De laatste onafhankelijke regering die Duitsland had was die van Hitler. Elke volgende Duitse regering was een marionet van Washington, schrijft Paul Craig Roberts. Zoals Mike Whitney schrijft: “Berlijn zal altijd in de pas lopen met Washington in plaats van zijn zakelijke overeenkomsten na te komen of te handelen in het belang van zijn eigen volk.”

Maak kennis met de nieuwe baas; Poetin leidt cruciale koolwaterstoffen naar het oosten en laat Europa met lege handen achter

Duitsland betaalt een hoge prijs en binnenkort zullen Amerikaanse eigenaars van BMW’s, Mercedessen, Porsches en Volkswagens dat ook doen. De absurde sancties tegen Rusland ontregelen de Duitse economie. Deze week veroorzaakten de sancties een vermindering van 40% van het aardgas naar Duitsland via de Nord Stream pijplijn, wat een verdere impuls gaf aan de aardgasprijzen die de afgelopen drie maanden zijn geëxplodeerd. Oekraïne heeft de Russische gasstromen naar Europa via Oekraïne verminderd en die via de pijpleiding door Polen zijn stopgezet. Aangezien er geen onmiddellijk beschikbare alternatieve bevoorrading is, zal de Duitse industrie het moeilijk krijgen om te functioneren. Eigenaars van Duitse auto’s kunnen waarschijnlijk een tekort aan onderdelen verwachten. Het is mogelijk dat de sancties van Washington tegen Rusland de Duitse auto-industrie zullen vernietigen.

Mercedes-baas waarschuwt ook: bevriezing van de gasvoorziening zou grote delen van de economie treffen

Sommige Europese fabrieken sluiten nu al hun deuren. Nu de Federal Reserve vastbesloten lijkt de Amerikaanse economie in een recessie te brengen, zou de westerse wereld binnenkort in een recessie kunnen belanden en te maken kunnen krijgen met politieke instabiliteit. De westerse regeringen en de leugenmedia zullen Rusland de schuld geven. Het waren echter de sancties van Washington, niet Rusland, die de prijzen deden stijgen en de energie- en andere markten verstoorden. De ondoordachte poging om Rusland te chanteren heeft in het Westen een averechtse uitwerking gehad. Het zilveren randje in de dreigende economische tegenspoed is de ondergang van het globalisme.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Duitse chemische gigant waarschuwt voor “totale ineenstorting” van het land als Russische olie en gas worden afgesloten

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Anna
Anna
7 maanden geleden

Dit ligt voor de hand.
De hele toeleverings keten loopt straks vast.
En onze economie erbij.
De geschiedenis gaat zich herhalen.
Jaren 30 taferelen!
We willen de “ Russische beer “ toch straffen??
Moet je de consequenties van dragen❗️