Als je dacht dat de technocraten hun dystopische droom van het “vaccineren” van iedereen en alles op de planeet hadden opgegeven, dan heb je het mis, meldt The Expose. Zij ontwerpen, of hebben misschien al “vaccins” ontworpen die zich van de ene persoon naar de andere verspreiden – net als virussen zelf – in plaats van in elk individu te worden geïnjecteerd “om een reactie van het immuunsysteem op te wekken”.

Als dat het geval zou zijn, zou dat betekenen dat misschien slechts vijf procent van de Britse bevolking, oftewel drie miljoen mensen, “geïmmuniseerd” zouden hoeven te worden, aldus de Daily Mail. En alle anderen – mensen die ervoor hebben gekozen niet te worden gevaccineerd – zouden dan het vaccin “oplopen” omdat het zich snel over het land zou verspreiden in druppeltjes die door de lucht worden verspreid via nauw contact met anderen, “net zoals verkoudheid en griep zich nu al verspreiden”.

Een tiental onderzoeksinstellingen in de VS, Europa en Australië onderzoekt reeds de mogelijkheid van zelfverspreidende vaccins in de nasleep van de pandemie van het coronavirus.

Het meeste onderzoek betreft de verspreiding van dier op dier of van dier op mens, terwijl bij het onderzoek bij mensen tot dusver vooral is nagegaan of het idee in principe veilig is.

Het onderzoek wordt gesubsidieerd door vooraanstaande financieringsorganisaties, waaronder de National Institutes of Health van de VS (het belangrijkste agentschap voor medisch onderzoek van het land).

Om een overdraagbaar vaccin te maken moeten er manieren worden gevonden om het virus of de bacterie zo te verpakken dat het gemakkelijk van de ene persoon op de andere kan worden overgedragen, maar zonder ernstige ziekte te veroorzaken.

Een van de meest geavanceerde projecten waarbij zelfverspreidende vaccins worden gebruikt, wordt gefinancierd door het U.S. Defense Advanced Research Projects Agency, dat manieren onderzoekt om U.S. militairen die in West-Afrika dienen tegen Lassa-koorts te beschermen.

Het vaccin dat immuniteit verspreidt door zichzelf als een virus door te geven: Onderzoekers onderzoeken het potentieel voor zelfverspreidende, naaldloze inentingen in de nasleep van de Covid-pandemie, Daily Mail, 22 februari 2022

Er zijn twee mogelijkheden om hun “vaccin” te verwezenlijken dat zich als een “virus” verspreidt. In beide gevallen wordt een ziekteverwekker genetisch gemanipuleerd en toegediend door het bij mensen in te spuiten of door mensen te inhaleren.

De eerste optie is om in het laboratorium een zeer milde vorm van het virus te ontwikkelen en de tweede is om DNA van een “gevaarlijk nieuw pathogeen” te verpakken in een relatief onschadelijk maar zeer besmettelijk virus. Met een van beide strategieën zouden vaccins alleen hoeven te worden gegeven aan kleine groepen mensen uit verschillende delen van het land, die vervolgens de mensen in hun lokale gemeenschap zouden besmetten.

De Daily Mail schrijft verder dat ambtenaren in een document uit 2019 dat is opgesteld voor het ministerie van Volksgezondheid en Sociale Zorg (“DHSC”), een hypothetisch geval in kaart hebben gebracht om te laten zien hoe het vrijgeven van een zichzelf verspreidend griepvaccin onder de Britse bevolking zou kunnen worden gebruikt om ziekte te verminderen en levens te redden. In het document is berekend dat om alle 67 miljoen Britten te beschermen, slechts 2,3 miljoen (ongeveer 5%) besmet zouden hoeven te worden met een overdraagbaar vaccin.

Het DHSC-document merkt op: Zelfverspreidende vaccins zijn minder dodelijk maar niet ongevaarlijk, ze kunnen nog steeds dodelijk zijn: “Sommige mensen zullen sterven die anders zouden hebben geleefd, hoewel er over het geheel genomen minder mensen sterven. Het andere probleem is dat de meerderheid van de patiënten geen toestemming geeft (voor vaccinatie).”

Dr. Filippa Lentzos, universitair hoofddocent wetenschap en internationale veiligheid aan het King’s College in Londen, waarschuwt voor het gevaar dat de wetenschap achter zelfverspreidende vaccins zou kunnen worden gekaapt om biologische wapens te maken. “Zo’n zichzelf verspreidend wapen zou oncontroleerbaar en onomkeerbaar kunnen blijken,” zegt zij.

Vaccin shedding eindelijk bewezen!

Vorige week schreef het Bulletin of the Atomic Scientists: “Wetenschappers in Schotland schreven onlangs het laatste deel in de literatuur over de zoektocht naar zelfverspreidende vaccins, inentingen die zich als een ziekte door dierenpopulaties zouden kunnen bewegen, maar in plaats van ziekte, immuniteit verspreiden.”

Onderzoekster Megan Griffiths van de Universiteit van Glasgow en haar collega’s hebben een herpesvirus geïdentificeerd dat zou kunnen worden omgevormd tot een zogenaamde virale vector om een vaccin tegen hondsdolheid te verspreiden onder Zuid-Amerikaanse vampiervleermuizen.

Scott Nuismer, een bioloog en een leidende figuur in het onderzoek naar zelfverspreidende vaccins, zei over deze laatste ontwikkeling dat het “ons dichter bij het punt brengt waar deze uitdagingen” bij het inzetten van een “vaccin” kunnen worden opgelost.

Zoals het Bulletin of the Atomic Scientists echter opmerkte alvorens in te gaan op de details van de voordelen en risico’s, is de technologie van zelfverspreidende vaccins inherent riskant. Eenmaal losgelaten, zou het vaccin kunnen recombineren met menselijke ziekteverwekkers. Ook zou het kwaadwillenden kunnen helpen virussen te creëren die pandemieën kunnen veroorzaken.

Er is een klein maar groeiend aantal mensen dat de mogelijkheid overweegt dat de twee woorden die de technocraten het vaakst gebruiken in verband met epidemieën en pandemieën – “vaccin” en “virus” – onderling verwisselbaar zijn. Zelfverspreidende “vaccins” lijken een aanwijzing te geven dat dit inderdaad het geval zou kunnen zijn. Moeten we naast de Kiemtheorie en de Terreintheorie misschien een theorie overwegen waarover publiekelijk gedebatteerd moet worden, namelijk dat een virus en een vaccin dezelfde oorsprong, dezelfde aard en hetzelfde doel hebben?

Maar of we nu geloven in de kiemtheorie, de terreintheorie of een andere theorie over de aard of de oorsprong van “virussen” en “vaccins”, we kunnen het er allemaal over eens zijn dat het doel van “vaccins” die “virussen” worden en ons besmetten zonder ons medeweten of onze toestemming, niet in ons voordeel of voor onze gezondheid is.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Wetenschappers ontwikkelen momenteel controversiële “besmettelijke vaccins” die zich kunnen verspreiden van gevaccineerden naar niet-gevaccineerden

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Petra
7 maanden geleden

What could possibly go wrong, once victim number one has been given this experimental vaccine/virus?