Terwijl voedselverwerkende fabrieken in de VS op mysterieuze wijze tot de grond toe afbranden, is er in stilte een gigantische nieuwe fabriek geopend die voedsel maakt van insecten.

Eind mei kondigde Aspire Food Group aan dat het in Londen, Ontario, Canada, de grootste “alternatieve proteïne” voedselfabriek ter wereld had geopend die krekels als hoofdingrediënt gebruikt.

“Aspire’s nieuwe fabriek zal naar verluidt 9000 ton krekels per jaar produceren voor menselijke en dierlijke consumptie. Dat zijn ongeveer twee miljard insecten die jaarlijks over Canada en over de Verenigde Staten zullen worden verdeeld,” aldus een verslag.

Aspire pochte dat het reeds orders heeft die het de komende jaren bezig zullen houden.

Massale koeiensterfte stuurt schokgolf door voedselvoorziening terwijl speculaties toenemen: Worden ze opzettelijk vergiftigd?

Westernjournal meldt: Aspire beweert dat krekels rijk zijn aan proteïnen en beschouwd moeten worden als het volgende “supervoedsel”. De vezelrijke voedselbron is al te vinden in supermarkten en restaurants, zeggen ze, en ze “hebben een kleinere ecologische voetafdruk dan traditionele eiwitbronnen.”

Linkse mensen roepen natuurlijk al decennia lang dat insecten “duurzaam” zijn als voedsel, en quasi-overheidsinstanties proberen al jaren insecten aan de man te brengen.

Onlangs vroeg New York Food Policy zich af, “Waarom eten we niet meer insecten?”, en het Smithsonian plaatste onlangs een hele sectie op haar website om insecten als voedsel te promoten.

Wetenschappers en onderzoekers in Groot-Brittannië hebben geprobeerd om de Britse regering te laten beginnen met het serveren van insecten-voedsel aan schoolkinderen in de door de regering gecontroleerde scholen in het land.

“Onderzoekers zijn van plan om insecten zoals huiskrekels en meelwormen te voeden aan kinderen tussen vijf en elf jaar oud van vier basisscholen in Wales,” rapporteerde de Daily Mail in mei.

Schoolkinderen in Wales krijgen insecten als lunch

In de media verschijnen ook vaak verhalen over hoe de mens zijn voedselproductie zou moeten verschuiven in de richting van de consumptie van insecten. Vorig jaar publiceerde Time magazine een artikel met de titel: “Hoe mensen die insecten eten de planeet kunnen redden.” De Guardian meldde: “De toekomst van voedsel is insecten.” En niet te vergeten, het linkse CNN prijst het onderwerp aan en zegt dat insecten “het voedsel zijn dat de planeet kan voeden en misschien wel redden.”

Inderdaad, Aspire Food Group werd geboren in 2013 toen de in Egypte opgericht McGill-student Mohammed Ashour en zijn team de prestigieuze $ 1 miljoen Hult Prize wonnen voor hun onderzoek naar insecten als voedselbron voor mensen. De prijs, uitgereikt door president Bill Clinton, dreef Ashour en zijn team ertoe Aspire Foods op te richten om het gebruik van insecten voor voedsel verder te onderzoeken.

Aspire is geregistreerd in het Afrikaanse land Ghana en heeft nu ook vestigingen in de VS en Canada.

“We hebben in feite de hele levenscyclus van een krekel in kaart gebracht en gekeken naar elke mogelijkheid om gegevens te verzamelen en automatisering toe te passen,” vertelde Ashour in 2017 aan Food Navigator.

Bill Gates denkt dat we 100% synthetisch vlees moeten gaan eten

Ashour is nauwelijks de enige. De linkse miljardair Bill Gates heeft ook geprobeerd insecten als voedsel te pushen. Een groep die zich toelegt op het ontwikkelen van insecten voor voedsel, won in 2012 een grote subsidie van de Bill & Melinda Gates Foundation en heeft gewerkt aan het overschakelen van de mensheid op het consumeren van insecten.

Gates heeft ook geprobeerd om mensen naar synthetische voeding te leiden. Vorig jaar nog haalde Gates het nieuws door erop aan te dringen dat de wereld zou stoppen met het eten van rundvlees en het zou vervangen door synthetische vleesproducten.

Nieuwe Wereld Orde: Wees gelukkig, eet afval en drink pis

Ondertussen, terwijl de miljardair-elites en linkse wetenschappers proberen ons te pushen om insecten en chemisch gemaakt, synthetisch voedsel te eten, ervaart Amerika een groeiend aantal rampen die onze boerderijen, fabrieken en verwerkingsfabrieken treffen, waardoor onze toch al overbelaste voedselketen nog meer onder druk komt te staan.

Terwijl de prijzen van de Amerikaanse kruidenierswaren de pan uitrijzen, zien we de ene ramp na de andere. Vorige week stierven duizenden runderen plotseling in Kansas, meer dan een half miljoen pond voorgekookte kip moest worden teruggeroepen uit vrees voor ziekte en duizenden kippen kwamen om in een enorme brand op een boerderij in Arkansas.

Dit alles komt nog bovenop de lijst van een groeiend aantal voorzieningen die worden vernietigd juist nu ze het hardst nodig zijn.

Hier is de bijgewerkte lijst van in de VS gevestigde voedselverwerkende bedrijven die onder de regering Biden zijn vernietigd

Te midden van al deze vernietiging opent een groep linkse rakkers in Canada een enorme faciliteit om ons aan te sporen insecten te eten. Het kan toeval zijn, maar de timing is verbazingwekkend.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


“Great Reset”: Het World Economic Forum vertelt het publiek om te beginnen met het eten van onkruid, insecten en rioolwater

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Walhalla
Walhalla
9 maanden geleden

Walgelijk. Ik zal nooit die troep eten. Vanaf nu af aan enkel echt vlees. Nog één echt vlees verwerkend bedrijf afgebrand dan open we de directe aanval op deze giffarieken, oog om oog tand voor tand!

Feng
Feng
9 maanden geleden

Nog even dan worden fabrieken geopend die mensen verwerken om de insecten (1%) te voeden.Ach, dat is nu eigenlijk al aan de gang.