Een ontwerp voor een algemene vaccinatieplicht – aanvankelijk vanaf de leeftijd van 60 jaar – is begin april in de Bondsdag duidelijk mislukt. Sommige Bondslanden ondernemen nu een nieuwe poging, meldt Epoch Times.

Beieren wil samen met Hessen en Baden-Württemberg een nieuwe poging ondernemen om mensen van 60 jaar en ouder verplicht te vaccineren tegen corona. “Ik betreur nog steeds dat de Bondsdag het niet eens kon worden over verplichte vaccinatie”, zei de Beierse minister van Volksgezondheid Klaus Holetschek tegen het “Redaktionsnetzwerk Deutschland” (edities van donderdag). “Samen met mijn collega’s uit Hessen en Baden-Württemberg zal ik volgende week tijdens de conferentie van ministers van Volksgezondheid pleiten voor verplichte vaccinatie vanaf 60 jaar”, aldus de CSU-politicus.

Vaccinatieregister wordt geëist

Ook moet er een vaccinatieregister komen, eiste Holetschek. “We hebben dringend behoefte aan een vaccinatieregister, zodat we weten hoeveel mensen werkelijk zijn gevaccineerd,” aldus Holetschek. Er zijn officiële vaccinatiestatistieken, volgens welke iets minder dan 76 procent van alle mensen in Duitsland “basis geïmmuniseerd” is. “En dan komt het RKI langs en zegt: We hebben een onderzoek gedaan. De vaccinatiegraad ligt waarschijnlijk zo’n vijf procent hoger. Dat kan niet juist zijn,” zei Holetschek.

Een partijoverschrijdend voorstel voor een algemene vaccinatieplicht, aanvankelijk vanaf de leeftijd van 60 jaar, is begin april in de Bondsdag duidelijk mislukt. Bondskanselier Olaf Scholz (SPD) maakte vervolgens duidelijk dat hij geen basis zag voor een nieuwe poging.

Groenen dringen aan op nieuwe regels voor infectiebescherming vóór het zomerreces van de Bundestag

Ondertussen dringt de gezondheidsdeskundige Janosch Dahmen van de Groenen er bij de regeringscoalitie op aan om de regels inzake infectiebescherming voor het najaar snel aan te pakken. “Wij moeten het waarschuwingssignaal dat van deze zomergolf uitgaat zeer ernstig nemen”, zei Dahmen tegen de kranten van de Funke Mediengruppe (edities van donderdag) tegen de achtergrond van snel stijgende besmettingscijfers.

De huidige voorschriften in de wet inzake infectiebescherming zijn beperkt tot 23 september van dit jaar. Dahmen drong erop aan dat zo spoedig mogelijk wordt verduidelijkt wat na die datum van toepassing zal zijn. “Het is niet lang meer tot 23 september,” zei hij tegen Funke-Zeitung. “We moeten daarom geen tijd verliezen en met vooruitziende blik nog voor het zomerreces het parlementaire verwijzingsproces voor een nieuwe, consistente wet ter bescherming tegen infecties ingaan.”


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


EU wil vaccinatiedruk op ongevaccineerden opvoeren – Iedereen moet elke 3 maanden een injectie

5 4 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Peter.
Peter.
7 maanden geleden

De beurs onderuit,inflatie van ongekende hoogte,miljarden naar de ukraine en Mali,en waar ze zich druk over maken is een griepje ,niks investeren in bedden of verplegend personeel,hoelang mogen deze criminelen nog op hun post blijven ,Jens Spahn heeft een bungalow gekocht van 4,25 miljoen en wilde het bedrag kost wat kost uit het nieuws houden ,de rechter gaf hem ongelijk ,nu komen er ook berichten naar buiten over de belangen die hij had bij de verkoop van mondkapjes,alles voor het geld ,stel je eens voor wat voor industrie hier kapitalen mee verdiend .Waarom mag men geen invermectine gebruiken,omdat het helpt en niks kost .Nu de oorlog verloren is in de ukraine voor Soros,en Schwab komt plan B weer uit de hoed ,algehele lockdown en de rest van het MKB om zeep helpen,met torenhoge prijzen voor voedsel en benzine .Wie heeft op Schwab gestemd ???.

xxx
xxx
7 maanden geleden

De Totenkopf brigade begint 60+ en vervolgens periodiek een lagere leeftijdscategorie..verdeel en heers.