Een Zweeds onderzoek heeft aangetoond en bevestigd dat het mRNA in de Pfizer/BioNTech Covid-injecties cellen binnendringt en zijn boodschap binnen 6 uur op menselijk DNA transcribeert, waardoor ons eigen DNA wordt veranderd, meldt The Expose.

De bevindingen komen na een eerdere studie uit Zweden die in oktober 2021 werd gepubliceerd en waaruit bleek dat het spike-eiwit onze celkernen binnendringt en het mechanisme aantast dat cellen hebben om beschadigd DNA te herstellen.

The Highwire heeft een gemakkelijk te begrijpen video gemaakt waarin de vorige studie wordt uitgelegd, inclusief grafieken, en die dus een goed uitgangspunt is om de betekenis van de laatste studie uit Zweden te helpen begrijpen.

Eerdere studies

Preklinische dierstudies van de Pfizer/BioNTech Covid mRNA-injectie (BNT162b2) toonden omkeerbare effecten aan op de lever van ratten, waaronder: vergrote lever, vacuolatie en verhoogde enzymengehalten (γGT, AST, ALP). In het beoordelingsrapport over BNT162b2 dat Pfizer aan het EMA heeft verstrekt, tonen studies bij ratten aan dat de inhoud niet op de injectieplaats blijft en dat een relatief groot deel (tot 18%) van de totale “vaccin”-dosis in de lever terechtkomt.

Een andere studie in mei 2021 door MIT-wetenschappers toonde aan dat SARS-CoV-2 RNA omgekeerd getranscribeerd en geïntegreerd kan worden in het genoom van menselijke cellen en tot expressie gebracht kan worden als chimerische transcripten. Hoewel niemand van de bedrijfsmedia of de bedrijfswetenschap er op dat ogenblik naar leek te vragen, doen de bevindingen van deze studie de vraag rijzen of deze zelfde omgekeerde transcriptie ook kan voorkomen met RNA in Covid-injecties.

ABC 10 News berichtte over de MIT studie kort nadat deze was gepubliceerd.

Wat is omgekeerde transcriptie?

Beelden zeggen meer dan duizend woorden, dus in plaats van een uitleg te schrijven hebben we een video gevonden die het mechanisme van omgekeerde transcriptie van HIV, een retrovirus, introduceert. Het is misschien wat gedateerd en te simplistisch, maar het illustreert hoe HIV een cel infecteert en zichzelf repliceert met behulp van reverse transcriptase en de cellulaire machinerie van de gastheer.

De eerste studie naar omgekeerde transcriptie van injectie-eiwitten

Naar aanleiding van de bevindingen van de dierstudies en de MIT studie, heeft een groep Zweedse wetenschappers van de Lund University een studie uitgevoerd om te onderzoeken welk effect de Pfizer/BioNTech injectie (BNT162b2) had op menselijke levercellen en of het door Pfizer gecodeerde spike-eiwit RNA omgekeerd getranscribeerd kan worden in DNA. De studie, ‘Intracellular Reverse Transcription of Pfizer BioNTech COVID-19 mRNA Vaccine BNT162b2 In Vitro in Human Liver Cell Line’, werd gepubliceerd op 25 februari 2022.

“In deze studie onderzochten we het effect van BNT162b2 op de menselijke levercellijn Huh7 in vitro,” schreven de auteurs van de studie.

Uit de studie bleek dat de mRNA-injectie in staat is om de menselijke levercellijn Huh7 binnen te dringen en dat het mRNA van de injectie omgekeerd getranscribeerd wordt in DNA, en dat al zes uur nadat de cellen eraan blootgesteld werden.

“Een mogelijk mechanisme voor omgekeerde transcriptie is via endogeen [intracellulair] omgekeerd transcriptase LINE-1, en de nucleus eiwit distributie van LINE-1 is verhoogd door BNT162b2,” schreven de studie auteurs.

“Huh-cellen zijn ‘onsterfelijke’ levertumorcellen en groeien ad-infinitum als je ze liefde geeft,” legde Jessica Rose uit, “LINE-1 is een reverse transcriptase dat we dragen en ~17% van ons genoom omvat!”

“Onze studie toont aan dat [Pfizer’s mRNA-injectie] … omgekeerd getranscribeerd kan worden naar DNA … en dit kan aanleiding geven tot de zorg of [injectie]-afgeleid DNA geïntegreerd kan worden in het genoom van de gastheer en de integriteit van genomisch DNA kan aantasten, wat mogelijk genotoxische bijwerkingen kan mediëren.”

In de onderstaande video legt Dr. Mobeen Syed, gastheer van Dr. Been, deze studie uit in lekentaal. We hebben de video ingesloten om te beginnen op 8:17, waar hij in de volgende 9 minuten begint uit te leggen, wat omgekeerde transcriptie, Huh7-cellen, LINE-1-genexpressie, LINE-1-eiwit is en wat dit allemaal betekent.**

De studie concludeert: “Onze studie is de eerste in vitro studie over het effect van Covid-19 mRNA vaccin BNT162b2 op menselijke lever cellijn. We presenteren bewijs voor snelle penetratie van BNT162b2 in de cellen en daaropvolgende intracellulaire omgekeerde transcriptie van BNT162b2 mRNA in DNA.”

Verwijzend naar de studie tweette Dr. Peter McCullough: “Alden et al, Lund University, Zweden, bevestigt een van onze ergste angsten. Het exogene [extracellulaire] genetische materiaal dat codeert voor het gevaarlijke Spike Eiwit wordt omgekeerd getranscribeerd in het menselijk genoom; mogelijke langdurige constitutieve expressie / synthese van ziekte-bevorderende / dodelijke Spike.”

De ergste angsten zijn uitgekomen: Pfizer mRNA integreert in uw DNA

Was dit al die tijd het plan?

Om de vraag te beantwoorden of dit het plan was, volgt hieronder een selectie van uittreksels van beruchte personen over gen-editing, in hun eigen woorden. Verder commentaar is niet nodig, deze uittreksels spreken voor zich, u beslist.

In een interview met Charlie Rose, zei Klaus Schwab: “Het verschil van deze vierde industriële revolutie is dat het niet verandert wat je doet, het verandert jou. Als je genetische manipulatie als voorbeeld neemt, ben jij het die verandert. En dat heeft natuurlijk een grote impact op je identiteit.”

Tal Zaks, chief medical officer van Moderna, verklaarde: “In elke cel is er iets dat boodschapper-RNA of kortweg mRNA wordt genoemd en dat de kritieke informatie van het DNA in onze genen doorgeeft aan de eiwitten, waar we eigenlijk allemaal van gemaakt zijn. Dit is de kritieke informatie die bepaalt wat de cel zal doen. We zien het dus als een besturingssysteem. …. Dus, als je dat zou kunnen veranderen, … als je een regel code zou kunnen introduceren, of een regel code zou kunnen veranderen, dan blijkt dat ingrijpende gevolgen te hebben voor alles, van griep tot kanker.”

Tijdens een interview met Anthony Fauci op 30 april 2020 zei Bill Gates dat hij bijzonder enthousiast was over het volgen van een nieuwe aanpak, het zogenaamde ‘RNA-vaccin’. Gates legde uit: “In tegenstelling tot een griepprik, die fragmenten van het griepvirus bevat zodat je immuunsysteem kan leren om ze aan te vallen, geeft een RNA-vaccin je lichaam de genetische code die nodig is om zelf virusfragmenten te produceren.”

Rond deze tijd maakte Gates een promotievideo voor zijn “RNA-vaccins.”

Forbes publiceerde op 29 november 2021 een artikel van Steven Salzberg met de titel: “Yes, The Vaccine Changes Your DNA. Een heel klein beetje. That’s A Good Thing.” En later veranderde hij de titel van het artikel tot “Covid Vaccins veranderen je DNA niet – Ze helpen cellen te kiezen om je immuunrespons te versterken”.

De auteur veranderde de kop om te benadrukken dat de vaccins “uw DNA niet veranderen” zonder de inhoud van het artikel te veranderen.

Forbes geeft toe dat mRNA-vaccins je DNA veranderen en verandert dan de titel

Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Verschrikking: mRNA-shots kunnen veranderd menselijk DNA doorgeven aan toekomstige generaties

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties