Niemand heeft enig idee waar deze wapens heengaan. Veel van hen worden vernietigd of veroverd door de Russen, natuurlijk. En de rest wordt door Zelenski en zijn bende criminele oligarchen verkocht op de zwarte markt.

Het is duidelijk dat het enige doel is om zoveel mogelijk dood en verderf te zaaien. Het is niet duidelijk wat het Westen hiermee opschiet. Ik acht het niet mogelijk dat ze nog steeds denken dat ze kunnen “winnen”. Zelfs de Amerikaanse leugenpers geeft dat nu toe.

In een verbazingwekkende draai geven Amerikaanse leugenmedia nu toe dat Oekraïne de oorlog aan het verliezen is

RT:

Washington zal Kiev nog eens 1 miljard dollar aan “veiligheidsbijstand” geven, waaronder artillerie, munitie en geavanceerde raketten, kondigde de Amerikaanse president Joe Biden woensdag aan na een telefoongesprek met zijn Oekraïense ambtgenoot Volodymyr Zelensky.

Biden deelde Zelensky mee dat de hulp “extra artillerie en kustverdedigingswapens zou omvatten, evenals munitie voor de artillerie en geavanceerde raketsystemen die de Oekraïners nodig hebben om hun defensieve operaties in [Donbass] te ondersteunen”, aldus een door het Witte Huis vrijgegeven uitdraai van het gesprek.

De “Slag om Donbass” is al voorbij, en de raketten worden gewoon afgevuurd op willekeurige woonflats. Het is gewoon een slachting omwille van de slachting.

De overgebleven Oekraïense troepen geven zich allemaal over.

Rusland stuurt veel meer materieel om het proces te versnellen, aangezien Zelensky is begonnen met het bombarderen van willekeurige woongebouwen.

Maar hier is de grap – het Westen – inclusief de VS – heeft bijna geen wapens meer

The Press United:

Oekraïne van wapens voorzien voor zijn conflict met Rusland is een zware taak voor de VS en zijn bondgenoten omdat de eisen van Kiev voortdurend veranderen, heeft de permanente vertegenwoordiger van de VS bij de NAVO Julianne Smith gezegd.

Het verlenen van militaire steun aan de regering van Volodymyr Zelensky “is een voortdurend evoluerend proces dat veel verschillende onderdelen heeft,” zei Smith tijdens een online evenement dat woensdag werd georganiseerd door het in Washington gevestigde Center for a New American Security.

“Eerst en vooral moeten we rekening houden met de veranderende lijst van eisen die bijna dagelijks uit Kiev binnenkomen. De verzoeken stromen dus binnen. We zitten met de bondgenoten om de tafel en proberen te bepalen welke bondgenoten kunnen reageren, wie bereid is wat te leveren. En het is uitdagend en moeilijk, omdat de eisen steeds veranderen,” wees zij erop.

De gezant merkte op hoe de discussie met Kiev zich eerst concentreerde op luchtverdedigingssystemen, alvorens over te schakelen op tekorten aan munitie en artillerie. “Daarna was er een periode waarin we ons veel meer richtten op kustverdediging, om voor de hand liggende redenen. Nu kijken we naar gepantserde voertuigen,” zei ze.

De bijstand die al aan Oekraïne is verleend, is zo uitgebreid dat “sommige landen absoluut alles hebben gegeven wat ze hebben,” erkende Smith, zonder specifieke landen te noemen.

“Ja, ze hebben gesproken over… het begin van… wat ik zou omschrijven als de achterkant van de kast, waar ze naar binnen reiken en ontdekken dat ze een enorme hoeveelheid uitrusting hebben gegeven [aan Kiev] in de afgelopen weken en maanden,” zei ze.

Die landen zijn momenteel “opnieuw aan het beoordelen wat ze nog meer kunnen geven,” waarbij sommige suggereren om over te schakelen van het leveren van hardware naar het doen van financiële donaties, voegde Smith eraan toe.

RT:

Mikhail Podolyak, een topadviseur van president Volodymyr Zelensky, heeft maandag een nieuw verlanglijstje met wapens bekendgemaakt, dat naar verluidt voldoende is om “Rusland uit Oekraïne te gooien”. De nieuwe oproep heeft de vraag van Oekraïne naar wapens van westerse makelij effectief tot het uiterste opgedreven, waarbij zelfs de VS het risico lopen zonder te komen zitten, zo hebben verschillende media gesuggereerd.

De vraag omvat 1.000 NAVO-standaard 155mm houwitsers, 300 multi-launch raketsystemen, 500 tanks, 2.000 gepantserde voertuigen, en 1.000 drones. Het is onduidelijk welke types drones en pantservoertuigen Kiev nodig heeft om het aan de gang zijnde Russische offensief, dat eind februari begon, af te slaan.

Het inwilligen van de eisen zou effectief vereisen dat de VS – de belangrijkste leverancier van wapens aan de Oekraïense troepen in de loop van het conflict – zijn eigen leger ontwapent, wezen verschillende Westerse media erop.

Het aantal MLRS-systemen waarom is verzocht, komt bijvoorbeeld overeen met ruwweg de helft van de resterende voorraad van dergelijke wapens in Washington, meldde The Guardian, die zich baseerde op cijfers van het International Institute for Strategic Studies (IISS). Het Amerikaanse leger heeft zo’n 363 HIMARS raketartilleriestukken op wielen en 225 M270 MLRS-rupslanceerinrichtingen, terwijl de Amerikaanse mariniers er nog eens 47 hebben.

Nogmaals, Rusland neemt veel van deze wapens in beslag. Ze vernietigen ze niet allemaal. Hier is iets nog grappigers: het is niet duidelijk of de VS meer van deze wapens kan maken zonder dat China hen helpt met de onderdelen.

Amerika heeft geen militaire munitie meer en kan die niet meer vervangen door industriële achteruitgang en ineenstorting van de bevoorradingsketen

Al Jazeera heeft een artikel welke wapens Oekraïne allemaal gekregen heeft van de VS en zijn vazalstaten.

Dit zijn de landen die wapens leveren:

Welke wapens heeft de VS geleverd?

Tijdens de Russische invasie hebben de VS ten minste $ 54 miljard aan hulp aan Oekraïne toegezegd, waaronder meer dan $ 20 miljard aan militaire steun die in mei door het Congres is goedgekeurd, evenals een aantal hulppakketten die in maart zijn goedgekeurd.

Het DoD-pakket omvat:

  • High Mobility Artillery Rocket Systems en munitie;
  • Vijf contra-artillerieradars;
  • Twee luchtbewakingsradars;
  • 1.000 Javelins en 50 Command Launch Units;
  • 6.000 anti-pantserwapens;
  • 15.000 155 mm artilleriegranaten;
  • Vier Mi-17 helikopters;
  • 15 tactische voertuigen;
  • Reserveonderdelen en uitrusting

Geavanceerde wapens

Op 1 juni zei de regering-Biden dat het Oekraïne zou voorzien van high-mobility artillery-raketsystemen (HIMARS) op voorwaarde dat Oekraïense troepen ze niet gebruiken  om doelen op Russisch grondgebied te raken.

De M142 HIMARS is een hightech lichtgewicht raketwerper die doelen kan raken op een afstand van 80 km (50 mijl). Dit is bijna het dubbele van het bereik van de huidige M777-houwitsers, die de VS eerder in het conflict beloofden te leveren.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


De aan Oekraïne geleverde wapens zullen tegen ons gebruikt worden

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

6 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
pipo
pipo
7 maanden geleden

de VS heeft de oorlog uitgelokt om Rusland te verzwakken , nu zijn ze zelf aan het verzwakken

Anna
Anna
7 maanden geleden

Volgens de YouTube filmpjes van PATRICK Lancaster,
SCHIETEN DE UKRAINERS NU OP DE CIVIELE BEVOLKING IN DE DONBAS.
PURE HAAT WAT ZE DOEN DIT HEEFT NIETS MET OORLOG TE MAKEN.
ZE ZIJN ZO KWAAD DAT ZE ALLEMAAL BURGER DOELN BESCHIETEN MET VELE BURGER DODEN.
EN DIT MET AMERIKAANS WAPENTUIG‼️‼️‼️‼️‼️
Bekijk zelf de filmpjes maar de moeite waard.

(PATRICK Lancaster to day. ❗️ )
Luister ook naar wat de bevolking zegt.
zij willen ook dat Amerika stopt met het leveren van oorlogs tuig.

Zij herkennen de raketten aan hun nummers. ❗️
Zo uit Amerika op burgers in Donbas.
IN WOONWIJKEN ❗️ ❗️

WAT KUNNEN DEZE MENSEN ER AAN DOEN❓❓❓

Anna
Anna
7 maanden geleden

Eigenlijk moet ik ook heel hard lachen om deze situatie.
is Jo Biden nu echt zo dement dat hij niet meer kan tellen. ❓

Zijn zijn adviseurs nu echt zo dom dat ze denken een oorlog in Europa door het weg geven van spullen aan onbekwame verslinders van dure wapens tegen Rusland te kunnen winnen.❓

Het grappige is dat Amerika nu uiterst kwetsbaar is, en dit opscheppend wat ze allemaal al niet gedoneerd hebben de hele wereld bekent maakt. ❗️
Als een land en dan denk ik b.v. Aan Iran of China, of een ander wel goed bewapend land het wil……… dan ligt Amerika nu vrijwel voor het grijpen….. EEN BEETJE DOM ZEGGEN WE IN HOLLAND❗️

Namets
Namets
6 maanden geleden
Antwoord aan  Anna

Sleepy Joe neemt geen beslissingen.
Sleepy Joe is enkel een demente mascotte van de WEF/NWO Regering die ook de US overgenomen hebben net zoals in geheel Europa corrupte politici de 2030 Agenda uitvoeren voor de WEF Pshyopaten!

Rosita Essen
Rosita Essen
7 maanden geleden

Ik wil Karin Sabine voor mij een lening van €9.000 waarderen als je een dringende lening nodig hebt, vermijd dan om opgelicht te worden door nepgeldschieters en solliciteer via een echte leningfirma per e-mail sabinhelps@gmail.com whatsapp +1 (689) 247-6462.

Namets
Namets
6 maanden geleden

Zou dit onderdeel zijn van de Grote Reset Agenda?
Het stinkt aan alle kanten.
Het blijven sturen van Legermateriaal en Helikopter geld.
Hier klopt iets niet!