Gouverneur Jay Inslee (D-Washington) stuurde maandag een griezelige brief aan zijn aanhangers waarin hij voorspelde dat hen een zomer van “stroomstoringen, vernietiging en dood” te wachten staat in verband met de vermeende klimaatcrisis, meldt Katie Daviscourt.

De brief werd direct verstuurd nadat Gov. Inslee stilzwijgende steun had gegeven aan de vernietiging van vier dammen langs de Snake River die goed zijn voor 8 procent van de jaarlijkse elektriciteitsproductie van Washington, zo meldt Environmental Director van het Washington Policy Center Todd Meyers.

“Vorige week gaf @GovInslee stilzwijgende steun aan het vernietigen van de Snake River dammen en 8% van de elektriciteitsproductie van Washington. Vandaag stuurde hij een e-mail waarin hij waarschuwt voor elektriciteitstekorten deze zomer. #waleg,” twitterde Myers maandag.

In de e-mail wordt gewaarschuwd dat de verhoogde temperaturen het elektriciteitsnet in het hele land “catastrofaal” zullen verstoren, met de dood tot gevolg.

“Het lijkt een dodelijke zomer te worden,” staat er in de e-mail.

“Terwijl de klimaatcrisis verergert, worden we geconfronteerd met het meest extreme weer in de geschiedenis. Terwijl de staat Washington de natste start van de zomer in meer dan 70 jaar beleefde, bereiden andere staten zich voor op broeierige temperaturen die ons fragiele elektriciteitsnet catastrofaal zullen ontwrichten. Dat betekent stroomuitval, vernieling en dood. Kijk maar naar de krantenkoppen.”

Gouverneur Inslee en senator Patty Murray (D-Washington) hebben begin juni een ontwerprapport vrijgegeven, waarin staat dat het doorbreken van de Snake River dammen de beste manier zou zijn om de zalm van de Snake River, die op de lijst van bedreigde diersoorten staat, te redden.

Center Square meldt dat het voorstel de belastingbetaler tussen de $10,3 miljard en $27,2 miljard zou kosten, aangezien het vinden van andere manieren om te voorzien in irrigatie en elektriciteit geen eenvoudige zaak is.

Meyers waarschuwt al lang voor het verwijderen van de dammen van de Snake River, waarover in de staat al tientallen jaren wordt gediscussieerd, en stelt dat het verwijderen van de dammen zou neerkomen op “het vernietigen van elke windturbine en elk zonnepaneel in Washington.”

“Jaarlijks genereren de dammen ongeveer 8,3 miljoen megawattuur aan elektriciteit, of 8 procent van de energie van Washington,” schreef Meyers in een stuk voor The Seattle Times. “Dat is meer schone energie dan wordt geleverd door alle wind- en zonne-energie-installaties in de staat Washington bij elkaar opgeteld.

Tijdens de wetgevende sessie eerder dit jaar, sprak Gov Inslee zijn veto uit over House Bill 1623 om het “risico van rolling blackouts en stroomtekort gebeurtenissen” aan te pakken, ondanks het feit dat het wetsvoorstel unaniem door zowel het Huis als de Senaat van de staat kwam.

“Ervoor zorgen dat ons elektriciteitsnet op betrouwbare wijze stroom blijft leveren aan de inwoners van Washington is ook voor mij een prioriteit, en daarom werken er al meerdere staatsagentschappen aan deze kwestie”, schreef Inslee in zijn vetobrief.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Het is allemaal een leugen – regeringsrapporten bewijzen dat de kosten van levensonderhoud crisis en reisverstoring met opzet wordt gedaan om ‘The Great Reset’ te bevorderen

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Marc
Marc
9 maanden geleden

Op een enkele uitzondering na stuk voor stuk idioten die leden van de democratische partij daar in de US.

Anna
Anna
8 maanden geleden

En op het moment dat Rusland samen met de BRICS landen hun” eigen SWIFT systeem “ in werking gaan stellen is Amerika helemaal ten ondergang gedoemd.

Het zal nog even duren want deze voorbereiding vergt tijd, maar dat is Ruslands en de andere sympathiserende landen hun antwoord op het al jaren durende agressieve expansie beleid van Amerika.

Daar werkt Putin nu naar toe.
Amerika als machtigste natie sinds de tweede wereld oorlog nu “ zonder oorlog maar met het ontnemen van het oppermachtige financiële systeem “
ten val brengen…….

EN PUTIN HEEFT STERKE PAPIEREN VOOR DIT PLAN