Uit een onderzoek bij 300.000 mensen die het COVID-19-vaccin niet kregen, bleek dat de niet-gevaccineerden geen onevenredige belasting voor de gezondheidsstelsels vormden – in feite kenden zij zeer lage percentages ziekenhuisopnames en ernstige COVID-19, meldt Epoch Times.

Er zijn maar heel weinig studies die nagaan hoe het degenen vergaat die ervoor hebben gekozen te vertrouwen op natuurlijke immuniteit en natuurlijke producten, in vergelijking met degenen die hebben ingestemd met genetische COVID-19 vaccins, de laatsten die al dan niet ook hebben geprobeerd hun immuunsysteem te optimaliseren, als het gaat om COVID-19.

De weinige die zijn gedaan, mengen vaak gevaccineerden met niet-gevaccineerden, zoals blijkt uit de gegevens van professor Norman Fenton en zijn groep aan de Queen Mary, University of London, in het Verenigd Koninkrijk.

Dat verandert met de eerste bekendmaking van de analyse van de enquêtegegevens van het internationale Control Group-project – ook bekend als de Vax Control Group.

Het door burgers geleide project is opgezet door een coöperatie in Eastbourne (V.K.), de Control Group Cooperative – en heeft al meer dan 300.000 abonnees gehad.

Rob Verkerk Ph.D. van Alliance for Natural Health heeft een team geleid, waaronder Dr. Naseeba Kathrada (huisarts, Zuid-Afrika, Caring Healthcare Workers Coalition), Christof Plothe D.O. (integratief en osteopathisch arts, Duitsland) en Dr. Kat Lindley (huisarts, VS), dat de eerste vijf maanden van enquêtegegevens van “controlegroep”-deelnemers heeft verzameld, geanalyseerd en geïnterpreteerd.

De enquêtegegevens bieden belangrijke onthullingen, waaronder:

  • De niet-gevaccineerde deelnemers aan de “controlegroep” vormen geen onevenredige belasting voor de gezondheidszorg – integendeel, zij hebben een zeer laag aantal ziekenhuisopnames en ernstige COVID-19-ziekte komt zelden voor.
  • Zij zijn meer geneigd tot zelfzorg en gebruiken natuurlijke producten zoals vitamine D, vitamine C, zink en quercetine.
  • Velen hebben ivermectine en hydroxychloroquine gebruikt.
  • Vrouwen hebben menstruatie- en bloedingsstoornissen gekregen ondanks het feit dat zij niet gevaccineerd zijn, mogelijk als gevolg van blootstelling aan spikeiwitten en shedding.
  • De geestelijke gezondheid van deze vrouwen is aanzienlijk belast, mogelijk verergerd door hun stigmatisering door de reguliere, “gevaccineerde” samenleving.
  • Zij zijn zwaar gediscrimineerd vanwege hun beslissing om hun recht op geïnformeerde toestemming uit te oefenen en de toediening van “genetische vaccins” te weigeren.

Lees het persbericht:

Geen prik, minder ziekenhuisopnames – volgens internationaal onderzoek

Een internationaal onderzoek van een gezondheidsbewuste “controlegroep” die meer dan 300.000 mensen omvat die ervoor gekozen hebben om COVID-19 vaccinatie te vermijden, toont aan dat de deelnemers de gezondheidssystemen minimaal belasten door hun sterke vertrouwen op natuurlijke immuniteit, zelfzorg en het gebruik van natuurlijke gezondheidssupplementen om COVID-19 te helpen voorkomen of zelfs behandelen.

Toch wordt deze groep geconfronteerd met ongegronde discriminatie, banenverlies en geestelijke gezondheidsproblemen die nog worden verergerd door hun marginalisering door de mainstream maatschappij.

Het onderzoek van de deelnemers aan de “Controlegroep” omvat een subgroep van de meer dan 305.000 deelnemers uit meer dan 175 landen die zich hebben aangesloten bij het door burgers geleide project en ervoor hebben gekozen geen COVID-19-vaccins te ontvangen.

De bevindingen die net werden geüpload naar de preprint server ResearchGate, tonen aan dat tijdens de onderzoeksperiode van 5 maanden (sept. 2021 tot en met feb. 2022), de deelnemers lage percentages van ernstige COVID-19 ziekte hadden, zelden in het ziekenhuis werden opgenomen, en op grote schaal natuurlijke gezondheidsproducten gebruikten zowel voor preventie als voor de behandeling van milde tot matige COVID-19.

Gegevens van deze eerste vijf maanden van het onderzoek van de Controlegroep werden geanalyseerd en geïnterpreteerd door een onafhankelijk, internationaal team onder leiding van Robert Verkerk Ph.D., een multidisciplinaire wetenschapper en de oprichter, uitvoerend en wetenschappelijk directeur van de non-profit Alliance for Natural Health International.

Co-auteurs waren drie praktiserende clinici, Dr. Naseeba Kathrada uit Zuid-Afrika, Christof Plothe D.O. uit Duitsland en Dr. Katarina Lindley uit de VS.

De auteurs kwamen tot de beoordeling van de enquêtegegevens door hun samenwerking in de afgelopen maanden met de World Council for Health, een non-profit, wereldwijde coalitie van gezondheidsgerichte organisaties en groepen uit het maatschappelijk middenveld.

De bevindingen van het onderzoek waren gebaseerd op een subcohort van ongeveer 18.500 deelnemers aan de controlegroep die gedurende de eerste vijf maanden van het onderzoek maandelijks vragenlijsten hadden ingevuld.

Een van de veelomvattende verzamelde gegevens was de vraag waarom deelnemers vaccins vermeden, waarbij wantrouwen jegens regeringen en farmaceutische bedrijven en bezorgdheid over bijwerkingen van onvoldoende geteste vaccins hoog op de lijst stonden.

Deelnemers meldden uitgebreide geestelijke gezondheidsproblemen die mogelijk werden verergerd door de stigmatisering en discriminatie waarmee degenen die COVID-19-vaccins mijden, werden geconfronteerd.

Er werd ook vastgesteld dat vrouwen, ondanks het feit dat ze niet gevaccineerd waren voor COVID-19, last hadden van menstruatie- en bloedingsafwijkingen die in verband kunnen zijn gebracht met blootstelling aan virussen, uitscheiding, blootstelling aan spike-eiwitten of pandemie-gerelateerde gedragsveranderingen. Degenen die nooit maskers droegen, rapporteerden de laagste niveaus van COVID-19-ziekte.

Aangezien de deelnemers zelf zijn geselecteerd en zelf hebben gerapporteerd, moeten de onderzoeksbevindingen met voorzichtigheid worden geïnterpreteerd wanneer ze worden vergeleken met nationale statistieken of studies gebaseerd op willekeurig geselecteerde populaties.

Het in het VK gebaseerde Control Group-project werd medio 2021 opgericht als een door burgers geleide coöperatie die tot doel heeft de gezondheidsresultaten op lange termijn onder de COVID-19-vaccinvrijen te evalueren en de leden ervan te verbinden met ondersteunende netwerken in het land en online gemeenschapsgroepen.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Degenen die het Covid-vaccin krijgen, kunnen NOOIT meer volledig immuun worden – Overheidsstatistieken onthullen de schokkende waarheid

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Dee
Dee
7 maanden geleden

Tja, afgelopen jaar toen iedereen de omnikron variant had, ben ik flink verkouden en grieperig geweest. Gewoon een paar daagjes thuis gebleven en rustig aan gedaan, paar paracetamolletjes en toen was ik weer beter.

Maja
Maja
7 maanden geleden
Antwoord aan  Dee

Rond Kerst 2021 2 weken doodziek geweest en nu nog niet 100% hersteld. Die weken zijn eigenlijk helemaal weg uit mijn geheugen, ik herinner mij er heel weinig van. Ben 77 jr en nog nooit gevaccineerd. Mijn zoon heeft mij verzorgd en zat nachtenlang aan mijn bed om te zien of ik nog ademde. De dokter wilde niet komen – want Corona – en zei neem maar paracetamol en als het niet meer gaat dan 112 bellen. WAT heb je aan zon ‘arts” . Makkelijk toch? Mijn enige hoop is dat mijn lichaam een volgende covid makkelijker kan verslaan. Want een prik komt er NIET in.

Anna
Anna
7 maanden geleden
Antwoord aan  Maja

Artsen en covid. Een heikel punt……. Bij een eventuele herhaling bellen of mailen met de “ zelfzorg covid “ website.( is van naam veranderd maar hier kun je het contact nog vinden ) Krijg je een telefonisch consult met goede adviezen.

Petra
7 maanden geleden
Antwoord aan  Maja

Met de gifprikken was je er nu waarschijnlijk niet meer geweest.
Heel verstandig om het zo te doen.

Petra
7 maanden geleden

De reden dat er geen onafhankelijk onderzoek gedaan is en wordt op een representatieve steekproef wordt met de dag duidelijker:

Dan komt vast te liggen dat de GIFPRIKKEN de zaak vele malen erger maken en dat de corona griep nooit echt ernstig is geweest.

Twee redenen waar uit blijkt dat de ‘Emergency Use Authorisation’ met opzettelijk valse voorwendselen is gebruikt om de wereldbevolking met vergif te kunnen injecteren.