Vorige maand luidde een internationale coalitie van luchtvaart- en medische professionals de noodklok over vaccinatieschade bij piloten.

Een Brits EasyJet-vliegtuig maakte afgelopen zondag een noodlanding op de luchthaven van Edinburgh in Schotland nadat de piloot plotseling “onwel was geworden”, meldt RAIR. Het vliegtuig was rond 1 uur plaatselijke tijd opgestegen van het Griekse eiland Kreta en werd door de co-piloot aan de grond gezet terwijl de gezagvoerder ziek in de wc zat.

Het vliegtuig vloog van Heraklion – de grootste stad op het Griekse eiland Kreta – naar de Schotse hoofdstad. Passagiers meldden dat ze de gezagvoerder het toilet zagen binnengaan en niet meer zagen verschijnen, wat niet werd bevestigd door de luchtvaartmaatschappij toen The Sun daarom vroeg.

Een passagier, die anoniem wilde blijven, vertelde de Schotse krant dat er vijf brandweerwagens en twee ambulances op de landingsbaan stonden te wachten toen ze de noodlanding maakten.

“Een zeer jong uitziende co-piloot kondigde via de intercom aan dat de piloot onwel was geworden. Het is onbekend of de piloot voor de landing terugkeerde naar de cockpit. Niemand heeft hem uit het toilet zien komen”, aldus de passagier.

Een woordvoerder van EasyJet bevestigde dat vlucht EZY6938 van Heraklion naar Edinburgh op 12 juni een noodlanding moest maken omdat de piloot onwel was geworden. De woordvoerder voegde eraan toe dat ambulancepersoneel zich na de landing uit voorzorg over de piloot ontfermde. “De veiligheid en het welzijn van onze passagiers is altijd onze hoogste prioriteit.”

Gevaccineerde piloot sterft tijdens vlucht, vliegtuig moet noodlanding maken

‘Vaccin’ voorstanders en schade

EasyJet moedigt zijn vliegtuigpersoneel aan om zich in te laten enten, maar de budgetmaatschappij heeft hen hiertoe niet verplicht. In januari 2021 heeft de Britse discount luchtvaartmaatschappij echter cabinepersoneel en piloten opgeleid om de controversiële mRNA-injecties toe te dienen. “Als cabinepersoneel bevinden we ons in een uitstekende positie om de “vaccinatie”-inspanning te ondersteunen vanwege de eerste hulp en veiligheidsgerichte training die we voor ons werk krijgen, zei cabinepersoneelslid Katy Bryant. Ironisch genoeg leek de bemanning niet in staat om de zieke kapitein te helpen die opgesloten zat in de badkamer.

RAIR Foundation USA heeft eerder melding gemaakt van medische complicaties bij piloten na mRNA-injecties. “Verhalen over medische problemen die piloten beschrijven zijn huiveringwekkend, vooral na verschillende recente bijna-catastrofes met arbeidsongeschikte piloten.”

Piloot Greg Pearson deelde zijn schokkende verhaal van snel opkomende atriale fibrillatie na te zijn geïnjecteerd met het experimentele Covid “vaccin”. Pearson onthult dat zijn verhaal vaker voorkomt dan leiders ons vertellen. Als gevolg daarvan hebben veel mensen zich afgevraagd of gevaccineerde piloten een vluchtrisico vormen.

Vorige maand luidde een internationale coalitie van luchtvaart- en medische professionals de noodklok over vaccinatieschade bij piloten. De coalitie ontvangt dagelijks berichten van piloten met vaccinatieschade. Onder meer EasyJet heeft piloten in dienst die vaccinatieschade hebben opgelopen. De coalitie roept de luchtvaartautoriteiten op in te grijpen om deze gezondheidscrisis aan te pakken.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Gedwongen vaccinatie voor luchtvaartmaatschappijen: gevaccineerde piloot krijgt hartstilstand enkele minuten na landing

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Flip
Flip
7 maanden geleden

In Nederland noemen we ‘bathroom’ gewoon w.c. lijkt me anders wel erg modern en duur vliegtuig als het een badkamer zou hebben

Anna
Anna
7 maanden geleden

Het is inmiddels bekend dat HARTPROBLEMEN een complicatie kunnen zijn van de vaccinaties.
Pfizer : een foutje! Staat in jullie papers. !