Omdat het zo verschrikkelijk heet zou zijn, verbiedt Frankrijk openluchtevenementen. Blijkbaar mogen de mensen niet meer zelf nadenken en beslissen, maar hebben zij de wijze en goede staat nodig om te zeggen of zij naar buiten mogen gaan. In Frankrijk is Macron, de WEF-Young-Global-Leader, onlangs tot president benoemd na een zogenaamd eerlijke en democratische stemming. Niet afgeschrikt, gaat hij door met de globalistische agenda van Klaus Schwab, meldt Willi Huber.

In delen van Frankrijk worden temperaturen gemeten van rond de 40 graden Celsius. Dat is genoeg om de burgers te betuttelen die blijkbaar niet de straat op kunnen zonder de hulp van president Macron, die loyaal is aan het WEF. Dit alles maakt natuurlijk deel uit van de klimaatveranderingsagenda, die op basis van een vermeende “meerderheid” van de wetenschap beweert dat de door de mens veroorzaakte klimaatverandering ons bestaan bedreigt. Het onwetenschappelijke proces waarbij geen enkele kritiek of tegenadvies wordt toegestaan, is vergelijkbaar met het proces van goedkeuring en distributie van de Covid-spuiten.

Maar jij wilt het ook…

“Het gaat om de gezondheid van mensen”, zo rechtvaardigen ambtenaren de maatregel. Deze zin is waarschijnlijk goed gerepeteerd in de afgelopen 2,5 jaar. Misschien komen er binnenkort ook lockdowns, zodat niemand omkomt in het verkeer. Het is moeilijk voor te stellen wat er zou kunnen gebeuren. De reeds voorbereide autoverboden passen goed in het concept. Veel Fransen, die, zoals bekend, uit Afrika komen, zullen niet kunnen stoppen met lachen om deze maatregelen. Maar misschien zullen zij dezelfde woede voelen als ieder weldenkend en vrijheidslievend mens.

Ik dring er bij onze lezers op aan geen geloof te hechten aan de mainstream leugens over “ongekende” zomertemperaturen. Het Europese warmterecord werd op 10 juli 1977 in Athene gevestigd – met 48 graden Celsius. Frankrijk staat bekend om zijn hete zomers. Op 28 juni 2019 werd het 45,9 graden in Gallargues-le-Montueux in het zuidelijke departement Gard. Maar waarschijnlijk heeft de mainstream, waarmee zowel wij als de Franse regering de bevolking bedoelen, toch gelijk – en staat ons dit jaar de warmste zomer ooit te wachten. Net als elk jaar sinds het klimaatalarmisme in de mode is.

Als we mainstream waren, zouden we dit artikel eindigen met foto’s van bosbranden, woestijnen en uitgedroogde steppen en erop wijzen dat het in 1913 56,7 graden Celsius was in de Amerikaanse Vallei des Doods. Hadden de mensen toen maar vreselijk hoge belastingen betaald om het klimaat te helpen koelen! In plaats daarvan proberen we foto’s uit een tijd dat mensen nog blij waren met een paar warme zomerdagen.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Regeringsrapport uit 2019 bewijst dat Lockdown werd ingevoerd om te voldoen aan “Zero Carbon” doelen, niet vanwege Covid-19

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Doordenker-2
Doordenker-2
9 maanden geleden

Normaal bereikt alleen UV-A en UV-B straling het aardoppervlak en beschermt het magneetveld van de Aarde ons tegen de zeer gevaarlijke UV-C straling.
Als gevolg van de aanhoudende verzwakking van het magneetveld van de Aarde, bereikt steeds meer UV-C straling het aardoppervlak en deze straling is schadelijk (dodelijk) voor fauna (dieren-vee) en flora (planten-landbouwgewassen).
De toename van UV-C zal dus grote gevolgen hebben voor de voedselproductie, waardoor 8 miljard mensen van voedsel voorzien steeds moeilijker zal worden.
Dat is iets wat de machthebbers van deze planeet blijkbaar goed beseffen…