullie niet?

Peter.
Peter.
9 maanden geleden

De volgende pandemie is op papier alweer in de maak,men wil kost wat kost de controle op de bevolking niet verliezen ,maar geloof nooit meer een politicus ,dat zijn de grootste criminelen,en zeker geen dokters .spindokters of beter gespuisdokters .