Uit een van de vertrouwelijke Pfizer-documenten die de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) op bevel van de rechter heeft moeten publiceren, blijkt dat ongeveer 800 mensen de klinische proef met het Pfizer-vaccin Covid-19 in fase 1 in de VS nooit hebben voltooid omdat zij ofwel zijn overleden, ofwel een ernstig ongewenst voorval hebben meegemaakt, ofwel plotseling hun toestemming hebben ingetrokken, meldt The Expose.

De Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) probeerde de vrijgave van de veiligheidsgegevens van Pfizer’s COVID-19 vaccin 75 jaar uit te stellen, ondanks het feit dat de injectie na slechts 108 dagen veiligheidsbeoordeling op 11 december 2020 werd goedgekeurd.

Maar begin januari 2022, beval Federale Rechter Mark Pittman hen om 55.000 pagina’s per maand vrij te geven. Eind januari hadden ze 12.000 pagina’s vrijgegeven.

Sindsdien heeft het PHMPT alle documenten op zijn website geplaatst. De laatste publicatie vond plaats op 1 juni 2022.

Een van de documenten in de laatste datadump is ‘125742_S1_M5_5351_c4591001 fa interim discontinued patients.pdf’.

Het document bevat een 112 bladzijden tellende lijst van proefpersonen die zich hebben teruggetrokken uit de klinische proef van fase 1 met de Pfizer Covid-19 injectie, en geeft een vage beschrijving van de redenen daarvoor.

Op de eerste 14 pagina’s staan 102 proefpersonen die zich uit de studie hebben teruggetrokken. Dit komt neer op een gemiddelde van 7,2 proefpersonen per pagina. Uitgaande van nog eens 93 pagina’s met details over teruggetrokken proefpersonen, komt dit neer op ongeveer 780 mensen die zich alleen al uit de eerste fase van de klinische proef hebben teruggetrokken. Het werkelijke aantal zou iets meer of iets minder kunnen zijn.

Veel van de proefpersonen hebben op mysterieuze wijze hun toestemming om aan de proef deel te nemen ingetrokken om redenen zoals het feit dat zij het toestemmingsformulier opnieuw hebben gelezen en tot de conclusie zijn gekomen dat dit niet is waarmee zij oorspronkelijk hadden ingestemd.

Terwijl anderen na ontvangst van dosis 1 om onverklaarbare redenen hun toestemming om verder aan de studie deel te nemen introkken, wat betekent dat zij de tweede dosis niet wilden ontvangen.

Maar helaas zijn er verschillende personen die hun toestemming om de proef voort te zetten introkken omdat zij ernstige bijwerkingen kregen. Op bladzijde 110 van het document staat één persoon vermeld die een longembolie kreeg, wat een bloedvat in de longen is dat door een bloedklonter wordt geblokkeerd. Deze aandoening kan levensbedreigend zijn als ze niet snel wordt behandeld.

Op bladzijde 108 van het document staat één persoon vermeld die een herseninfarct heeft gehad. Deze aandoening wordt ook wel ischemische beroerte genoemd en treedt op als gevolg van een verstoorde bloedtoevoer naar de hersenen door problemen met de bloedvaten die de hersenen van bloed voorzien. Een gebrek aan voldoende bloedtoevoer naar de hersencellen berooft hen van zuurstof en vitale voedingsstoffen, waardoor delen van de hersenen kunnen afsterven.

Op bladzijde 102 van het document wordt een persoon genoemd die een transiënte ischemische aanval heeft gehad. Deze aandoening wordt ook wel een mini-beroerte genoemd en wordt opnieuw veroorzaakt door een onderbreking van de bloedtoevoer naar de hersenen. Helaas is deze persoon door de mini-beroerte tegelijkertijd ook gevallen en heeft hij zijn enkel gebroken.

Op bladzijde 100 van het document wordt een persoon genoemd die zijn toestemming om aan de proef deel te nemen introk omdat hij zijn gehoor verloor en aan één oor volledig doof werd. De bladzijde vermeldt ook een andere persoon die aan “syncope” leed, wat een tijdelijk verlies van bewustzijn is dat gewoonlijk verband houdt met onvoldoende bloedtoevoer naar de hersenen.

Op bladzijde 94 van het document wordt een persoon genoemd die zijn toestemming introk omdat hij aan tachycardie leed. Deze aandoening verwijst naar een te snelle hartslag en kan worden veroorzaakt door een slechte bloedtoevoer naar de hartspier.

Op bladzijde 44 van het document wordt een persoon genoemd die zijn toestemming heeft ingetrokken omdat hij aan paraparese leed. De aandoening verwijst naar een gedeeltelijke verlamming in beide benen ten gevolge van een verstoring van de zenuwsignalen van de hersenen naar de spieren.

Helaas bevat het document ook een opsomming van verscheidene personen die niet meer aan de klinische proef van fase 1 konden deelnemen omdat zij hun leven verloren. Verscheidene sterfgevallen zijn in het hele document te zien, inclusief, maar niet beperkt tot blz. 106/107, 101, 80 en 47.

We weten waarom degenen die helaas zijn overleden of gewond zijn geraakt de proef niet hebben afgemaakt. Maar waarom weigerden honderden anderen de klinische proef van fase 1 met het vaccin Pfizer Covid-19 in de VS voort te zetten, nadat zij oorspronkelijk graag wilden deelnemen?

En waarom was de FDA wanhopig om dit document te verbergen naast vele andere gedurende ten minste 75 jaar?


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Pfizer documenten vrijgegeven terwijl u naar Oekraïne keek – Ontelbare doden, bijwerkingen, miskramen

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties