Zondag ontwikkelde de Internationale Zwemfederatie een nieuw “genderinclusiebeleid”. Volgens die wet mogen zogenaamde transvrouwen alleen deelnemen aan zwemwedstrijden voor vrouwen als ze voor hun twaalfde jaar genitaal zijn verminkt.

Maandag presenteerde de Internationale Zwemfederatie (FINA) haar nieuwe “Gender Inclusion Policy”, die het bestuur zondag ontwikkelde.

Volgens de wet mogen biologische mannen die beweren vrouw te zijn, niet meer deelnemen aan het vrouwenzwemmen. De enige uitzondering is als ze voor hun twaalfde een zogenaamde geslachtsverandering hebben doorgevoerd, meldt de New York Post.

Dit betekent niet dat we mensen aanmoedigen om zich als twaalfjarige om te laten bouwen. Het gaat over wat de onderzoekers zeggen, dat als je verandert na het begin van de puberteit, je een fysiek voordeel hebt, wat oneerlijk is, vertelde James Pearce, woordvoerder van de voorzitter van de International Swimming Federation, Husain Al-Musallam, aan AP.

Ze [de zwemvereniging] zeggen niet dat iedereen op 11-jarige leeftijd getransformeerd moet worden, dat zou belachelijk zijn. In de meeste landen kun je op die leeftijd niet eens een geslachtsverandering ondergaan en hopelijk wordt niemand aangemoedigd om dat te doen. Kortom, ze zeggen dat het niet mogelijk is voor mensen die geslachtsverandering hebben ondergaan om te concurreren zonder een voordeel te hebben, vervolgde hij.

FINA stelt nu een “open categorie” voor als aanvulling, waar iedereen ongeacht geslacht kan deelnemen en strijden. Er zijn echter nog geen details uitgewerkt over hoe het in de praktijk zou werken.

Het nieuwe besluit maakt een einde aan de plannen van de Amerikaanse ‘transvrouw’ Lia Thomas om olympisch zwemster te worden bij de vrouwen nadat hij, op enkele uitzonderingen na, alle tegenstand verpletterde tijdens college- en universiteitswedstrijden in het vrouwenzwemmen.

Thomas’ bange teamgenoten vermijden nu hopelijk ook zijn aanwezigheid in de kleedkamers, waar hij volgens de informatie van de teamgenoten ‘karakteristiek paradeert‘ met zijn mannelijke geslachtsdelen.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


“Niemand vertelde me iets van wat ik je nu ga vertellen”: Getransitioneerde man deelt grimmige details van transoperaties

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
henry
henry
7 maanden geleden

Een totaal van God losgeslagen geschifte wereld.

Doordenker-2
Doordenker-2
7 maanden geleden

“People who cannot accept themselves for what they are, are trying to force others to accept them for what they are not!”